Riese & Müller Multitinker - pressemeddelse

d. 26.02.24

Pressemeddelelse: Riese & Müller Lancerer Multitinkeren - Fremtidens Bytransport

København, 19. juni 2023 – Riese & Müller, den førende innovatør inden for elcykler, annoncerer stolt lanceringen af Multitinkeren, en revolutionerende ny model, der omdefinerer urban mobilitet. Denne nyudviklede speed pedelec kombinerer det bedste fra Riese & Müllers populære Multicharger og Tinker modeller, og tilbyder en enestående blanding af transportkapacitet og manøvredygtighed, designet til at møde de daglige udfordringer i bylandskabet.

Den Ultimative Erstatning for Bilen i Byen

Multitinkeren er skabt med henblik på at fungere som et intelligent alternativ til bilen i bymiljøer. Med dens kompakte ramme, 20-tommers hjul og et bredt udvalg af lastudstyrsmuligheder, er denne model i stand til sikkert og effektivt at transportere alt fra to børn til en uges indkøb. Den ekstra lange bagagebærer, udstyret med diverse lastmuligheder og tilbehørsinterfaces, kan bære op til 65 kg, hvilket gør Multitinkeren til den ideelle løsning for ethvert bytransportbehov.

Sikkerhed og Komfort i Højsædet

Sikkerheden og komforten for både fører og passagerer er prioriteret højt i Multitinkeren. Det valgfrie Sikkerhedsbøjlesæt og Passagersættet tilbyder optimal beskyttelse og siddekomfort for både yngre børn og større passagerer. En vandtæt, højvolumen lasttaske samt mulighederne for at montere en trailer og en forreste bagagebærer, giver yderligere fleksibilitet til transport af varer og indkøb.

Avanceret Teknologi for Sikker og Stabil Kørsel

Takket være det lave tyngdepunkt, de små men brede 20-tommers hjul, og et batteri fuldt integreret i rammen, tilbyder Multitinkeren en ekstraordinært sikker og stabil køreoplevelse – selv når den er fuldt lastet. Den er udstyret med Bosch's smarte system, inklusive den kraftfulde Performance Line CX motor og et 625 Wh batteri, hvilket sikrer hurtig og pålidelig transport.

Tilpasningsdygtig og Fleksibel

Med sin vinkel- og højdejusterbare frempind og justerbare sadelpind, kan Multitinkeren hurtigt og nemt tilpasses forskellige rytterstørrelser, hvilket gør den ideel til fleksibel brug af hele familien. Den er tilgængelig i forskellige farver og udstyrsversioner, herunder med Shimano Deore 10-speed bagskiftergear eller Enviolo 380 navgear og tandrem.

Tilgængelighed

Multitinkeren er nu tilgængelig til en startpris på 46.899 DKK. For mere information om Multitinkeren og for at finde din nærmeste forhandler, besøg venligst Riese & Müllers hjemmeside.

Riese & Müller fortsætter med at sætte nye standarder for urban mobilitet med lanceringen af Multitinkeren. Med denne nyeste tilføjelse til deres imponerende lineup af elcykler, bekræfter Riese & Müller deres engagement i at tilbyde innovative løsninger, der gør bytransport både nemmere og mere bæredygtig.

For yderligere information, kontakt: Riese & Müller PR-afdeling info@r-m.de

Se også

Abus 8900 Kædelås Sort

Normalpris Fra 659,00 kr.
Normalpris Udsalgspris Fra 659,00 kr.

Abus 8900 Kædelås Rød

Normalpris Fra 659,00 kr.
Normalpris Udsalgspris Fra 659,00 kr.

Abus 1060 City Chain X-Plus

Normalpris Fra 1.099,00 kr.
Normalpris 1.599,00 kr. Udsalgspris Fra 1.099,00 kr.
Udsalg

Abus Airbreaker

Normalpris 2.249,00 kr.
Normalpris Udsalgspris 2.249,00 kr.