Danmarks største Elcykel butik

Gazelle Elcykel experten – Europas Flotteste ELcykel shop

Gazelle Elcykel modeller 2023

Gazelle Elcykel

Gazelle Cykler - Hollandsk håndværk & historie

Gazelle Elcykel er Kvalitet & Design på øverste hylde.

Gazelle Elcykel - Over 125 års Håndværk & Passion

Gazelle cykler – Cyklingens Pioner siden 1892

Gazelle Elcykel, har produceret cykler i Dieren, Gelderland, Holland i mere end 125 år. Deres cykler er lette, af høj kvalitet og komfortable. Der bliver altid tænkt på, hvordan design kan være smartere og teknologien til deres e-cykler endnu mere innovativ. Gazelle fremstiller omkring 250.000 cykler om året. De gør det med lidenskab og engagement!

I Holland har man en lang historie og tradition med cykler, og Gazelle Royal Dutch har aldrig været en fri rytter, men en pioner. Gazelle har lavet komfortable, sikre og teknisk sofistikerede cykler i over 125 år. Dn dag i  dag har de også kastet sig ud i el-cykler, hvor de igen hurtigt har lagt sig forrest i feltet.

Intet kører som en Gazelle Elcykel:

“Nothing rides like a Gazelle” er ikke bare et motto, men en mission. På en Gazelle elcykel sidder du oprejst og behageligt uden belastning i ryggen. Du kan nyde ubesværet cykling,  i hverdagstøj, din finger på klokken, børnene med dig og op ad hver bakke med hjælp fra elektrisk motorer, så er en Gazelle elcykel noget for dig.

Royal Ærestitel:

I løbet af virksomhedens 125-årige historie er Gazelle Cykler vokset fra en lille to-mandsvirksomhed, med kun tre cykelmodeller til, i dag, det største hollandske cykelmærke, der nu sælger 250.000 elcykler om året.

Gazelle Elcykler,  er en markedsleder i Holland og arbejder konstant på den videre udvikling af virksomheden uden for de nationale grænser. Deres cykler fremstilles stadig i det gamle Gazelle-moderselskab i Dieren.

“Royal”-titlen blev tilføjet i 1992, da den hollandske prinsesse Margriet tildelte virksomheden den til ære for sit 100-års jubilæum. En pris, Gazelle føler også moralsk forpligter til konstant at innovere og altid være på forkant med smarte opfindelser, der gør cykling smukkere eller lettere.

Gazelle Elcykler = Hollandsk design:

Hos Gazelle produceres Elcykler af enestående kvalitet og udseende med et minimal vægt og maksimal komfort. Deres mission er at gøre cykling både let og sjovt for alle. Det er grunden til, at de fortsat stræber efter at fremme det lækre hollandske design og den tekniske innovation. Hollændere er sandsynligvis de mest kræsne kunder af alle, når det kommer til cykler. Derfor kan du være sikker på, at elcykler fra Gazelle leverer lige præcis dét, cyklister over hele verden drømmer om.

Gazelle Elcykel

vi elsker cykler

15 millioner Gazeller

100-årsdagen i 1992 faldt sammen med produktionen af cykel nummer 8 million. Indtil da blev der leveret en million cykler hvert tredje til fjerde år. Dette kulminerede d. 7. april 1999, da prins Willem-Alexander lagde sidste hånd på den sidste af 10 millioner Gazelle-cykler.

Gazelle fortsatte, og den 31. oktober 2005 havde 12 millioner Gazelle-cykler forladt fabrikken. Den dag ydede Karla Peijs, som var minister for transport og vandforvaltning, et personligt bidrag til Gazelle med den første cykel med elektronik og assistance.

Cykel nummer 13 million blev produceret i 2008, og i december 2012 blev cykel nummer 14 million produceret, som desuden blev færdiggjort af prinsesse Margriet. Hos Gazelle fortsætter vi med at producere cykler, som er sikre, komfortable, holdbare og smukke.

Det har ført til, at vi tilbage i 2018 havde sendt hele 15 millioner cykler afsted fra fabrikken i Dierren.

alt="Royal Dutch Gazelle"
Royal Dutch Gazelle

Gazelle Elcykel

Prøv en Gazelle Elcykel

Gazelle Elcykel - Bæredygtighed & fremtidens transport

Hos Gazelle Elcykel har bæredygtighed en høj prioritet. I alle aspekter af virksomheden spørges, hvordan det vil påvirke mennesker, miljøet, produktet og det omgivende samfund. Desuden søger de konstant efter nye bæredygtige og innovative muligheder. Gazelle Elcykel, arbejder altid på at finde egnede løsninger både i virksomheden og i samarbejde med andre, hvilket løbende resulterer i bæredygtige innovationer. Gazelle elcykel, er overbeviste om, at de kun vil få succes på lang sigt gennem bæredygtig handling. Derfor er bæredygtighed i social, økologisk og økonomisk forstand på enhver måde fast forankret i vores virksomhedsstrategi. Og det gælder alt fra design og udvikling til produktion, produkt og detailhandel. Derefter overtager vores kunder stafetten fra os. For med cykler skaber de en bedre verden: renere, sundere og mere cool.

Gazelle Elcykel produktgaranti:

Gazelle elcykel giver hele 10 års garanti mod materiale- og konstruktionsfejl på stellet og u-affjedrede forgafler, der viser sig ved normal håndtering, brug og vedligeholdelse. Affjedrede forgafler, lakken på stellet og forgaflen er dækket af 5 års garanti. På alle andre dele på din elcykel er garantidækningen 2 år ved normal brug og vedligeholdelse.

Vi er i Velohouse stolte over at kunne præsentere Elcykler fra Gazelle til vores skønne kunder.

0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top

Book din test tur