alt="Velohouse"
Come Ride with us

Cannondale – innovation og kreativitet siden 1971

Cannondale MODELER

Made in the USA

Cannondale

Passion, Kreativitet og Innovation - Revolutionæren fra Nord

Cannondale er en amerikansk cykelproducent med sin begyndelse i et lille værksted i Connecticut i 1971.

En tid, hvor verden begyndte at ændre sig hurtigt med en spændende ny ånd af digitale opfindelser. Innovation, kreativitet og fantasi gik sammen til at forme en verdensomspændende stræben efter nye mål. Men i cykelverden var det stadig de samme gamle konventioner der holdt fast. De fleste fulgte stadig en form for uskreven regelbog over hvad man som cykelproducent kunne tillade sig.

Helt fra starten var Cannondale sikre på at der måtte være en bedre vej frem. De smed regelbogen ud og satte ud for at skabe deres egen sti. Man ville revolutionere cykelverden for altid. De har altid været med på første bølge når det kommer til udvikling af nye teknologier, og brugen af nye materialer.

De var blandt de første til at inkorporere aluminium og kulfiber i produktionen af deres cykler, mens de fleste holdt fast i stål. De rystede op i affjedringsteknologier da de præsenterede deres enkeltsidede forgafler. Stadig designer de utrolige stel og produkter, der er med til at forandre cykelsporten som vi kender den, og skaber prisvindende cykler, der hjælper med at skubbe sporten længere.

Om der er tale om landevejsracere, gravel-cykler eller mountainbikes, så finder du Cannondale forrest i feltet, helt sig selv og helt sin egen.

Cannondale

vi elsker cykler

Mod nye horisonter

Den dag i dag er det amerikanske mærke stadig med til at rykke horisonter, og deres uendelige passion for at bygge ikoniske cykler. Cykler, der gør din tur bedre. Uanset hvor du cykler, hvad end du cykler, så gør som os, drop regelbogen og lad os køre sammen.

Vi er i Velohouse stolte af at kunne kalde os cykelpartnere med Cannondale, og præsentere deres fantastiske cykler til vores kunder.

–  Come Ride With Us.

0/5 (0 Reviews)
Scroll til toppen

Book tid

..