Pelago Brooklyn 3 gear sort

5.795,00 DKK

Varenummer: 5 Kategori:

Beskrivelse

Pelago Brooklyn 3 gear sort

Pelago Brooklyn

Pelago brooklyn 3 gear sort  er ny for 2019. Brooklyn cyklen fra Finske Pelago, stikker ud fra, mange andre mærker, med en dyb og lækker Blank sort lakering. Pelago Brooklyn fåes i 1 gear , 3 gear og 8 gear.
Ønsker du en let og stilfuld gammeldags dame cykel, så er Pelago Brooklyn 3 gear sort, det åbenlyse valg.
Pelago Brooklyn 3 gear sort er en københavner cykel til den æstetisk bevidste kvinde, der har brug for transport i indre København.Pelago Brooklyn 3 gear sort er Perfekt til små og mellem ture. Pelago Brooklyn får dig til at ligne en dronning, når du kører gennem Københavns gader på din Pelago Brooklyn.

Det handler ikke om hvad du gør, men om hvordan du ser ud når du gør det

Med en geometri hentet fra matador tiden , får den dig til at ligne en dronning, når du træder i pedalerne, igennem Københavns stræder og gader.
Pelago Brooklyn er mere end bare en cykel og et transport middel. Den Finske cykel er et statement og stilikon i det Københavnske bybillede.
Pelago Brooklyn, består af en let stålramme i trukne rør, sammensat med lette aluminiums dele, og toppet med en klassisk Brookssadel. Alt er gennemtænkt, og sammensætningen munder ud i en harmonisk og klassisk stilsikker Københavner cykel.
Super cool københavner cykel til den æstetisk bevidste dame, der har brug for transport i indre København.Pelago Brooklyn 1 gear, er Perfekt til små og mellem ture. Siddestillingen får dig til at ligne en dronning, når du kører gennem Københavns gader på din Pelago Brooklyn.

Pelago Pakke tilbud

Velohouse anbefaler Pelago sort 3 gear, med følgende cykelpakke.

Pelago Brooklyn 3 gear sort pris Kr. 5.795,- / Samlet tilbudspris på pakken Kr. 6.600,-

Du sparer Kr. 1.137,-

Pelago kurv                       Kr.   849,-
Basta click lås                   Kr.   299,-
Pelago Kædeskærm         Kr.   399,-
Retro Lys                            kr.   499,-

https://www.pelagobicycles.com/bicycles/brooklyn.html

Pelago til skarpe priser.

Velohouse tilbyder skarpe priser, på Pelago Cykler. Velohouse har Københavns største udvalg af Pelago cykler,så kom endelig forbi vores super hyggelige butik på Amerika Plads. Pelago Cykler er uden sidestykke den mest cool og stilet Københavner cykel, takket være det flotte design og letheden ved hele cyklen. Den oser væk af kvalitet, og andre Københavnere vil kigge langt efter dig når du sidder på din Pelago Bristol eller Brooklyn. Velohouse er Pelago Country, og Pelago er vores hjertebarn. Vi er indbegrebet af den Finske cykel, og vores værksted er eksperter i reparation og service af pelago cykler.

​Prøv én Pelago Cykel i dag, hos Velohouse.

Kom forbi Velohouse og prøv din Pelago Cykel idag, så du oplever fornemmelsen af lethed og fantastisk design. Vi sætte sadelhøjden og fitter cyklen til dig personligt. Pelago Cyklerne er fra helsinki i Finland, og cyklerne er fremstillet af højkvalitets trukket stålrør, som er et dyrer og lettere materiale sammenlignet med andre klassiske stålcykler. Du vil opleve letheden allerede ved første prøvetur.

Pelago Cykler er perfekte til Københavns byliv, da det er en letvægtscykel, der er nem at, træde rundt i Københavns gader og stræder.Pelago Cyklerne fåes både i herre model Bristol, og til damer kaldet Brooklyn. Pelago Brooklyn fåes i 3 farver : Helengrey, Sort og rød. bristol fåes i Sort og grå. Pelago Cykler fåes med 1 , 3 eller 8 gear, og du er velkommen til at tage på en prøvetur før Pelago cyklen bliver din de næste mange år.

​Kom forbi Velohouse eller ring 41372100.

Er du til Pelago og interesseret i at høre mere og se Københavns største udvalg, så sving forbi Amerika Plads 33. Klaus & Leo står klar med gode råd og vejledning og en prøvetur på din næste drømmecykel. ring 41372100 eller send mail til info@velohouse.dk

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Pelago Brooklyn 3 gear sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *