Pelago Bristol 3 gear sort

5.795,00 DKK

Varenummer: 11 Kategori:

Beskrivelse

Pelago Bristol 3 gear sort.

Pelago Bristol 3 gear sort
Pelago Bristol 3 gear sort cyklen er ny for 2017. Bristol cyklen fra Finske Pelago, stikker ud fra, mange andre mærker, med en dyb og lækker koks grå lakering. Pelago Bristol fåes i 1 gear , 3 gear og 8 gear.
Ønsker du en let og stilfuld gammeldags herre cykel, så er Pelago Bristol 3 gear sort cyklen, det åbenlyse valg.
Med en geometri hentet fra matador tiden , får den dig til at ligne en gentleman, når du træder i pedalerne, igennem Københavns stræder og gader.
Pelago Bristol er mere end bare en cykel og et transport middel. Den Finske cykel er et statement og stilikon i det Københavnske bybillede.
Pelago Bristol, består af en let stålramme i trukne rør, sammensat med lette aluminiums dele, og toppet med en klassisk Brookssadel. Alt er gennemtænkt, og sammensætningen munder ud i en harmonisk og klassisk stilsikker Københavner cykel.
Super cool københavner cykel til den æstetisk bevidste herre, der har brug for transport i indre København.Pelago Bristol 1 gear, er Perfekt til små og mellem ture. Siddestillingen får dig til at ligne en konge, når du kører gennem Københavns gader på din Pelago Bristol.

Pelago Pakke tilbud

Velohouse anbefaler Pelago Bristol 3 gear, med følgende cykelpakke.

Pelago Bristol 3 gear  pris Kr. 5.795,- / Samlet pris på pakken  Kr. 7.691,-

Din tilbudspris på pakken Kr.6.550,-   Du sparer Kr. 1.141,-

Basil frontlad                       Kr.   699,-
Basta click lås                   Kr.   299,-
Pelago Kædeskærm         Kr.   399,-
Retro Lys                            kr.   499,-

 

https://www.pelagobicycles.com/bicycles/bristol.html

Pelago til skarpe priser.

Velohouse tilbyder skarpe priser, på Pelago Cykler. Velohouse har Københavns største udvalg af Pelago cykler,så kom endelig forbi vores super hyggelige butik på Amerika Plads. Pelago Cykler er uden sidestykke den mest cool og stilet Københavner cykel, takket være det flotte design og letheden ved hele cyklen. Den oser væk af kvalitet, og andre Københavnere vil kigge langt efter dig når du sidder på din Pelago Bristol eller Brooklyn. Velohouse er Pelago Country, og Pelago er vores hjertebarn. Vi er indbegrebet af den Finske cykel, og vores værksted er eksperter i reparation og service af pelago cykler.

​Prøv én Pelago Cykel i dag, hos Velohouse.

Kom forbi Velohouse og prøv din Pelago Cykel idag, så du oplever fornemmelsen af lethed og fantastisk design. Vi sætte sadelhøjden og fitter cyklen til dig personligt. Pelago Cyklerne er fra helsinki i Finland, og cyklerne er fremstillet af højkvalitets trukket stålrør, som er et dyrer og lettere materiale sammenlignet med andre klassiske stålcykler. Du vil opleve letheden allerede ved første prøvetur.

Pelago Cykler er perfekte til Københavns byliv, da det er en letvægtscykel, der er nem at, træde rundt i Københavns gader og stræder.Pelago Cyklerne fåes både i herre model Bristol, og til damer kaldet Brooklyn. Pelago Brooklyn fåes i 3 farver : Helengrey, Sort og rød. bristol fåes i Sort og grå. Pelago Cykler fåes med 1 , 3 eller 8 gear, og du er velkommen til at tage på en prøvetur før Pelago cyklen bliver din de næste mange år.

​Kom forbi Velohouse eller ring 41372100.

Er du til Pelago og interesseret i at høre mere og se Københavns største udvalg, så sving forbi Amerika Plads 33. Klaus & Leo står klar med gode råd og vejledning og en prøvetur på din næste drømmecykel. ring 41372100 eller send mail til info@velohouse.dk

[wdi_feed id=”1″]

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Pelago Bristol 3 gear sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *