Velohouse firma aftaler

Hos velohouse har vi specialiseret os i firma service & rabat aftaler. Velohouse sætter barren, for service standarden i cykelbranchen, og vi udfordre enhver spiller i branchen, på service niveauet. Det udmønter sig i vores tankegang, omkring din hverdag som cyklist og pendler, samt det faktum at du formentlig er på arbejde mellem 09.00 – 16.00.
Vi har derfor tilbudt vores omkringliggende firmaer, en service & rabat aftale, der skal gøre det nemmere for medarbejderene (dig) at bruge cyklen som transport middel til og fra arbejde.
I praksis vil du i din hverdag med cyklen, som transport middel opleve dage, hvor dele går i stykker, eller du punktere. Du er derfor nød til at, skynde dig hjem til din lokale cykel mekaniker og aflever cyklen. Den er formentlig først færdig efter et par dage, og du står derfor uden dit daglige transport middel. Det er det er den del af din hverdag vi gerne vil hjælpe dig med

Hvordan fungere det

Velohouse forpligtiger sig til at afhente eller modtage din cykel om formiddagen fra Kl 09.00. Vi klargørere eller reparere din cykel samme dag og den står færdig Kl 16.00, når du har fri og skal hjem. Har du ikke mulighed for at aflevere cyklen selv, så afhenter vi gerne på din firma adresse. Du får en sms besked med bekræftelse på cyklen, og du modtager en besked når cyklen er færdig. Skulle det ske, at en ødelagt del ikke er på lager, bestæber vi os på at låne dig en cykel, og få delen hjem næste dag.
Velohouse reparerer din cykel mens du er på arbejde, og den er klar når du skal hjem.

Service & rabat aftalen


Færdige cykler : 15% rabat på alle mærker
Alle cykeldele + tøj : 20% Rabat

Finansiering : 10 mdr 0% i omkostninger. få dit cykelkøb delt gratis ud på 10 måneder fra Resurs bank

BIKEFIT FRA AIMHIGH : firma aftale Pris Kr. 1.600 ( en fantastisk oplevelse, og et must til effektiv cykling )

SERVICE TILBUD :
Forårsklargøring ( opspænding, justering, smøring ) Norm. 500,-/ firma aftale pris 375,-

Forårsklargøring + vask /rens Norm. 1.000,- / firma aftale pris 750,-

Total makeover service : Cyklen skilles ad og renses/vaskes/ smøres og ny kæde + ny kabler + gearjustering. SOM AT FÅ EN NY CYKEL : Norm. pris Kr. 1500,- firma aftale pris 1000,-

Bjerg gearing : Ny kassette + kæde + kabler + justering ( ultegra )firma aftale pris Kr. 1.000

ved punktering : ny slange monteres og hjul checkes : norm. pris 175,- firma aftale pris 125,-

Alle øvrige værksteds reparationer og øvrige sliddele : 20% rabat.

Cykelevent aften : Gratis
Velohouse kommer gratis og fortæller om cyklens verden og om cykeldele, cykelmotion, og gode råd til jer medarbejdere, samt Rune Larsen fra Aimhigh ( Jacob Fuglsangs personlige træner ), kommer og fortæller om kost, bikefit, og træning.
Dette er et specielt arrangement, som i tilbydes i forbindelse med vores samarbejdsaftale, til en aften for alle firmaets ansatte.Der er altid expresso og hyggestemning, samt godt humør…

Vi henter osse gerne jeres cykler 5 gange om ugen og levere tilbage igen på adressen.

Skriv til os eller ring, hvis dit firma eller firmaet du arbejder i, kan være interesseret i vores service, til jer medarbejdere.
info@velohouse.dk – 41372100