El-cargoladcykler

El-cargoladcykler op til 25 km/t

El-cargoladcykler

alt="El-Cargoladcykler"

El-cargoladcykler i Velohouse

El-ladcykler er fantastiske, hvis du skal du transporte mere, eller flere, end dig selv. Moderne elektriske ladcykler der kan tage pladsen for familiebilen, som et fantastisk alternativt grønt transportmiddel. Eller som leveringplatform og kørende reklamesøjle for dit firma. ‘

El-ladcyklerne fra Urban Arrow og Triobike er ikke bare blandt de mest alsidige af sin slags. De er også de sikreste og mest pålidelige på markedet i dag, så du hver dag trygt kan sætte din lid til dem, hver dag,  når børnene skal afleveres eller når du skal levere rundt omkring i byen.

Om du skal bruge en cykel til familien eller firmaet er er det helt sikkert en for dig. Alt fra børnesæder til kølerum og pick-up lad kan monteres. Ladcyklen kan også bruges som fremragede reklame for dit firma.

Som virksomhed uanset størrelse er firmaprofil og tankegang, en vigtig faktor for dine kunder, når de skal vælge dine ydelser.
Med valget af en el-cargoladcykel, som transport middel, er du sikret en grøn og kundevenlig leverandør profil hos dine kunder.

Med en stærk profil og reklame på din el-ladcykel, viser du omverden at du tænker grønt og miljørigtigt.
Desuden sparer du Co2, og kommer hurtigere frem i myldretiden, og parkeringspladser bliver pludselig ikke et problem….
Du kan frit parkere i hele byen på alle veje og alle tidspunkter. Ingen stress med parkeringsvagter, eller et parkeringsur der er ved at udløbe. Kun ren frihed og fleksibilitet.

Skal du bruge en el-cargoladcykel, så kom forbi vores butik i Valby, der står vi klar med professionel vejledning i øjenhøjde og mange års erfaring, til at hjælpe dig finde den helt rigtige el-ladcykel til dig.

Læs mere el-cargoladcykler fra Urban Arrow og TrioBike på links herunder:
Urban Arrow
TrioBike

Se vores sortiment af el-familieladcykler HER.

Find din næste el-cargoladcykel, i Velohouse.

0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top

Book din test tur