BESV

BESV |Premium El-cykler

BESV EL-Cykler

alt="BESV"
BESV – El-Cykler I Høj Kvalitet

BESV er et internationalt firma, som fremstiller højkvalitets el-cykler med unikt og stylet design. De udmærker sig ved deres avancerede software teknologi og innovation.
For at opnå den højest mulige præcision og kvalitet, i deres el-cykler har de udviklet deres eget testudstyr og omfattende verificerings-procedurer.
Vælger du en el-cykel fra BESV kan du være sikker på at få en cykel, hvor materialer og komponenter i høj kvalitet, mødes med smukt og innovativt design.

BESV – En Del Af Noget Større

BESV er en del af Darfon, som er en førende specialist indenfor miljøvenlig teknologi. De leverer innovativt IT-periferiudstyr, passive komponenter og grønne energiløsninger.
Darfon er et datterselskab til BenQ Group som består af mere end 16 virksomheder, der tilsammen udgør det største tech-firma i Taiwan.
Med over 10.000 ansatte, er Darfon en stor aktør og har en bred viden om batteri-teknologien på el-cykelområdet.

alt="BESV"

El-Cykler fra BESV

El-Citybike

City el-cykler er uvurderlige partnere i hverdagen, som gør det muligt for dig at tilbagelægge korte eller mellemlange distancer i og omkring byen. Uanset om du er på vej i skole, på arbejde, på shopping eller hyggetur, så kan du nyde det hele uden at tænke på myldretid eller andet. Børnesæder, cykelkurve eller  cykeltasker passer perfekt til stellet.

El-citybikes er udstyret fra top til tå, og vil derfor til enhver tid være godkendt af myndighederne, eftersom de lever op til samtlige lovmæssige krav. For at gøre det hele nemmere, har el-citybikes ofte nav-gear og derfor færre gear, hvilket er mere passende til flade, asfalterede veje i byen. Hvis du elsker at køre tværs igennem byen, så er en el-citybike præcist det, du har brug for.

Urban El-Cykler

Hvis du sætter pris på design og stil i dit valg af cykel, så bør du tage et kig på Urban el-cyklerne. BESV Urban el-cykler kan klare enhver vej og sti, og er således særligt egnede til at tage imod enhver udfordring, som asfaltjunglen måtte byde på.

Disse cykler er udstyret med skærme, bagagebærere og lys, så det er kun fantasien, der sætter grænsen for cykel-eventyret. Hvis du ønsker en all-rounder, som klarer alle opgaver, så er en urban el-cykel lige noget for dig.

El-Trekkingcykler 

El-trekkingcykler er designet til langdistance ture og større eventyr i byrummet, hvorfor de ofte er et populært valg for pendlere og cykelturister. BESV’s el-trekkingcykler er udstyret med flere gear, stærkere motorer og kraftige bagagebærere, så du kan montere cykeltasker. Hvis du elsker at køre langt, så er en el-trekkingcykel præcist det, du har brug for.

El-Mountainbikes

Det er ikke kun de klassiske by-cykelmodeller, som foretrækkes af moderne cyklister i dag. De mere sporty varianter bliver fortsat mere populære, fordi de åbner op for helt nye muligheder for cyklisterne. Moderne motorer frakobles fra 25 km/t, hvilket betyder, at tophastigheden kun gælder for køreassistancen, men ikke for den fantastiske tur, når det går ned af bakke. Hvor hurtigt du kører ned af teknisk svære bakker afhænger helt og holdent af dig og dit mod.

Men du behøver nu ikke at skulle kaste dig ud i vovefulde nedkørsler for at nyde denne cykeltype. Hvis du hellere vil mere off road, eller hvis du foretrækker kørsel på vej, så åbner el-mountainbikes uanset hvad op for helt nye muligheder. Udviklingen af og udstyret på en el-mountainbikes bliver stadig mere avanceret. Skulle du være interesseret, så har BESV de rette løsninger i form af deres TRX og TRS. Hvis du elsker udfordringer og gerne vil lidt mere off road, så er en el-mountainbike et oplagt valg for dig.

Se hele vores el-cykel 25 km/t sortiment HER

0/5 (0 Reviews)
Scroll til toppen

Book tid

..