El-Mountainbikes

Elektriske Mountainbikes – Mtb – Hardtail – Full suspension

El-mountainbikes

Elektriske Mountainbikes

alt="El-Mountainbikes"
Mountainbikes

MTB, som er den korte betegnelse for mountainbikes, er i dag en utrolig form for fritidscykling. Det skyldes, at mountain-biking er en sjov og effektiv motionsform, hvor det er let at udfordre sig selv. Samtidig får du masser af naturoplevelser, underholdning og masser af god træning

Er du helt ny og skal kaste dig ud i mountainbiking for første gang?
Så skal du dog gøre den en række overvejelser, inden du køber din nye cykel.
Det er vigtigt at have en ide om hvordan du vil bruge din MTB og hvilket slags terræn du vil køre i.
Bruger du din MTB til motion eller konkurrence, kan det være en idé at investere lidt ekstra i cyklens udstyr, så det både fungere bedre og holder længere. Skal cyklen benyttes som transportmiddel til og fra skole/arbejde, er udstyret ikke lige så afgørende.

Det kræver nemlig forskellige egenskaber  alt efter hvad du skal bruge din MTB til. Vil du bruge en mountainbike hver dag som dit primære transportmiddel eller skal den føre dig over skovens stier, eller op og ned ad stejle skråninger på udfordrende underlag.

MTB – med eller uden motor?

Du skal også gør dig klar om du vel have en traditionel mountainbike, eller om du vil prøve kræfter med en elektrisk MTB.
El-mountainbikes giver der ikke bare den ekstra hjælp når terrænet er udfordrende. Du får også et ekstra kick, når tempoet ryger i vejret og du sætter fart over feltet, på cykelstien, gennem skoven eller gennem den vilde natur. Du kan læse mere om elektriske mountain bikes på siden HER.

Skal du have råd og vejledning inden dit køb? Så er du hjerteligt velkommen til at læge vejen forbi vores fantastiske butik i Valby. Her står vi klar med professionel rådgivning i øjenhøjde. Vi forhandler mountainbikes fra bl.a. TREKWillierCannondale og Marin.

Vi er helt sikre på, at vi sammen med dig, nok skal finde den helt rigtige cykel.

Find din næste el-mountainbike, i Velohouse.

0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top

Book din test tur