VeloHouse | Danmarks største Ebike Center | Danmark bedste cykelværksted

Cykel Kategorier

Cykel Kategorier I Alle Cykler

Cykler i Velohouse

Vi udbyder et bredt sortiment af cykler i vores butik i Valby. Vi har speciale i speed-pedelecs og el-cykler, i alle kategorier. 

El-cykel 25 km/t

En elcykel gør din hverdag lettere. Med blot et tryk på en knap slukker du for modvinden eller glatter bakken ud. Med en elcykel skrues op for hastigheden og ned for rejsetiden. Kom frem i god tid, uden overanstrengelser eller sved på panden. I Velohouse tror vi på at fremtidens grønne transport allerede har en plads i dag. Vi forhandler et bredt sortiment af elcykler i alle former og til alle formål. Elektriske citybikes der gør din hverdags gøremål mere overkommelige og gør transport til og fra, gennem byen til en leg.

Speed-Pedelecs

Speed-Pedelec er begrebet for el-cykel, der assistere op til  45 km/t. De første modeller blev produceret for 12 år siden af Stromer, og er efterfølgende blevet en del af de store cykelmærkers udvalg. Speed-pedelecs er hovedsagligt benyttet af pendlere, som bruger Speed-pedelecs til daglig transport. Den primære årsag til Speed-pedelec el-cyklens store popularitet, skal ses i lyset af cyklen yder en fart af 45 km/t med assistance fra el-motoren. Dermed kommer cyklisten hurtigt afsted på cykelstien, til og fra arbejde. Pendleren undgår myldretid og trafik køer, men kommer alligevel hurtigt frem. Læse mere og de særlige regler fors speed-pedelecs i Danmark HER

El-Ladcykler

Moderne elektriske ladcykler der kan tage pladsen for familiebilen, som et fantastisk alternativt grønt transportmiddel, eller som leveringplatform og kørende reklamesøjle for dit firma. Ladcyklerne fra Urban Arrow og Triobike er ikke bare blandt de mest alsidige af sin slags, med flere modeller til ethvert behov. De er også de sikreste og mest pålidelige på markedet i dag, så du hver dag trygt kan sætte din lid til dem,  når børnene skal afleveres eller når du skal levere rundt omkring i byen.

El-Racercykler

Vi forhandler et bredt sortiment af el-racercykler. Fælles for dem alle er: de har motorassistance op til 25 km/t.
Batteri samt motor er altid integreret og med en el-racercykel kan du cykle endnu mere og endnu længere. 
Du får endnu flere af de fantastiske cykelture der venter på landevejen, og sætte nye grænser for hvad du kan opleve.
De egner sig derfor især i mere udfordrende terræner, hvor egne kræfter måske ikke altid rækker. Eller til dig der cykler med en partner der har lidt mere fart i stængerne, og selv ønsker et ekstra skub fra tid til anden.

El-Mountainbikes

Er du en eventyrer på cykel og elsker turene på små stier gennem skoven? Har du et særligt behov for det sus der følger med når man dykker ned af skrænten eller udfordringen i at klatre op ad stejle skråninger på to hjul? El-mountainbikes giver der ikke bare den ekstra hjælp når terrænet er udfordrende. Du får også et ekstra kick, når tempoet ryger i vejret og du sætter fart over feltet, på cykelstien, gennem skoven eller gennem den vilde natur. Du får en sjovere oplevelse og bliver i stand til at presse lige det ekstra ud dig selv.

Vi glæder os til at se dig, og hjælpe dig finde den helt rigtige cykel, i Velohouse.

0/5 (0 Reviews)
Scroll til toppen

Book tid

..