El-Ladcykler

El-Ladcykler: Elektriske Familie- og cargocykler

El-Ladcykler

Grøn Mobilitet For Hele Familien

En moderne ladcykel er en glimrende alternativ til familiebilen, som transportmiddel i byen. Ideel til aflevering og hentning af børn eller indkøb. Det er slut med myldretid og forsinkede tog,  og du kan sige farvel til trafikpropper og dyre parkeringspladser, som du stryger gennem gaderne.

At lade sine børn transportere i en ladcykel med 25 km/t, stiller store krav til sikkerhed. Hvis man, som de fleste familier går op i sikkerhed, tryghed og robusthed, kan man trygt investere i ladcyklerne fra Urban Arrow og TrioBike. For begge mærker gælder det nemlig at sikkerheden er et varemærke og helt fra start har været i højsædet under udvikling og produktion. 

Vælger du at investere i en familie ladcykel frem for en bil vælger du samtidig: INGEN dyre forsikringer, driftsudgifter, Benzin, grøn ejerafgift, myldretidstrafik, dyre service, og Co2 udledning.
KUN sund motion, billig transport, egen tid, børneglæde og kvalitets tid, og ikke mindst uafhængig af trafikken og GRØN samvittighed. Det er hvad du kan se frem til med købet af en el-ladcykel.

Dine børn sidder i forreste række til at skue ud over den store verden, når du kører dem i institutionen eller skole. I vil alle  elske det, og det kan vi sige med 100% oprigtighed. Fordi vi ser det hver dag hos vores kunder.

 

Levering og Reklame i byen

Har du eget firma kan en el ladcykel også tage pladsen for firmabilen, enten som leveringsmiddel eller til dig der skal have værktøj eller lignende med dig rundt i byen. Moderne ladcykler kan udstyres med alt fra flade lad og sofasæder, til store kølebokse og lukkede lad til større leveringer.

Cargobikes, er skabt til fremtidens håndværker, pakkefirma, madudbringer eller sygetransport  hvor transporten i byen, skal være effektiv.
Med en cargo ladcykel, løser du dilemmaet med den sidste kilometer i indre byer, hvor varetransport, er besværliggjort.
Fremtidens grønne løsning for erhvervs transport, er perfektioneret i elektriske cargobikes.

Som virksomhed uanset størrelse er firmaprofil og tankegang, en vigtig faktor for dine kunder, når de skal vælge dine ydelser. Med valget af en el-ladcykel, som transport middel, er du sikret en grøn og kundevenlig leverandør profil hos dine kunder.

Desuden sparer du Co2, og kommer hurtigere frem i myldretiden, og parkeringspladser bliver pludselig ikke et problem.
Du kan frit parkere i hele byen på alle veje og alle tidspunkter.
Ingen stress med parkeringsvagter, eller et parkeringsur der er ved at udløbe. Kun ren frihed og fleksibilitet.

Følg linkene her for at lære Urban Arrow og TrioBike bedre at kende.

Vi ses i Velohouse, til en snak om din fremtidige el-ladcykel, og en test tur.

0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top

Book din test tur