Cykellåse

Cykellåse | Foldelåse | Kædelåse | Ringlåse| U-låse

Cykellåse

Cykellåse i Velohouse

I Velohouse har et bredt udvalg af mange forskellige slags låse, alt fra kædelåse, stavlåse, og fastmonterede låse. Cykeltyverier er desværre et stort problem i Danmark og derfor er en god cykellås et vigtigt stykke tilbehør, for at sikre din nye cykel mod tyveri. Vi forhandler låse fra bl.a. Abus, Axa og Trelock.

Vi har et stort udvalg af låse som dækker over alle behov, ligegyldigt om du skal bruge en lås til din el-cykel, speed-pedelec, el-ladcykel, racercykel eller MTB. Som udgangspunkt anbefaler  vi altid, at man har en fastmonteret lås, og en ekstra lås til områder med høj risiko for tyveri. Eksempelvis i stærk kædelås eller en stavlås, da de lader dig lænke cyklen fast til faste genstande. 

Godkendelse af cykellåse

 Godkendte cykellåse kræves af de fleste forsikringsselskaber for at de udbetaler erstatning, hvis cyklen bliver stjålet.

Godkendelsesprocessen hos Varefakta, består af flere forskellig faser, se diagram.

Processen for at få en cykellås godkendt begynder med en indledningsfase som inkluderer en besigtigelse fra et låsekyndigt udvalg. Det låsekyndige udvalg udarbejder et testprogram for cykellåsen, hvis den vurderes til at opfylde de grundlæggende krav. Herefter går cykellåsen videre i processen til testfasen.

Når cykellåsen har bestået test, går låsen i godkendelsesfasen, som omfatter godkendelse af låsebevis og emballage. Når låsen er endeligt godkendt, tilføjes den til listen over godkendte låse på Varefaktas hjemmeside. 

Varefakta Forsikringgodkendte Låse

Her finder du listen over de cykellåse, som Varefakta har testet og godkendt. Listen er opdelt efter mærke samt typen af cykellås, og hver godkendte lås er skrevet med sit Varefakta Kontrolnummer (VK-nummer), som kan findes på det medfølgende låsebevis og eventuelt på emballagen. De fleste forsikringsselskaber kræver, at din cykel er forsynet med en godkendt lås. LISTE

Find din næste cykellås, i Velohouse.

Andet Cykel Tilbehør og Udstyr

0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top

Book din test tur