Italiensk Luksus

Cinelli

Historie & Klasse siden 1948

Cinelli MODELER

Cinelli - Made in Italy

CINELLI

Italiensk historie & design

Quality & Passion

Cinelli - 75 års Ambition & Dedikation

Cinelli

Cino Cinelli – siden 1948

Cinelli blev grundlagt af Cino Cinelli , 5 år efter hans sejr i Milano-San Remo i 1943. Med rødder i Milano, besluttede Cino Cinelli, at udnytte hans viden fra 15 års professionel cykel karriere. Cino havde en klar vision om at udvikle og forbedre racercykler, og være på forkant med design af stel. Det underbygger sandheden om den der udøver, osse kan udfører. Cino var indbegrebet af passion og dedikation, med en lille tilsætning af nørderi. I hans karriere blev intet overladt til tilfældigheder. Han designede og bygget selv sine styr og diverse andre cykeldele, i hans sene karriere.

Cinelli og Columbus

i 1978 overlod Cino Cinelli firmaet til en ung entreprenør fra stålindustrien ved navn Angelo Luigi Columbo,hvis hjerte især brændte for produktion af rammer. Det skule vise sig, at være en god kombination. Netop sammensætningen af en dedikeret entrepreneur og en fanatisk ingeniør, udgjorde grundlaget for en succeshistorie op igennem 80’erne og 90’erne.
Cykelmærket blev hurtigt anderkendt for sine fantastiske rammer, med Columbus stålrør. Netop Columbus rør, var verdenskendt for sin lethed og stivhed, blev derfor synonym med Cinelli Cykler.

Cino Cinelli – Racercykler til vindere

Konkurrence genet er en stor del af Cinelli’s DNA, og Cinelli er da også stolt over at have haft store mestre som Lemond, Fignon, Hinault, Chiappucci, Armstrong, Cipollini, Di Luca og Simoni som Ambassadører. I samarbejde med Columbus producerer Cinelli således racercykler, der hører hjemme i den allerhøjeste liga af cykelverdenen. Har du en smule kendskab til klassiske racercykler, kan du helt sikkert også genkendende navnet Columbus. Firmaet har været på banen siden 1919, hvor den unge Angelo Luigi Columbo stiftede firmaet med ambitionen, at producere de bedste, letteste og stiveste stål rør, til Cykelstel.

Idag 2021 – Stolt Italiensk Luksus cykelmærke

I Velohouse, er vi stolte over at tilbyde dette fantastiske Luksusmærke, til vores kunder. I Danmarks hyggeligeste cykelbutik, tilbyder vi de skarpeste priser og største udvalg at dette Italienske cykelmærke.

Hvis du drømmer om at køre på en racercykel, som tilknytter historiens vingesus, og mange mestre har sejret på, kan vi hjælpe dig.

I Velohouse, kender vi vigtigheden af, at vi sammen finder den rigtige model og størrelse, og til det rigtige budget. Fra produktionen i Milano til din første tur på Landevejen, er vejen banet til store oplevelser.

Cino Cinelli – Finansering af din drøm

Drømmen om at købe en Cinelli racercykel, er tættere på end du tror. Med Velohouse gratis finansiering, tilbyder vi dig at dele betalingen op i 10, 20 eller 30 Måneder. Vores finansiering er helt gratis med 0% i ÅOP.

Vi tilbyder desuden Click & Collect, samt Gratis levering i Hele Danmark. Kom ned i Velohouse, og få en snak og rådgivning, om dine muligheder for at køre på din Italienske racercykel idag.

Historiens vingesus knytter sig til det Italienske og historiske mærke – en historie du selv kan blive en del af

CINELLI

History in its making

CINO CINELLI

CINELLI

vi elsker cykler

Cino Cinelli & Antonio Colombo

Tilbage i 1948 besluttede cykelrytteren Cino Cinelli at udnytte de 15 års erfaring, han havde fra de mange kilometer på de italienske landeveje til andet end at vinde cykelløb. Den mekaniske viden og de mange kilometer havde givet ham en viden, der skulle udnyttes til noget større. Mange vil stadig huske ham for hans moderne cykelstyr, den første sadel med plastic stel, den første tåklips og hurtigbespændings pedal. 30 år senere i 1978 overlod Cino Cinelli firmaet til en ung entreprenør fra stålindustrien ved navn Antonio Colombo, hvis hjerte især brændte for produktion af rammer. Han så cyklen og dens komponenter som ikke-færdigudviklede genstande, og havde masser af visioner og ideer til videreudvikling. Siden har Cinelli blandt andet introduceret Spinaci ekstensions (der bruges af over 800.000 cyklister), korkstyrbåndet, Bootleg gadecykling og Rammen, der har revolutioneret det traditionelle styr. Alt dette og meget andet er grobunden for Cinellis rødder og takket være den anderledes måde at fortolke cyklen på, er Cinelli i dag en verdenskendt virksomhed  især kendt for sit design og ambitiøse visioner.

CINELLI

riding joy

Cinelli - Identitet & Mission

Design er ikke bare det man ser. Design er også form, skitse, teknologi, teknik, materiale, innovation, kreativitet, funktion, kvalitet, knowhow og følelser. ”Alle produkter skal have en idé  for, hvis det er en kopi, kan det ikke være et Cinelli produkt.” Hos Cinelli holder de sig i trit med tiden, og lader sig inspirere og samarbejder med kunstnere, musikere, designere og sportsudøvere fra andre sportsgrene. Deres rødder er i Milano, og de forstår de aspekter, som har gjort byen til et centrum for international kultur. Det er af afgørende betydning, og hjælper dem med at nå deres mål. Hos Cinelli arbejdes der efter en fælles mission: ”Vores historie fortæller os, at intet er umuligt, alt hvad vi skal gøre, er at se længere ud – ud over det nuværende. Vi elsker produkterne og værdsætter deres historie. Vores hoved er i fremtiden, men vores fødder er blevet stående på fast grund siden 1943, hvor Cino Cinelli vandt Milano-San Remo.” Konkurrence genet er dog også en stor del af Cinellis DNA, og Cinelli er da også stolt over at have haft store mestre som Lemond, Fignon, Hinault, Chiappucci, Armstrong, Cipollini, Di Luca og Simoni som kunder. I samarbejde med Columbus producerer Cinelli således produkter, der hører hjemme i den allerhøjeste liga af cykelverdenen.

Scroll til toppen

Book tid

..