Firma aftaler

Hjælp dine ansatte med en nemmere hverdag

Klik her

 Firma aftale

Firma aftale er Velohouses speciale. Hos Velohouse har vi specialiseret os i firma service & rabat aftaler. Velohouse sætter barren, for service standarden i cykelbranchen, og vi udfordrer enhver spiller i branchen, på service niveauet. Det udmønter sig i vores tankegang, omkring din hverdag som cyklist og pendler, samt det faktum at du formentlig er på arbejde mellem 09.00 – 16.00.
Vi har derfor tilbudt vores omkringliggende firmaer en service & rabat aftale, der skal gøre det nemmere for medarbejderene (dig) at bruge cyklen som transportmiddel til og fra arbejde.
I praksis vil du i din hverdag med cyklen som transport middel opleve dage, hvor dele går i stykker eller du punkterer. Du er derfor nødt til at skynde dig hjem til din lokale cykelmekaniker og aflevere cyklen. Den er formentlig først færdig efter et par dage og du står derfor uden dit daglige transportmiddel. Det er den del af din hverdag vi gerne vil hjælpe dig med.

firma cykel aftaler

Hvordan fungerer det?

Velohouse forpligtiger sig til at afhente eller modtage din cykel om formiddagen fra Kl 09.00. Vi klargører eller reparerer din cykel samme dag og den står færdig Kl 16.00 når du har fri og skal hjem. Har du ikke mulighed for at aflevere cyklen selv, så afhenter vi gerne på din firmaadresse. Du får en sms med bekræftelse på cyklen og du modtager en besked når cyklen er færdig. Skulle det ske, at en ødelagt del ikke er på lager, bestæber vi os på at låne dig en cykel og få dele hjem til næste dag.
Velohouse reparerer din cykel mens du er på arbejde, og den er klar når du skal hjem.

Service & rabat aftalen


Færdige cykler: 15% rabat på alle mærker
Alle cykeldele + tøj : 20% Rabat

Finansiering : 10 mdr 0% i omkostninger. Få dit cykel køb delt gratis ud på 10 måneder fra Resurs bank

BIKEFIT FRA AIMHIGH:

Firma aftale pris Kr. 1.600 (en fantastisk oplevelse, og et must til effektiv cykling)

SERVICE TILBUD:
Forårsklargøring (opspænding, justering, smøring)

Normal pris: 500,-/ Firma aftale pris 375,-

Forårsklargøring + vask /rens

Normal pris: 1.000,- / Firma aftale pris 750,-

Total makeover service: Cyklen skilles ad og renses/vaskes/ smøres og ny kæde + ny kabler + gearjustering. SOM AT FÅ EN NY CYKEL:

Normal pris: 1500,- / Firma aftale pris 1000,-

Bjerg gearing : Ny kassette + kæde + kabler + justering (Ultegra) Firma aftale pris Kr. 1.000,-

Ved punktering: ny slange monteres og hjul checkes:

Normal pris: 175,- Firma aftale pris 125,-

Alle øvrige værksteds reparationer og øvrige sliddele : 20% rabat.

Cykelevent aften: Gratis
Velohouse kommer gratis og fortæller om cyklens verden og om cykeldele, cykelmotion, og gode råd til jer medarbejdere, samt Rune Larsen fra Aimhigh (Jacob Fuglsangs personlige træner), kommer og fortæller om kost, bikefit og træning.
Dette er et specialarrangement, som i tilbydes i forbindelse med vores samarbejdsaftale, til en aften for alle firmaets ansatte. Der er altid espresso og hyggestemning + godt humør…

Vi henter også gerne jeres cykler 5 gange om ugen og leverer tilbage igen på adressen.

Skriv til os eller ring hvis dit firma eller firmaet du arbejder i er være interesseret i vores service til jer medarbejdere.
info@velohouse.dk – 41372100