Klassiske Cykler

Klassiske Cykler | Klassiske Herre- og Damecykler

Klassiske cykler

Klassiske Cykler i Velohouse

Cykler i klassisk og stilrent design, der ser lige så godt ud som de kører, og passer perfekt ind i bybilledet. Traditionelle klassiske cykler, som man bare ikke kan sige nej til.

Velohouse har fra 2022 valgt at lægge vores fokus på et stort udvalg af el-cykler og speed-pedelecs. Men vi har stadig cykler fra Raleigh, Gubi og Pelago, i vores butik i Valby. Derudover beholder vi også alle modeller fra tyske Schindelhauer i vores sortiment.

Pelago cykler bygger på mange års erfaring. Pelagos vision om at skabe de mest alsidige, pålidelige og smukke produkter – den perfekte transport til den urbane livsstil – skinner let igennem når du ser dem. Cyklerne er designet til at få mest muligt udbytte af den daglige transport og til at tjene flere formål og dække forskellige behov.

Bike by Gubi er designet med kærlighed, en stærk sans for æstetik og med dens tidsløse design er det en stålsikker vinder. HverBike by Gubi er håndbygget i Randers hos HF Christiansen og bærer sit helt eget unikke produktionsnummer. 

Den morderne klassiker

Schindelhauer fra Berlin, er cykel mærket der ikke går på kompromis.
Schindelhauer har siden 2009 designet cykler, der er teknologisk avancerede men fremstår i et enkelt og klassisk design. Schindelhauer værdsætter godt design og praktisk anvendelighed. Derfor bygger Schindelhauer minimalistiske cykler til daglig brug. Alle deres komponenter såsom remtræk fra Gates Carbon Drive med lav vedligeholdelse, en aluminiumsramme af høj kvalitet og dele i rustfrit stål er designet til lang levetid. Du kan forvente at køre på den letteste cykel, takket være en kompromis løs søgen på de bedste materialer.

Vi er stolte over at præsentere deres flotte cykler i vores butik. Vi anderkender deres bestræbelser på at opnå det ypperste, indenfor dagligdags cykler, og deres ambitiøse målsætning om at være den førende i branchen. De har helt fra start haft fokus på at lave cykler i højeste kvalitet, elegant design, og mindst mulig vedligeholdelse. 

Lær mere om Schindelhauer HER.

Se også vores klassiske el-cykler HER.

Find din næste klassiske cykel, i Velohouse.

0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top

Book din test tur