Elcykel tilbehør

Alt tilbehør du har brug for til din elcykel

Elcykel tilbehør

alt="Elcykel 25 km/t"

ELCYKLER 25 KM/T

Moderne Transport

En elcykel gør din hverdag lettere. Med blot et tryk på en knap slukker du for modvinden eller glatter bakken ud. Med en elcykel skrues op for hastigheden og ned for rejsetiden. Kom frem i god tid, uden overanstrengelser eller sved på panden.

I Velohouse tror vi på at fremtidens grønne transport allerede har en plads i dag. Vi forhandler et bredt sortiment af elcykler i alle former og til alle formål. Her finder du alt fra elektriske racercykler og mountainbikes der gør din aktive cykling sjovere. Elektriske citybikes der gør din hverdags gøremål mere overkommelige og gør transport til og fra, gennem byen til en leg. Også moderne elektriske ladcykler der kan tage pladsen for familiebilen, som et fantastisk alternativt grønt transportmiddel, eller som leveringplatform og kørende reklamesøjle for dit firma.

Du kan læse mere om elcykler HER.

Alt du for brug for, ét sted

Her finder du alt det tilbehør du kunne ønske dig til din elcykel. Som cykelbatterier og- opladere, kontroldisplay, og monteringskomponenter fra Bosch. Du kan læse mere om ebike komponenterne fra Bosch og prøve distanceberegneren HER.

Få den bedste beskyttelse af din nye elcykel med antityverissporing fra Biketrax.
Med en BikeTrax Tracker i din e-bike kan du følge din cykel skulle den blive stjålet eller rykket uden din tilladelse.

Kalecher og overslag til ladcykler, så du er velforberedt til helårsbrug. Reservedele og meget meget mere.

Alle har sine egne specifikke behov når det kommer til deres cykel, og med mærker som Gazelle, Schindelhauer, TrioBike og Urban Arrow på lager er vi sikre på at kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige cykel til dig.

 

Kom forbi vores butik i Valby, og gør din elcykel komplet. 

0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top

Book din test tur