ElCykel Typer

Læs mere om de forskellige El-Cykel Typer 

Elcykel Typer

Elcykler med motor assistance op til 25 km/t, har samme lovgivning som almindelige cykler. El-cyklerne fåes i alle cykel modeller: Ladcykler, bycykler, racercykler, Mtb, og touringcykler. Motoren kan ligeledes fås i mange udgaver og fra forskellige producenter. De mest udbredte er fra Bosch, Mähle, Shimano og Stromer. Den ekstra motorkraft hjælper i modvind, op ad bakker eller når du har brug for et ekstra skub for at nå frem til tiden. Over 25 km/t, vil motoren slå fra og du cykler med egen kraft.Vælg den rigtige el-cykel:

Med et så stort et udvalg, kan det måske virke svært at finde ud af hvor man skal starte. I Velohouse står vores dygtige medarbejdere klar til at give dig professionel vejledning i øjenhøjde. Alligevel kan det være en god ide, at gøre dig lidt overvejelser om hvor du vil bruge cyklen og hvad dine behov er:

Klassiske Elcykler:
alt=

Cykler i klassisk og stilrent design, typisk med en mindre motor og batteri indbygget i stellet. De kan give dig et ekstra skub i din daglige færden og på kortere ture. Det er svaret for dig der vil have en el-cykel, der opfylder både dine krav til funktionalitet og udseende. Mærket Schindelhauer har specialiseret i netop denne type af el-cykler, i smukt og elegant design.

El-Citybikes:
alt=

Praktiske og funktionelle, det beskriver de fleste elektriske citybikes. De kommer for det meste fuldt udstyret med alt du skulle få brug for i hverdagen. Skærme, integrerede lygter, støtteben, bagagebærer og kontroldisplay på styret. Batteriet vil oftest være enten integreret i stellet, eller placeret under bagagebæren. De har centermotorer der giver dig naturlig motorassistance. 

El-Ladcykler:
alt=

El-ladcykler er fantastiske, hvis du skal du transporte mere, eller flere, end dig selv. Moderne elektriske ladcykler der kan tage pladsen for familiebilen, som et fantastisk alternativt grønt transportmiddel. Eller som leveringplatform og kørende reklamesøjle for dit firma. Ladcyklerne fra Urban Arrow og Triobike er ikke bare blandt de mest alsidige af sin slags. De mange modeller, der dækker ethvert behov er også de sikreste på markedet. Om du skal bruge en cykel til familien eller firmaet er er det helt sikkert en for dig. Alt fra børnesæder til kølerum og pick-up lad kan monteres. Ladcyklen kan også bruges som fremragede reklame for dit firma.

El-Racercykler:
alt=

Er du altid den de andre må vente på, eller kunne du bare godt bruge et skub på vej op af bjerge og bakker så skal du ikke kigge længere. Ved første øjekast adskiller de sig ikke voldsomt fra deres traditionelle modparter, men har pedal-assist eller en centermotor. Aerodynamik betyder utroligt meget for racercykler. Både motor og batteri vil derfor være indtænkt og integreret i stellet helt fra start. Det er cykler til dig der gerne vil bruge cyklen til motion, men vil nå endnu længere ud og se nye horisonter på dine ture.

El-Mountainbikes:
alt=

Er du en eventyrer på cykel og elsker turene på små stier gennem skoven? Har du et særligt behov for det sus der følger med når man dykker ned af skrænten eller udfordringen i at klatre op ad stejle skråninger på to hjul? El-mountainbikes giver der ikke bare den ekstra hjælp når terrænet er udfordrende. Du får også et ekstra kick, når tempoet ryger i vejret og du sætter fart over feltet, på cykelstien, gennem skoven eller gennem den vilde natur. Du får en sjovere oplevelse og bliver i stand til at presse lige det ekstra ud dig selv, og din cykel.

Vi glæder os til at hjælpe dig finde din næste el-cykel, i Velohouse.

Vores Partnere
BESV | Gazelle | Schindelhauer | Trek | Triobike | Urban  Arrow | Willier 

0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top

Book din test tur