| our customer is king |

| probably the best bikeshop | Period |

Vores historie

Om os

Velohouse er en 5 stjernet cykelbutik med kærlighed til kunden. Når du besøger vores hyggelige shop på Amerika Plads, er der hjerterum, expresso, og fordybelse i dine behov.
Vores DNA udspringer af god gammeldags kvalitets service og kunde forståelse. Uden dig ingen butik.
Vores mange 5 stjernet anmeldelser, øger vores krav til din tilfredshed, og dit smil fortæller os om vi har gjort det godt nok.
Der er ikke mange racer cykel butikker tilbage, så vi gør os umage med, dig som racerkunde. Du er velkommen ligemeget om du har brug for reparation eller ny racer. 

Pelago er vores første mærke, som vi har dyrket og givet kærlighed. Vi har Pelago i vores DNA, og er idag Danmarks største Pelago forhandler.

Vi er som eneste, STROMER  forhandler eksperter i SPEED PEDELECS. På værkstedet knokler Leo og Jonas, to af Danmarks bedste mekanikere. De er kendt i cykelbranchen, for deres Guldservice ( se værksted listen ) til din racer.
Leo elsker at tale og forklarer dig, hvad han gør, og give dig gode råd. Og Jonas er grundigheden selv, når han arbejder på din racer.
Vores åbne værksted indbyder til gennemsigtighed i alt hvad vi laver, og du er meget velkommen i vores store åbne værksted.

Klaus er rådgiveren på gulvet, og han bruger alt sin erfaring på at servicere dig som kunde. Hos Velohouse lytter vi til dig, som kunde og lærer dig at kende, som menneske. Derigennem finder vi altid den bedste løsning for dig.

Velohouse

  • Vi er Danmarks største PELAGO forhandler.
  • Vi er Danmarks største STROMER forhandler.
  • Vi er Danmarks største URBAN ARROW forhandler.
  • Vi er Danmarks største HNF Nicolai forhandler.
  • Vi har TREK i vores gener og DNA.
  • Vi er Danmarks største forhandler af Schindelhauer

| OUR CUSTOMERS ARE KING |

Vi elsker helt simpelt vores kunder, og deres cykler.
Vores mission & opgave, er at hjælpe dig.
Om dit behov er nyt eller gammelt, stort eller småt.
Alle cykelbehov er lige store & lige vigtige hos Velohouse. 

Beliggende i Plesner Kobbertårnet, i den nye bydel nordhavn, Ligger vi lige ved Oslo bådene.

I hjertet af det nye NORDHAVN, Amerika Plads 33, har vi indrettet en kundevenlig , hyggelig og Goodfeeling cykelbutik.

Herfra servicere vi Østerbro, og hele den dejlige by Københavns beboere.

Alle cykler og folk er velkommen i Velohouse.

Klaus Nygaard

Helle Bang
Helle Bang
Læs mere
Jeg har lige købt en Pelago Capri i velohouse. Jeg fik en fantastisk service. Professionel vejledning. Jeg følte mig godt mødt som kunde i en rar atmosfære. Jeg kan klart anbefale velohouse.
Daniel Karkov
Daniel Karkov
Læs mere
Stemning, service og prisen var second to none og butikken/værkstedet er hyggeligt at indbydende. Selvom ikke alt udstyret var klar til montering på dagen hvor vi hentede vores nye ladcykel, er det umuligt ikke at give Velohouse 5 stjerner Og klart den bedste kop kaffe jeg har fået i år!
Denni Jørgensen
Denni Jørgensen
Læs mere
Købte en Stromer st1x på deres hjemmeside. Super god pris. Og Claus tilbød en opgradering af batteriet, til en super pris. Alt i alt en rigtig god oplevelse og en super lækker Speed pedelec.
Denni Jørgensen
Denni Jørgensen
Læs mere
The best service I've ever had! Darryl was extremely supportive and I was suggested the best options after we thoroughly discussed for quite much time. (Long story short: I asked for the bronze service package and to go for a clipless solution.) I can definitely see they love what they do, and my bike has never been better. I look forward to going back again!
Marianne Ejdrup
Marianne Ejdrup
Læs mere
Usædvanlig god kundeservice og god atmosfære. Personalet har en stolthed omkring deres cykler. Jeg og mit cykelbehov var i centrum, så jeg fik den helt rigtige cykel. Fri levering. Kan varmt anbefale Velohouse.
Tidligere
Næste

EXCLUSIVE DEALS, PROMOTIONS & DISCOUNTS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Scroll til toppen