El-Ladcykel Kategorier

alt="El-Ladcykel Kategorier"
El-Cargoladcykler
alt="El-Ladcykel Kategorier"
El-Familieladcykler
El-ladcykler

El-ladcykler er fantastiske, hvis du skal du transporte mere, eller flere, end dig selv. Moderne elektriske ladcykler der kan tage pladsen for familiebilen, som et fantastisk alternativt grønt transportmiddel. Eller som leveringplatform og kørende reklamesøjle for dit firma. Ladcyklerne fra Urban Arrow og Triobike er ikke bare blandt de mest alsidige af sin slags. De er også de sikreste og mest pålidelige på markedet i dag, så du hver dag trygt kan sætte din lid til dem,  når børnene skal afleveres eller når du skal levere rundt omkring i byen. De mange modeller, der dækker ethvert behov er også de sikreste på markedet. Om du skal bruge en cykel til familien eller firmaet er er det helt sikkert en for dig. Alt fra børnesæder til kølerum og pick-up lad kan monteres. Ladcyklen kan også bruges som fremragede reklame for dit firma.

El-Familieladcykler

Måske det vigtigeste argument, for at købe en el-familieladcykel. Dine børn ELSKER det, og det kan vi sige med 100% oprigtighed…Fordi vi ser det hver dag hos vores kunder. Børn elsker den nærhed, tryghed og udsigt, som en el-ladcykel giver. Dine børn sidder i forrest række til at skue ud over den store verden, når du kører dem i institutionen eller skole. Den daglige transport bliver til SJOV transport. Du vil elske smilene og latteren hos dine børn, når de sammen med dig nyder jeres el-ladcykel.

El-cargoladcykler

Som virksomhed uanset størrelse er firmaprofil og tankegang, en vigtig faktor for dine kunder, når de skal vælge dine ydelser.
Med valget af en el-cargoladcykel, som transport middel, er du sikret en grøn og kundevenlig leverandør profil hos dine kunder.

Med en stærk profil og reklame på din el-ladcykel, viser du omverden at du tænker grønt og miljørigtigt.
Desuden sparer du Co2, og kommer hurtigere frem i myldretiden, og parkeringspladser bliver pludselig ikke et problem….
Du kan frit parkere i hele byen på alle veje og alle tidspunkter. Ingen stress med parkeringsvagter, eller et parkeringsur der er ved at udløbe. Kun ren frihed og fleksibilitet.

Læs mere om vores partnere:
Urban Arrow
TrioBike

El-Ladcykel Kategorier

0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top

Book din test tur