Sale!

HÖVDING 3

ENJOY THE RIDE -

velohouse

2,295.00 DKK 1,899.00 DKK

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Velohouse tilbyder vi at dele betaling op helt rente -og gebyrfrit. Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Du kan betal over 10,20 eller 30 måneders RENTEFRIT!

GRATIS FINANSIERING

Ingen Rente – Ingen Gebyr – Ingen Oprettelse – Hurtig svar

GRATIS LEVERING

Vi levere gratis og fuld monteret på Hele Sjælland

30 DAGES 100% RETUR RET

Vi tager gerne retur inden 30 dage hvis du fortryder

GRATIS FINANSIERING

Ingen Rente – Ingen Gebyr – Ingen Oprettelse – Hurtig svar

30 DAGES 100% RETUR RET

Vi tager gerne retur inden 30 dage hvis du fortryder

GRATIS LEVERING

Vi levere gratis og fuld monteret på Hele Sjælland

HÖVDING 3

Hövding 3 har fået et nyt og forbedret design hvor kraven er blevet mere smal, så computeren/patronen der sidder i nakken, ikke virker tung og generende under kørsel.

Hövding 3 er en onesize model med BOA-skruejustering i kraven, der gør at du kan spænde kraven ud og ind så cykelairbaggen kommer til at sidde dejlig behageligt.

Batteriet har fået en opgradering så du kan kører meget længere pr. opladning! (15 timers aktiv cykling). Du får opladningskabel med.

Der følger et basis cover med kraven der er vandafvisende. Din Hövding airbag skal nemlig altid have et cover på når den anvendes. Du har også mulighed for at købe ekstra covers i forskellige designs.

Airbaggen er godkendt til personer over 15 år med hovedstørrelse (omkreds) 52-59 cm og et halsmål på maks. 45 cm i omkreds.

FAKTA : Hövding 3 er 8 x mere sikker end traditionelle cykel hjelme.

Hvordan virker Hövding 3

Hövding cykelhjelmen fungere som en oppustelig cykelhjelm der er virker på samme måde som den airbag der sidder i en bil. Du tager kraven på rundt om halsen, og når lynlåsen er helt lynet op kan du tænde for airbag’en. Skulle du så komme ud for et uheld, vil airbag’en folde sig ud på et splitsekund (0,1 sekund) og beskytte dit hoved hele vejen rundt i form af en stor pude.

Hvordan kan Hövding hjelmen/kraven så vide hvornår den skal puste sig op?

Under kraven sidder der små sensorer, der opfanger dine bevægelser. Skulle der ske pludselige og voldsomme bevægelser, vil airbag’en puste sig op og dermed yde den bedste beskyttelse.

Hövding er CE godkendt og lever op til de krav der i dag stilles til en god og sikker cykelhjelm. Med airbaggen følger et standard cover.

Her kan du få forsikring med til din Hövding 3

UNDO Hövding forsikring

Udvidet garanti ved oppustning uden cykelulykke

2 år efter købsdatoen

Gem altid din originalkvittering, da fremvisning af købsbevis kræves i forbindelse med garantisager.

Gælder, hvis din Hövding er pustet op uden at der er sket en cykelulykke, såfremt du har anvendt produktet på korrekt vis (se brugsanvisning).

Hövding forbeholder sig retten til at erstatte med en ny vare eller tilbagebetale pengene for det købte.

Din Hövding skal gemmes til den dag, sagen anses for afsluttet af Hövding. Dette for at muliggøre en eventuel kontrol af produktet, hvis det er nødvendigt

Forsikring fra Undo
Undo forsikrer din Hövding og sender en ny, hvis den pustes op i en cykelulykke. Efter gennemført køb får du en sms med yderligere information om, hvordan du skal bære dig ad for at tegne forsikringen i Undos- appen. Forsikringen har ingen bindingstid, ingen selvrisiko og medfører ingen ekstra omkostninger ud over forsikringsomkostningerne på 15 kr./måned. Forsikringen gælder kun, hvis du har været ude for en cykelulykke.

For at købe forsikringen skal du have dansk adresse, cpr-nummer og kreditkort. Undo dækker 95% af Danmark, så du kan risikere at din adresse ikke er dækket. Hvis det er tilfældet, får du det at vide i Undo- appen, inden du køber forsikringen.

Forsikringsgiver er Undo Forsikringsagentur A/S CVR: 39173247. Ved spørgsmål om forsikringen, kontakt Undo +45 89 88 08 34.

Som noget helt nyt kan vi, som en af de eneste i danmark, kunne tilbyde dig en forsikring for kun 15 kr om måneden, så hvis uheldet skulle være ude, vil du kunne have mulighed for at få dækket dine udgifter til en ny airbag.

