VeloHouse | Danmarks største Ebike Center | Danmark bedste cykelværksted

ElCykel Fordele

Elcykel Fordele | Hvorfor vælge Elcykel

Elcykel Fordele

alt="El-Cykel Fordele"

Sund Motion

Slut med stressen i den offent-lige trafik, sig farvel til trafik-propper, og glem alt om at op-slide dig selv på bakkerne på vej til arbejde, elcykler gør livet let-tere , og sjovere.

Elcykler er en hurtig og be-friende løsning på at komme fra A til B. Nyd turen, og nå frem uden overanstrengelser eller sved på panden, men i god tid og med et smil på læben.

alt="El-Cykel Fordele"

Grønt Alternativ

De morderne storbyer har meget at byde på, men de står alle overfor et særligt problem. Forureningen i byerne er dårligt for os allesammen, både i dag og for fremtiden.

Elcyklen giver dig et glimrende grønt alternativ til din daglige transport. Så vælg cyklen og skab en grønnere fremtid, for dig selv, dine børn o os alle sammen.

alt="El-Cykel Fordele"

Sundt sind

Elcykler er fantastiske, de hjælper med at reducere stressen forbundet med cyk-ling. Glem alle bekymringer om at kæmpe dig over bakkerne an-komme træt og sveden.

Med elcykler, er der kun de bedste sider af cykling tilbage. Sjove ture, og cykeloplevelser ud over det sædvanlige. Sæt nye grænser, og kom langt omkring, i fred og ro.

alt="El-Cykel Fordele"

Sund Økonomi

Mens de grønne afdrag på biler og prisen på fossile brænd-stoffer stadigt stiger, tilbyder elcykler i dag et billigere, renere og mere økonomisk forsvarligt alternativ. 

I Velohouse tilbyder vi gratis finansiering, så selv den først investering bliver lettere. Efter det, skal kun årlig service, og opladning passes ind i budgettet.

Vælg Den Rigtige Elcykel

alt="El-Cykel Fordele"

El-Citybikes

Kom let og hurtigt rundt i byen. Cykl længere, hurtigere og fri for stress. El-Citybikes lader dig nå mere i hverdagen. 

alt="El-Cykel Fordele"

El-Foldecykler

Tag din elcykel med dig på eventyr og oplev nye byer på helt din egen måde. Perfekt til storbyferien.

alt="El-Cykel Fordele"

El-Ladcykler

Lad bilen stå i garagen. El-ladcykler lader dig  ubesværet transportere bagage eller tage ungerne med på tur. 

alt="El-Cykel Fordele"

El-Mountainbikes/ Racercykler

E-MTBs og racercykler lader dig sætte nye grænser og udfordre dig selv som aldrig før.

El-Citybikes

At komme rundt i byen kan være både dyrt og tidskrævende. Myldretid, trafikpropper og forsikrede toge kan sætte en stopper for at nå alt det du gerne vil. 

Uanset om du pendler langt, støder på udmattende bakker, ikke ønsker at ankomme varm og sveden på arbejde, eller blot ønsker et effektivt personligt transportmiddel, kan du spare tid og penge ved at vælge en elcykel – og du kan blive en del af fremtidens transportløsning.

El-cykler og speed-pedelecs lader dig nå det hele, og så slipper du desuden for at skulle finde og betale for parkeringsplads.

El-Foldecykler

Mangler du en elcykel, der passer lige så godt til hverdagen som ferien? El-foldecykler er de perfekte partnere til storbyferien, eller forretningsrejsen. Kom let fra attraktion til attraktion, møde til møde eller fra hotellet og til restauranten.

El-foldecykler pakkes let og kan tages med på flyveren eller i bagage-rummet. Også perfekt til dig der bor i lejlighed og har brug for en el-cykel der optager mindre plads i hjemmet.

alt=""

El-Ladcykler/Familiecykler

Moderne el-ladcykler kan i højere og højere grad erstatte bilen i bybilledet. Perfekt til brug  som leveringplatform i byen. Med en bred variation af lad-typer, der passer ethvert behov. Hvor biler og varevogne sidder fast i trafikken, kan el-ladcyklen snige sig vej igennem.

Også ideelle til familien i byen. El-ladcykler gør det nemt at få aflevering af børn og indkøbsture til at passe ind i en travl dagligdag. Myldretid bliver til familietid, med børnene i ladet, hvor de har fri udsigt mens i suser gennem byen. 

El-Mountainbikes og Racercykler 

Med en el-mountainbike kan du kaste dig ud på endnu mere udfordrende ruter gennem skoven. Nyd suset når du dykker ned ad stierne, eller udfordringen i af kravle op at stejle skråninger på to hjul. 

El-racercykler lader dig besejre bjergtoppe eller mod- og sidevind som de professionelle. Du kan komme længere omkring, se mere, opleve mere og få endnu flere oplevelser ud af din racercykel end nogensinde før.

Din motion bliver sjovere end nogensinde før. 

Elcykel Fordele | Motor

alt="El-Cykel Fordele"

Centermotorer

Centermotorer erstatter krankboksen på elcykler, hvilket bibeholder et lavt og centralt tyngdepunkt og cyklen bedre køreegenskaber og en mere balanceret cykelfornemmelse. De giver, takket være avanceret sensorteknologi der tager højde for trådkraft, kadence og hastighed, en mere intuitiv og naturligt følende motorassistance end modeller med navmotor.

Elcykler med centermotor er også mere avancerede på andre måder. For eksempel giver de for det meste mulighed for, via særlige computerprogrammer, at diagnosticere cyklen. Dette gør det muligt for specialister, som vores dygtige mekanikere, med den korrekte træning og udstyr, at tilslutte din cykel og få et præcist sundhedstjek.

Måske er det at at opstøve et særligt problem, eller endda en potentiel fejl, der kan løses, før den forårsager et problem. Forebyggende vedligeholdelse er et fantastisk værktøj til at spare penge. Diagnosesystemet kan også ofte opdateres – og dermed kan du blive sikker på at din el-cykel altid drager fordel af alle nye funktioner eller funktioner, der fremadrettet måtte blive frigivet. På den måde sikres også at din el-cykel altid kører optimalt.

Se hele vores sortiment af el-cykler her.

Velohouse er et BOSCH-certificeret cykelværksted

0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top

Book tid