Pelago – Vores favorit cykel mærke.

Detr finske mærke fra Hovedstaden Helsinki, har taget sit indtog i København og det øvrige Danmark. Velohouse kan med stolthed sige at vi er Danmarks største Pelago forhandler.
Vi har det største udvalg fra det Finske mærke, både når det gælder cykel modeller, og accessories.
Pelago Cykler er vores DNA, og gennemgående for vores kærlighed til mærket, er en stor passion for design, Lethed og Kvalitet.

Pelago blev grundlagt i en garage, med de to stifteres passion for cykling i alt dens renhed. Enkelthed, Lethed og kærlighed til cykling, som transportmiddel, grundlagde byggestene til dette fantastiske cykelmærke.
Det startede som en passion og hobby, men spredtes hurtigt fra mund til mund omkring kvaliteten og designet i deres cykler.
Pelago er stadig et underspillet kultmærke, som gør sig godt både i Helsinki, som i København.

Det gennemgående tema i de forskellige model grupper er, Lethed, Komfort, design og kvalitet.

Brooklyn & Bristol

Pelago Brooklyn og Pelago Bristol er de to Københavner modeller. Perfekte til Bylivet og den daglige transport til og fra arbejde, med indkøb og cafeliv.
De er perfekte til cyklisten der har max 10 km frem og tilbage til arbejde eller uddannelses instituition. Begge modeller udemærker sig i en klassisk oprejst køre position, med et godt overblik over trafikken.
Der kan monteres Yepp Barnestol på begge modeller, og sammen med den originale Rasket eller bagagebærer, kan der transporteres det daglige indkøb. Modellerne fåes i følgende farver : Sort, Helengrey, Dapper Red for Brooklyn, samt Sort og trafik grey for Bristol.Tidligere
Næste