Familie Ladcykel

Ladcykler til Familien, er løsningen til den moderne families daglige transport i byen. I en by med for få parkeringspladser og daglige parkeringsbøder, tæt trafik og myldretid, er Ladcyklen det effektive redskab til en bedre og mere harmonisk dagligdag. Aflevering og afhentning af børn,indkøb og shopping, transport til og fra arbejde bliver en udfordring, når bilen benyttes. En Ladcykel derimod, kører let og fleksibelt igennem byen, udenom trafik og mylder, og kan parkeres overalt. Dine børn vil elske den daglige transport i ladet, og nærhed vil være i fokus. Ladcyklen er svaret på familiens grønne og økonomiske transport middel.
Velohouse har et stort udvalg af Familie ladcykler, med el motor, eller mekanisk.


Familie ladcykel
UrbanArrow Family Ladcykel

Overvejer du en Ladcykel til familien

Hvorfor du skal købe en Ladcykel

Tid, tid & tid

Tiden er vores vigtigeste resourse. Med en ladcykel kører du udenom tæt trafik og myldretid. Du kommer hurtigere frem og er uafhængig af trafikken, på alle dage.
Bliv herre over din egen tid, med en Familie Ladcykel.

Fleksibilitet

Ladcyklen bevæger sig overalt og kan parkere overalt. Ingen P-Bøder, ingen begræsninger og ingen regler. Du er kongen på din ladcykel og du bestemmer, hvor hvornår og hvordan.

Økonomi

Ladcykeln er billig i drift. Ingen grønne afgifter, forsikringer, eller større driftsudgifter. Kun energien fra dine ben eller opladning af batteri skaber fremdiften på din Ladcykel.

Check vores Ladcykler

Kom ind i vores Familie ladcykel verden

Ladcyklen til Din FamilieVi gør myldretid til Sjov TidKøb HerNærhed & Kvalitets tidKøb HerDine Børn elsker LadcyklenKøb HerDen moderne Far og sine børnKøb HerBliv den mest populærer forældreLadcykel fædre er #1Køb Her