Danmarks Flotteste Cykelbutik

cykel TILBEHØR

Alt det cykel tilbehør du får brug for

Cykel TILBEHØR

alt="Cykel Tilbehør"

Cykel Tilbehør til Cyklen

Her finder du alt slags tilbehør du kunne drømme om som cyklist. Cykel tilbehør er ekstra udstyr til både cyklen og rytteren.

Af cykel tilbehør til almindelig dagligdags brug har vi alt fra ringeklokker, cykel lygter der sikrer dig i trafikken og lader dig give klare signaler til dine medtrafikanter. Kurve, tasker og bagagebærere der kan monteres på din cykel, så du kan få rigeligt med bagage med på turen, eller få indkøbet med hjem fra shoppingturen. Vi har klassiske lædertasker fra Brooks, og praktiske touring-tasker til dig der pendler eller måske til cykelferien.

I Velohouse har vi dæk til alle slags cykler! Et bredt sortiment af foldedæk til racer- og gravelcykler, mountainbike dæk til alle underlag, punkteringsfri dæk til citybikes i alle størrelser og selvfølgelig cykeldæk til din speed-pedelec, el-cykel og ladcykel. Vi har forsikringsgodkendte cykellåse af alle typer, så du kan sikre din cykel mod tyveri. Kæde- og stavlåse eller fastmonterede låse, i mange udformninger og farver.

Alt cykel tilbehør og ekstra udstyr til din ladcykel fra Urban Arrow eller TrioBike, finder du også i Velohouse.

Selvfølgelig diverse reservedele, som bremseklodser, kæder, gearskiftere, kassetter og meget meget mere. Kom forbi vores butik i Valby og se hele vores store sortiment.

Cykel Tilhør til Cyklisten

Cykelhjelme godkendt til speed-pedelecs, smart-hjelm, lette og  aerodynamiske cykelhjelme til landevejsraceren  eller børnehjelme til de mindste. Hvad end dine behov er, så har vi hjelmen til dig. Hjelme fra Abus, Kask og Livall der alle giver dig den bedste beskyttelse, skulle uheldet være ude.

Er du en motionscyklist, og cykler langeture enten på landevejene og i skoven, eller pendler du langt og bruger din cykel som transportmiddel, så har vi det rette cykeltøj, så du er godt klædt på, året rundt.

0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top

Book din test tur