Hjælp dine ansatte med en nemmere hverdag

Firma aftaler

velohouse

Vi elsker cykler

Firma aftale

Firma aftale er Velohouses speciale. Hos Velohouse har vi specialiseret os i firma service & rabat aftaler. Velohouse sætter barren, for service standarden i cykelbranchen, og vi udfordrer enhver spiller i branchen, på service niveauet. Det udmønter sig i vores tankegang, omkring din hverdag som cyklist og pendler, samt det faktum at du formentlig er på arbejde mellem 09.00 – 16.00. Vi har derfor tilbudt vores omkringliggende firmaer en service & rabat aftale, der skal gøre det nemmere for medarbejderene (dig) at bruge cyklen som transportmiddel til og fra arbejde.
Velohouse tager imod alle cykler og klargøre dem som nye. Om du har en Canyon,Cervelo, Specialized, Trek, Cannondale, eller andet mærke, så er du velkommen hos leo`s værksted. Vores kunder er “king” og det mærkes tydeligt, når Leo tager tid til at forklarer hver kunde, hvad deres cykel fejler, eller har behov for. Vi har et mål, at hver cykel fixes fra dag til dag, allerhelst fra morgen til aften, således du ikke skal undvære din cykel.

Hvordan fungerer det?

Velohouse forpligtiger sig til at afhente eller modtage din cykel om formiddagen fra Kl 09.00. Vi klargører eller reparerer din cykel samme dag og den står færdig Kl 16.00 når du har fri og skal hjem. Har du ikke mulighed for at aflevere cyklen selv, så afhenter vi gerne på din firmaadresse. Du får en sms med bekræftelse på cyklen og du modtager en besked når cyklen er færdig. Skulle det ske, at en ødelagt del ikke er på lager, bestæber vi os på at låne dig en cykel og få dele hjem til næste dag. Velohouse reparerer din cykel mens du er på arbejde, og den er klar når du skal hjem.

Service og rabat aftalen

Færdige cykler: 15% rabat på alle mærker Alle cykeldele + tøj : 20% Rabat

Finansiering : 10 mdr 0% i omkostninger. Få dit cykel køb delt gratis ud på 10 måneder fra Resurs bank
BIKEFIT FRA AIMHIGH:
Firma aftale pris Kr. 1.600 (en fantastisk oplevelse, og et must til effektiv cykling)

SERVICE TILBUD

Forårsklargøring (opspænding, justering, smøring)
Normal pris: 500,-/ Firma aftale pris 375,-
Forårsklargøring + vask /rens
Normal pris: 1.000,- / Firma aftale pris 750,-
Total makeover service: Cyklen skilles ad og renses/vaskes/ smøres og ny kæde + ny kabler + gearjustering. Som at få ny cykel
Normal pris: 1500,- / Firma aftale pris 1000,-
Bjerg gearing – Ny kassette + kæde + kabler + justering (Ultegra)
Firma aftale pris Kr. 1.000,-
Ved punktering – Ny slange monteres og hjul checkes
Normal pris: 175,- Firma aftale pris 125,-

Alle øvrige værksteds reparationer og øvrige sliddele 

20% rabat

Cykelevent aften

GRATIS

Velohouse kommer gratis og fortæller om cyklens verden og om cykeldele, cykelmotion, og gode råd til jer medarbejdere, samt Rune Larsen fra Aimhigh (Jacob Fuglsangs personlige træner), kommer og fortæller om kost, bikefit og træning. Dette er et specialarrangement, som i tilbydes i forbindelse med vores samarbejdsaftale, til en aften for alle firmaets ansatte. Der er altid espresso og hyggestemning + godt humør…

Vi henter jeres cykler

Vi henter også gerne jeres cykler 5 gange om ugen og leverer tilbage igen på adressen. Skriv til os eller ring hvis dit firma eller firmaet du arbejder i er være interesseret i vores service til jer medarbejdere.

EXCLUSIVE DEALS, PROMOTIONS & DISCOUNTS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Scroll til toppen