Cykeltasker

Cykeltasker | Saddel- og Touringtasker

Cykeltasker

alt="Cykeltasker"

Cykeltasker i Velohouse

Tasker der kan monteres på din cykel, så du kan få rigeligt med bagage med på turen, eller få indkøbet med hjem fra shoppingturen. Vi har alle typer cykeltasker.

Brooks

Klassiske læder- eller tekstiltasker fra Brooks der giver cyklen et elegant og stilrent look, perfekt til  eksempelvis de klassiske cykler fra Raleigh, Pelago, Gubi eller Schindelhauer. Fuldend din cykel med tasker der passer i stil, farve og kvalitet med en, eller flere tasker fra Brooks of England. Brooks har fremstillet sadler siden 1866, men de fremstiller også et bredt udvalg af luksuriøse, multifunktionelle cykeltasker. Hvad enten du bruger Brooks Tasker dagligt, eller kun i din fritid, så har Brooks den rette taske for alle. Se andet cykel tilbehør fra Brooks HER.

Ortlieb

Praktiske vandtætte touring-tasker til dig der pendler eller måske skal på cykelferie og har brug for at have større oppakning med dig på cyklen. Eksempelvis fra Ortlieb, hvis cykeltasker altid er vandtætte. Cykeltaskerne fra Ortlieb er som minimum udviklet til at kunne modstå det pludselige regnvejr du skulle møde på din vej, mens andre kan holdes vandtætte helt ned til under 1 meter, hvilket gør det perfekte til cykelferier eller andre situationer hvor du kunne blive yderligere udfordret. Ortlieb cykeltaskerne kommer i et utal af forskellige former og farver, som fx sort, rød, gul, blå og hvid. Ortlieb har også udviklet et særligt bæresystem, som fungerer som bagsiden af en rygsæk. Når man monterer bæresystemet på Ortlieb cykeltasken kan tasken komme til at fungere som en rygsæk. 

Stromer

Den nye Stromer-taskeserie er specifikt orienteret mod daglig pendling. Alle tasker kan hurtigt og nemt fastgøres til alle Stromer-modeller med bagagebærere via Racktime beslag. Særligt udviklet til speeed-pedelec cyklerne fra den Schwesiske producent.

Selvfølgelig også små saddel og steltasker til lappegrej eller de mest nødvendige småværktøj til landevejen.

Se vores fulde sortiment, og få en snak og hvilken type taske der er rigtig for dig, i Velohouse i Valby.

EXCLUSIVE DEALS, PROMOTIONS & DISCOUNTS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top

Book din test tur