VeloHouse | Danmarks største Ebike Center | Danmark bedste cykelværksted

El-Citybikes

El-Citybikes | Elektriske Herre- og dame citybikes

El-Citybikes

Moderne Transport

En el-cykel gør din hverdag lettere. Med blot et tryk på en knap slukker du for modvinden eller glatter bakken ud. Med en el-cykel skrues op for hastigheden og ned for rejsetiden. Kom frem i god tid, uden overanstrengelser eller sved på panden.

I Velohouse tror vi på at fremtidens grønne transport allerede har en plads i dag. Vi forhandler et bredt sortiment af el-cykler i alle former og til alle formål. El-citybikes der gør din hverdags gøremål mere overkommelige og gør transport gennem byen til en leg.

Alle har sine egne specifikke behov når det kommer til deres cykel, og med mærker som BESV, Gazelle, Schindelhauer, og Trek på lager er vi sikre på at kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige cykel til dig.

Du kan læse mere om el-cykler HER.

Elcykler i Velohouse

Royal Dutch Gazelle har i over 125 år produceret cykler i højklasse og med solidt håndværk. Idag laver de et enormt bredt sortiment af el-cykler i et væld af stile. År efter år vinder de priser for både deres cykler og deres kundetilfredshed. Vi er stolte over at kunne indgå et partnerskab med den hollandske cykelgigant. Du kan prøve en Gazelle enten vores butik i Valby, eller på Gazelles eget testcenter i Søborg. Begge steder finder du professionel rådgivning i øjenhøjde og el-cykler i topklasse.

Schindelhauer er en nyere cykelproducent fra Berlin. De har helt fra start haft fokus på at lave cykler i højeste kvalitet, elegant design, og mindst mulig vedligeholdelse. Deres seneste spring har været indenfor netop el-cykler, stadig med deres karakteristiske remtræk. Designet er stadig i topklasse og hver enkel detalje er gennemtænkt fra det tyske mærke, med el-cykler som du aldrig før har set dem.

alt="El-Citybikes"

Find din næste el-citybike, i Velohouse.

0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top

Book tid