Cykelforsikring

Forsikring til din Speed Pedelec (45 km/t), Elcykel (25 km/t) og El-Ladcykel

Nu kan du få din dyre el- og hverdagscykel forsikret

Vorescykelforsikring.dk lancerer en unik forsikring til el- og hverdagscykler, som i mange tilfælde ikke er dækket af din normale indboforsikring.

Det er ikke ualmindeligt, at el- og hverdagscykler koster langt over 15.000 kr. Særligt elcykler er hurtigt en kostbar investering, og her dækker din indboforsikring normalt ikke. Derfor er det en rigtig god ide at se på, hvordan du kan få din dyre cykel dækket, hvis du skulle være uheldig.

Vorescykelforsikring.dk har netop lanceret en nem og enkel forsikring til din el- og hverdagscykel. Cykelforsikringen dækker både ved brand og tyveri, ligesom du også kan blive forsikret for færdselsuheld, hærværk og styrt.

Du kan endda også vælge at lade forsikringen dække under transport eller rejser. Du bestemmer helt selv, hvor meget der skal med i forsikringen.

Cykelforsikring fra Vorescykelforsikring tilbydes til alt fra Elcykler 25 km/t, og Speed-Pedelecs 45 km/t, til El-ladcykler og Hverdagscykler samt Racercykler

Få din cykel fuldt forsikret fra kun 29,- kr. per måned

Det er helt enkelt at finde din pris online, hvor du blot taster den samlede sum ind, inklusiv ekstra udstyr og tilbehør, som du har betalt for din cykel.

Du får månedsprisen at vide med det samme, og hvis du har en ny cykel, som du har betalt 15.000 kr. for, er basisprisen kun 29,- kr. per måned.

En del af Vejle Brand Forsikring

Vorescykelforsikring.dk er en del af forsikringsselskabet Vejle Brand, der er et gensidigt selskab. Det betyder, at forsikringsselskabet ejes og drives af de forsikrede. Dermed kan du være sikker på, at du får en forsikring til en fair pris, for Vejle Brands mål er ikke at skabe profit, men at skabe tryghed for kunderne.

Tjek hurtigt og nemt din pris HER.

0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top

Book din test tur