eBike Guld service

ENJOY THE RIDE -

velohouse

2.000,00 kr.

Bliv Forhåndsgodkendt til Finansiering 

Du kan betal over 10,20 eller 30 måneders RENTEFRIT!

GRATIS FINANSIERING

Ingen Rente – Ingen Gebyr – Ingen Oprettelse – Hurtig svar

GRATIS LEVERING

Gratis levering af tilbehør til pakkeshop ved køb over 600 kr. Altid gratis afhetning.

30 DAGES 100% RETUR RET

Vi tager gerne retur inden 30 dage hvis du fortryder

GRATIS FINANSIERING

Ingen Rente – Ingen Gebyr – Ingen Oprettelse – Hurtig svar

30 DAGES 100% RETUR RET

Vi tager gerne retur inden 30 dage hvis du fortryder

GRATIS LEVERING

Vi levere gratis og fuld monteret på Hele Sjælland

eBike Guld Service

Vores cykelmekanikere hos Velohouse er top professionelle.

 

Hos Velohouse, er du garanteret en mekanikers forståelse for din cykel. Vores mekanikere opererer fra åbne værksteder, og det giver dig mulighed for at se og kommunikere med mekanikeren.
Vores mekanikerteam har mange års erfaring med reparationer og eftersyn af almindelige cykler og racercykler, og de ved hvor vigtigt din cykel er for dig.
Vi tror på ærlighed og gennemsigtighed i alle vores processer. Det betyder at kommunikation, med dig som kunde, er en top prioritet, for at skabe det bedste resultat.

Cykler kan være i mange forskellige tilstande.  De kan være nedslidte, eller gamle modeller. De kan være kørt meget, men i fin stand, eller nyere og bare trænger til lidt kærlighed.
Der er derfor ikke to service der er ens. Der er desuden mange forskellige dele, til cyklerne, der kun passer til hver enkelt cykel. Det kan være krankboksen, eller styrfittings, der skal skiftes. det kan være hjul lejer eller ny bagskifter.
Det gør service på cykler lidt mere kompliceret, end du måske først antager. Det er derfor samspillet imellem dig, som kunde og mekanikeren, der udgør den største faktor, for et godt resultat.
Din cykel har en masse små bevægelige, som med tiden (især hvis du kører mange kilometer i alt slags vejr), kan blive beskidte, slidte og medtagne, hvis ikke de får den rette kærlighed, enten fra dig selv eller fra din cykelmekaniker.

VIGTIG information vedrørende processen på et service
 1. Hvis din cykel, ved bookning af et Bronze Service, er meget beskidt, tager vi en merpris på 500 kr. for vask. Denne information får du ved aflevering af cyklen.
 2. En tidsplan for servicet, er svær at konkretisere på forhånd. Der kan være cykeldele i restordre, eller tekniske issues, der kan forsinke processen.
 3. Vi har som udgangspunkt 4 hverdage, som vores standard lead tid, for at udfører et service. Dette kan dog variere i forhold til sæson og øvrig travlhed.
 4. Vi tager forbehold, for de mange tekniske forskelligheder, de mange forskellige mærker indeholder. Der kan derfor være tilfælde, hvor det kræves originale dele, fra det enkelte mærke. Velohouse kan ikke altid skaffe dele fra alle mærker, på markedet.
 5. Ved bookning af service, til cykler købt andetsteds, overtager Velohouse ikke produkt garantier, eller bærer ansvar, for efterfølgende opstået defekter, der kan opstå, som følge af brug af cyklen. I dette tilfælde henvises til producenten.
 6. Ved bookning af opbygning af cykler købt andetsteds, overtager Velohouse ikke produkt garantier, eller bærer ansvar, for efterfølgende opstået defekter, der kan opstå, som følge af brug af cyklen. I dette tilfælde henvises til producenten.

Vi har 3 forskellige services til din eBike i Velohouse:

 • Bronze Service: 750 kroner
 • Sølv Service: 1250 kroner
 • Guld Service: 2000 kroner

Her er beskrivelsen af de tre forskellige services :

BRONZE SERVICE

 • Efterspænding af bolte.
 • Efterspænding af eger.
 • Justering af gear og bremser
 • Smøring af kæde og alle udvendige dele.
 • Opgørelse over eventuelle dele som trænger til en udskiftning.

SØLV SERVICE

 • ALT FRA BRONZE SERVICE.
 • Vask af cyklen.
 • Opdatering til nyeste software.

GOLD SERVICE

 • ALT FRA SØLV SERVICE
 • Krankboks skilles ad, renses og smøres.
 • Headset skilles ad, renses og smøres.
 • Nye gearkabler på mekaniske geargrupper.
 • Nye bremsekabler på mekaniske geargrupper.

 

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)

Customer Reviews

DET SIGER VORES KUNDER

Spændende Nyheder & Tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Scroll to Top

Book din test tur