Hvad kan den nye Airbag 3 model ellers?
Hövding 3 har fået en større start knap med lys så du meget nemmere kan se hvornår kraven er aktiveret. Skulle du glemme at aktiverer din krave vil det stykke som aktiveringsknappen sidder på, komme til at sidde og flagre under kørsel så du ikke kan undgå at se den og dermed vide at at kraven ikke er aktiveret.

Hjelmen er derudover blevet nemmere at tænde og slukke.

Hövding 3 App: hold øje med dit batteri og hvor langt du køre

App til Høvding 3 cykelairbag – De mest vigtige funktioner.

Den nye Hövding 3, giver dig mulighed for at forbinde din smartphone til cykelairbagen via Bluetooth. Det giver dig nogle helt nye og smarte funktioner, som både vil lette brugen af hjelmen, samt gøre det endnu mere sikkert for dig som cykellist.

Af de mest vigtige funktioner kan vi nævne:

ICE –  Du kan tilføje op til 5 kontakter, som automatisk får besked, hvis du har været ude for et uheld. Dette er specielt gavnligt, hvis du kommer ud for et solo uheld, hvor der ikke er andre mennesker i nærheden. På den måde vil dine udvalgte kontakter få besked om din ulykke og  få oplyst koordinaterne på din placering.
Skulle du vælte på din cykel, uden at få brug for hjælp, har du 2 minutter til at deaktiverer alarmen til dine kontakter. Så er der ingen der bliver unødig alarmeret.

Batteri – Du kan hele tiden se nøjagtig hvor mange procent strøm der er tilbage på din Høvding cykelhjelm, når den er forbundet til din smartphone. Du har også mulighed for at få en besked, når det er ved at være tid til at lade din cykelairbag op igen. Så slipper du for at stå i en situation, hvor der ikke er mere strøm på din hjelm, når du skal bruge den.

Analyse – Når din Hövding hjelm er forbundet til din smartphone, har du også mulighed for at se data omkring dine cykelture. Du kan bla. se hvor meget co2 du har sparet verdenen for, når du vælger at tage cyklen frem for bilen.

Hjelm data – Du har mulighed for at taste dit hjelmnummer ind i din app, så du altid har mulighed for at finde det frem, hvis du skulle komme til at stå i en situation hvor du skal bruge nummeret. Det kan f.eks være i en forsikrings situation.

Kundeservice –  Med Bluetooth forbindelse til din Høvding, vil du også få mulighed for kundeservice direkte til Hövding. Så skulle der opstå spørgsmål eller lignende, har du altid mulighed for at kontakte Hövding direkte gennem din app

VIGTIGT: Det er vigtigt at du ikke bevæger dig rundt gående, samtidigt med Hövding 3 er sat til, for hvis du f.eks. hurtigt bukker dig ned kan sensoren i kraven anse det som et fald og den vil derfor puste sig op. Det er en skade vi desværre ikke har mulighed for at kunne dække.

Verdens sikreste cykelhjelm er ikke en hjelm.

Hövding 3 manual

Airbaggen i Hövding 3 er overlegen til at beskytte hjernen imod rotationsvold og fikserer endvidere din nakke ved en ulykke. Hövding 3 tilbyder markedets bedste stødoptagelsesevne og beskytter ifølge en videnskabelig undersøgelse op til 8x bedre end traditionelle cykelhjelme.
  Så snart, Hövding 3 er aktiveret, læser den avancerede algoritmer af dine bevægelser 200 gange/sekund. Hvis der indtræffer en ulykke, blæses airbaggen inde i kraven op på 0,1 sekund og giver dig overlegen beskyttelse.
  Hövding 3 er justeret med BOA® Fit System, så du let kan tilpasse størrelsen på din Hövding 3 for optimal pasform. Dette gør Hövding 3 bekvem at anvende, uanset årstid og beklædning.
  Hövding 3 er let at bruge. Træk lynlåsen op, spring på din cykel og aktiver din Hövding, så er du klar til at cykle afsted. Så snart Hövding er aktiveret, afspilles en melodi, som fortæller dig, at du nu beskyttes af verdens sikreste hovedbeskyttelse.
  Batteriet i Hövding holder til op til 15 timers aktiv cykling pr. opladning. Hövding oplades ved hjælp af USB-C, samme kontakt som de fleste mobiltelefoner oplades med i dag. Ladekabel medfølger i emballagen.
 

Når du forbinder din Hövding 3 med din smartphone, kan Hövdings app automatisk underrette udvalgte kontakter ved en eventuel cykelulykke, underrette dig om batteristatus og informere dig om personlige og kollektive cykeldata.

Customer Reviews

DET SIGER VORES KUNDER

EXCLUSIVE DEALS, PROMOTIONS & DISCOUNTS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Scroll til toppen