El-Cykler 25 km/t Kategorier

alt="El-Cykler 25 km/t Kategorier"
El-Citybikes
alt="El-Cykler 25 km/t Kategorier"
Klassiske El-Cykler
alt="El-Cykler 25 km/t Kategorier"
El-Racercykel
TREK E-Caliber 9.9 XTR Marigold/Radioactive Red/Black
El-Mountainbikes
alt=""
El-Ladcykler
alt="Gazelle Ultimate C5 HMB S5"
Alle El-Cykler 25km/t

Elcykel 25 km/t

En elcykel gør din hverdag lettere. Med blot et tryk på en knap slukker du for modvinden, glatter bakken ud. Med en elcykel skrues op for hastigheden og ned for rejsetiden.

I Velohouse tror vi på at fremtidens grønne transport allerede har en plads i dag. Vi forhandler et bredt sortiment af elcykler i alle former og til alle formål. Her finder du alt fra elektriske racercykler og mountainbikes der gør din aktive cykling sjovere. Elektriske citybikes der gør din hverdags gøremål mere overkommelige og gør transport til og fra, gennem byen til en leg. Også moderne elektriske ladcykler der kan tage pladsen for familiebilen, som et fantastisk alternativt grønt transportmiddel, eller som leveringplatform og kørende reklamesøjle for dit firma.

Alle har sine egne specifikke behov når det kommer til deres cykel, og med mærker som Gazelle, Schindelhauer og Urban Arrow på lager er vi sikre på at kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige cykel til dig.

Elcykler i Velohouse

Ladcyklerne fra Urban Arrow  er ikke bare blandt de mest alsidige af sin slags, med flere modeller til ethvert behov. De er også de sikreste og mest pålidelige på markedet i dag, så du hver dag trygt kan sætte din lid til dem,  når børnene skal afleveres eller når du skal levere rundt omkring i byen.

Royal Dutch Gazelle har i over 125 år produceret cykler i højklasse og med solidt håndværk. Idag laver de et enormt bredt sortiment af elcykler i et væld af stile. År efter år vinder de priser for både deres cykler og deres kundetilfredshed. Vi er stolte over at kunne indgå et partnerskab med den hollandske cykelgigant. Du kan prøve en Gazelle enten vores butik i Valby, eller på Gazelles eget testcenter i Søborg. Begge steder finder du professionel rådgivning i øjenhøjde og elcykler i topklasse.

Schindelhauer er en nyere cykelproducent fra Berlin. De har helt fra start haft fokus på at lave cykler i højeste kvalitet, elegant design, og mindst mulig vedligeholdelse. Deres seneste spring har været indenfor netop elcykler, stadig med deres karakteristiske remtræk. Designet er stadig i topklasse og hver enkel detalje er gennemtænkt fra det tyske mærke, med elcykler som du aldrig før har set dem.

Find din næste Elcykel 25 km/t, i Velohouse.

Vælg den rigtige el-cykel:

Med et så stort et udvalg af el-cykler, kan det måske virke svært at finde ud af hvor man skal starte.
I Velohouse står vores dygtige medarbejdere klar til at give dig professionel vejledning i øjenhøjde.
Alligevel kan det være en god ide, at gøre dig lidt overvejelser om hvor du vil bruge cyklen og hvad dine behov er:

Klassiske El-Cykler:

Cykler i klassisk og stilrent design, typisk med en mindre motor og batteri indbygget i stellet. De kan give dig et ekstra skub i din daglige færden og på kortere ture. Det er svaret for dig der vil have en el-cykel, der opfylder både dine krav til funktionalitet og udseende. Mærket Schindelhauer har specialiseret i netop denne type af el-cykler, i smukt og elegant design.

El-Citybikes:

Praktiske og funktionelle, det beskriver de fleste elektriske citybikes. De kommer for det meste fuldt udstyret med alt du skulle få brug for i hverdagen. Skærme, integrerede lygter, støtteben, bagagebærer og kontroldisplay på styret. Batteriet vil oftest være enten integreret i stellet, eller placeret under bagagebæren. De har centermotorer der giver dig naturlig motorassistance. 

El-Ladcykler:

El-ladcykler er fantastiske, hvis du skal du transporte mere, eller flere, end dig selv. Moderne elektriske ladcykler der kan tage pladsen for familiebilen, som et fantastisk alternativt grønt transportmiddel. Eller som leveringplatform og kørende reklamesøjle for dit firma. Ladcyklerne fra Urban Arrow er ikke bare blandt de mest alsidige af sin slags. De mange modeller, der dækker ethvert behov er også de sikreste på markedet. Om du skal bruge en cykel til familien eller firmaet er er det helt sikkert en for dig. Alt fra børnesæder til kølerum og pick-up lad kan monteres. Ladcyklen kan også bruges som fremragede reklame for dit firma.

El-Racercykler:

Er du altid den de andre må vente på, eller kunne du bare godt bruge et skub på vej op af bjerge og bakker så skal du ikke kigge længere. Ved første øjekast adskiller de sig ikke voldsomt fra deres traditionelle modparter, men har pedal-assist eller en centermotor. Aerodynamik betyder utroligt meget for racercykler. Både motor og batteri vil derfor være indtænkt og integreret i stellet helt fra start. Det er cykler til dig der gerne vil bruge cyklen til motion, men vil nå endnu længere ud og se nye horisonter på dine ture.

El-Mountainbikes:

Er du en eventyrer på cykel og elsker turene på små stier gennem skoven? Har du et særligt behov for det sus der følger med når man dykker ned af skrænten eller udfordringen i at klatre op ad stejle skråninger på to hjul? El-mountainbikes giver der ikke bare den ekstra hjælp når terrænet er udfordrende. Du får også et ekstra kick, når tempoet ryger i vejret og du sætter fart over feltet, på cykelstien, gennem skoven eller gennem den vilde natur. Du får en sjovere oplevelse og bliver i stand til at presse lige det ekstra ud dig selv, og din cykel.

Vi glæder os til at hjælpe dig finde din næste el-cykel, i Velohouse.

Vores Partnere
BESV | Gazelle | Schindelhauer | Trek | Urban  Arrow | Willier 

El-Cykler 25 km/t Kategorier

0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top

Book din test tur