Klassiske Cykler Kategorier

alt="Klassiske Cykler Fordeler"
Klassiske Cykler
Klassiske El-Cykler

Cykler i Velohouse

Cykler i klassisk og stilrent design, der ser lige så godt ud som de kører, og passer perfekt ind i bybilledet. Vi forhandler et stort udvalg af klassiske el-cykler, men har også et udvalgt sortiment af traditionelle klassiske cykler, som man bare ikke kan sige nej til.

Klassiske elcykler har typisk motor og batteri indbygget i stellet. De kan give dig et ekstra skub i din daglige færden og på kortere ture. Det er svaret for dig der vil have en el-cykel, der opfylder både dine krav til funktionalitet og udseende. Mærket Schindelhauer har specialiseret i netop denne type af el-cykler, i smukt og elegant design.

Schindelhauer fra Berlin, er cykel mærket der ikke går på kompromis.
Schindelhauer har siden 2009 designet cykler, der er teknologisk avancerede men fremstår i et enkelt og klassisk design. Schindelhauer værdsætter godt design og praktisk anvendelighed. Derfor bygger Schindelhauer minimalistiske cykler til daglig brug. Alle deres komponenter såsom remtræk fra Gates Carbon Drive med lav vedligeholdelse, en aluminiumsramme af høj kvalitet og dele i rustfrit stål er designet til lang levetid. Du kan forvente at køre på den letteste cykel, takket være en kompromis løs søgen på de bedste materialer.

Vi er stolte over at præsentere deres flotte cykler i vores butik. Vi anderkender deres bestræbelser på at opnå det ypperste, indenfor dagligdags cykler, og deres ambitiøse målsætning om at være den førende i branchen. De har helt fra start haft fokus på at lave cykler i højeste kvalitet, elegant design, og mindst mulig vedligeholdelse. Deres seneste spring har været indenfor netop elcykler, stadig med deres karakteristiske remtræk. Designet er stadig i topklasse og hver enkel detalje er gennemtænkt fra det tyske mærke, med elcykler som du aldrig før har set dem.

Lær mere om Schindelhauer HER.

Find din næste elcykel 25 km/t, i Velohouse.

Klassiske Cykler Kategorier

0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top

Book din test tur