Cykeldæk

Cykeldæk | El-cykeldæk | Speed-Pedelec Dæk

Cykeldæk

Dæk og Slanger i Velohouse

I Velohouse forhandler vi dæk til alle slags cykler! Et bredt sortiment af foldedæk til racer- og gravelcykler, mountainbike dæk til alle underlag, punkteringsfri dæk til citybikes i alle størrelser og selvfølgelig cykeldæk til din speed-pedelec, el-cykel og ladcykel. Vi har et stort og bredt udvalg af dæk til din cykel, fra en række forskellige producenter. På siden kan du bl.a. finde dæk fra Pirelli, SchwalbeContinental, Vittoria, Panaracer og mange flere.

Uanset om du kører landevejene tynde, suser rundt i mudder og ujævnt terræn, eller blot er til kørsel i byen med under ringene asfalt, så finder du ger et hav af forskellige muligheder. Vores udvalg dækker alle typer, størrelser og farver, hvad end dit behov måtte være. Desuden dæk til alle modeller af Speed-Pedelecs og el-cykler, så du kan køre sikkert året rundt, også når føret bliver koldt og glat. 

Dæktyper

Der findes mange forskellige dæktyper, de hyppigst anvendte er kanttrådsdæk og foldedæk. Kanttrådsdæk bruges almindeligvis, når det kommer til almindelige cykler og el-cykler. Denne type dæk har en stålwire siddende i den inderste kant af dækket, tæt op mod hjulfælgen og giver dækket god styrke og lang holdbarhed, men kan være sværere af på- og afmontere.

Foldedæk bruges for det meste på mountainbikes, samt racer-og gravelcykler. Den indre kant på foldedæk er forstærket med syntetiske fibre (ofte i kevlar). Dette gør at cykeldækket er mere fleksibelt end kanttrådsdækket, og samtidig er dækkanten stærk. Den fleksible struktur gør, at dækket er nemmere at af- og påmontere. Begge typer cykeldæk findes med forskellige slidmønstre og rullemodstand, til brug på diverse underlag og cykeltyper.

Vi har selvfølgelig også alle typer og størrelser af cykelslanger. Er du i tvivl om hvilken type, eller hvilken størrelse dæk du har brug for er du altid velkommen til at komme forbi Velohouse i Valby, hvor vores personale står klar til vejledning og vores mekanikere hjælper gerne med montering, hvis du tager hjul eller cykel med dig. 

0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top

Book din test tur