Pelago Hanko Outback Grey

9.595,00 DKK

Varenummer: 18 Kategori:

Beskrivelse

Pelago Hanko Outback

Pelago Hanko Outback

Pelago Hanko Outback er en super let touring cykel til den kvalitets bevidste herre, der har brug for transport til de længere ture.Pelago Hanko er Perfekt til mellem og lange cykel ture. Pelago Hanko Outback er med lette udvendige gear og det tætteste du kommer på en letvægts langturs cykel.

Velohouse anbefaler Pelago Hanko Outback, med følgende cykelpakke.

 

Skarpe priser på Pelago Hanko Outback.

Velohouse tilbyder skarpe priser, på Pelago Hanko Outback Cykel. Velohouse har Københavns største udvalg af Pelago cykler,så kom endelig forbi vores super hyggelige butik på Amerika Plads. Pelago Cykler er uden sidestykke den mest cool og stilet Københavner cykel, takket være det flotte design og letheden ved hele cyklen. Den oser væk af kvalitet, og andre Københavnere vil kigge langt efter dig når du sidder på din Pelago Bristol eller Brooklyn. Velohouse er Pelago Country, og Pelago er vores hjertebarn. Vi er indbegrebet af den Finske cykel, og vores værksted er eksperter i reparation og service af pelago cykler.

​Prøv én Pelago Hanko Outback i dag, hos Velohouse.

Kom forbi Velohouse og prøv din Pelago Hanko Outback Cykel idag, så du oplever fornemmelsen af lethed og fantastisk design. Vi sætte sadelhøjden og fitter cyklen til dig personligt. Pelago Cyklerne er fra helsinki i Finland, og cyklerne er fremstillet af højkvalitets trukket stålrør, som er et dyrer og lettere materiale sammenlignet med andre klassiske stålcykler. Du vil opleve letheden allerede ved første prøvetur.

Pelago Cykler er perfekte til Københavns byliv, da det er en letvægtscykel, der er nem at, træde rundt i Københavns gader og stræder.Pelago Cyklerne fåes både i herre model Bristol, og til damer kaldet Brooklyn. Pelago Brooklyn fåes i 3 farver : Helengrey, Sort og rød. bristol fåes i Sort og grå. Pelago Cykler fåes med 1 , 3 eller 8 gear, og du er velkommen til at tage på en prøvetur før Pelago cyklen bliver din de næste mange år.

​Kom forbi Velohouse eller ring 41372100

Er du til Pelago og interesseret i at høre mere og se Københavns største udvalg, så sving forbi Amerika Plads 33. Klaus & Leo står klar med gode råd og vejledning og en prøvetur på din næste drømmecykel. ring 41372100 eller send mail til info@velohouse.dk

[wdi_feed id=”1″]

Yderligere information

Mærke

, , , , , , , , , , ,

Størrelse

45 cm, 48 cm, 50 cm, 52 cm, 54 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm, 60 cm, 61 cm, 62 cm, Large, Medium, Small, Xlarge

Farve

, , , , , , , ,

Geartype

Udvendige, Shimano 1 gear, Shimano 2 x 10 gear, Shimano 2 x 11 gear, Shimano 2 x 9 gear, Shimano 3 gear, Shimano Alfine 8 gear, Shimano nexus 3 gear, Shimano Nexus 8 gear, Shimano Tiagra 1 x 9 gear

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Pelago Hanko Outback Grey”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *