El-familie Ladcykler

El-Familieladcykler | El-Ladcykler til hele Familien

El-Familie Ladcykler

alt="El-Familieladcykler"

El-familieladcykler i Velohouse

Moderne elektriske ladcykler der kan tage pladsen for familiebilen, som et fantastisk alternativt grønt transportmiddel, eller som leveringplatform og kørende reklamesøjle for dit firma. El-ladcyklerne fra Urban Arrow og Triobike er ikke bare blandt de mest alsidige af sin slags, med flere modeller til ethvert behov. De er også de sikreste og mest pålidelige på markedet i dag, så du hver dag trygt kan sætte din lid til dem,  når børnene skal afleveres eller når du skal levere rundt omkring i byen. Om du skal bruge en cykel til familien eller firmaet er er det helt sikkert en for dig. Alt fra børnesæder til kølerum og pick-up lad kan monteres. 

Mere end bare en cykel

Køber du en el-familieladcykel, så køber du tid. Kvalitets tid, med dine kære børn. Ingen myldretid og lange bilkøer, når du snor dig igennem byen på cykelstien, med dine glade børn i allerforreste linje. Tiden bliver din egen, og du bliver herre over din egen tid. Fleksibiliteten med din el-ladcykel er uendelig, og transporten bliver en leg for din familie. Nu er der ikke mere tale om, en nødvendig og udmattende daglig transport. Nu er det ikke længere myldretid – nu bliver det til SJOV TID.

Måske det vigtigeste argument, for at købe en el-familieladcykel. Dine børn ELSKER det, og det kan vi sige med 100% oprigtighed…Fordi vi ser det hver dag hos vores kunder. Børn elsker den nærhed, tryghed og udsigt, som en el-ladcykel giver. Dine børn sidder i forrest række til at skue ud over den store verden, når du kører dem i institutionen eller skole. Den daglige transport bliver til SJOV transport. Du vil elske smilene og latteren fra dine børn, når de sammen med dig nyder jeres el-ladcykel.

Skal du bruge en el-familieladcykel, så kom forbi vores butik i Valby, der står vi klar med professionel vejledning i øjenhøjde og mange års erfaring, til at hjælpe dig finde den helt rigtige el-ladcykel til dig.

Læs mere om el-ladcyklerne fra Urban Arrow og TrioBike herunder.
Urban Arrow
TrioBike

Se også vores el-cargoladcykler HER.

Find familiens næste el-ladcykel, i Velohouse.

0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top

Book din test tur