Amerikansk kult cykel mærke

Marin

When cycling has to be fun

velohouse

Click & Collect

Bestil online og afhent efter aftale i butik

Bestil online og afhent efter aftale i butik

100% returret ved bestilling online

Bestil salgs besøg ved køb af :

STROMER
URBAN ARROW
HNF NICOLAI

Marin cykel MODELLER

Velohouse

5 stjernet anmeldelser & Service

Marin

Marin – Amerikansk kult mærke, med fokus på MTB og GRAVEL cykler. Marin Cykler er lavet til sjov. Siden de første mountainbikes med navnet Marin Bikes debuterede i 1986, har mærket været dedikeret til at berige mange rytters liv ved at producere sjove cykler med høj kvalitet, som giver mange års køreglæde.
Marinbikes driver et brand, baseret på hårdt arbejde, og drevet af lidenskaben og tilfredsheden ved at bringe glæde til ryttere over hele verden. Uanset om din tanke om sjov indebærer at køre ujævne stier ved en afsidesliggende sø, eller om du deltager i dit første motionsløb med nummer på ryggen, vil Marin være en trofast ven.

Største udvalg og skarpeste pris hos Velohouse

MARIN | Når cykling skal være sjov

Det fede Amerikanske mærke, er præsenteret i Velohouse

Hvid du tager den lange vej hjem på din pendlercykel, eller du backpacker til den fjerntliggende campingplads eller hvis du bare udforsker kvarterets cykelstier, vil Marin cyklen indgyde det sjove til din tur. Det er vores principper, der guider os, når vi udvikler nye cykler. Marin spænder Fra Ultra lette trail all terrain cykel maskiner, til dagligdags transport cykler. Hver cykel model er designet til at være legende og sjov på to hjul og til alle niveauer. Det fede Amerikanske mærke, er præsenteret i Velohouse, fordi vi elsker sjove kult mærker, der giver kunden kvalitet for pengene. Mærkets lange historie bevidner evnen til at producere sjove og fede cykler, til alle typer ryttere.
Vi glæder os til at se dig i butikken til test kørsel og uforpligtiende snak om den rigtig model til dit behov og budget.

Vi har test cykler i butikken til afprøvning. Prøv en MTB fra dette fantastiske mærke hos Velohouse

VELOHOUSe

5 stjernet anmeldelser

Lorem ipsum dolor sit amet

Marin Test tur

Kom ind til Velohouse og prøv en Pelago. Vi garantere dig, at du ikke bliver skuffet. Velohouse vil guide dig igennem de forskellige Pelago accessories, du kan tilkøbe. Vi designer gerne din helt egen Pelago Vi glæder os til at hjælpe dig med din nye Pelago.

EXCLUSIVE DEALS, PROMOTIONS & DISCOUNTS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Scroll til toppen