Danmarks største pelago shop

PELAGO

5 stjernet service &
kundetilfredshed

ALLE Pelago cykel MODELER

pelago

Lethed, Komfort, design og kvalitet

Pelago - Retrodesign og køreglæde

Pelago er et finsk cykelmærke fra Helsinki. Pelago har gjort sit indtog i København og det øvrige Danmark. Velohouse kan med stolthed sige at vi er Danmarks største Pelago forhandler. Vi har det største udvalg fra det Finske mærke, både når det gælder cykel modeller, og accessories. Pelago Cykler er vores DNA, og gennemgående for vores kærlighed til mærket, er en stor passion for design, Lethed og Kvalitet. Pelago blev grundlagt i en garage, med de to stifteres passion for cykling i alt dens renhed. Enkelthed, Lethed og kærlighed til cykling, som transportmiddel, grundlagde byggestene til dette fantastiske cykelmærke. Det startede som en passion og hobby, men spredtes hurtigt fra mund til mund omkring kvaliteten og designet i deres cykler. Pelago er stadig et underspillet kultmærke, som gør sig godt både i Helsinki, som i København. Det gennemgående tema i de forskellige model grupper er, Lethed, Komfort, design og kvalitet.

Lethed, Komfort, design og kvalitet

Vi er dedikeret Pelago eksperter

Pelago Cykel

De to grundlæggere af Pelago, begyndte ligesom mange andre iværksættere, i en garage og med intet andet end deres mission og håndværk til at bygge en Pelago Cykel. Efter en tid med bygning af lette kvalitets cykler med en kærlighed til retro og vintage, til venner og familie, var det tid til at starte eget brand. i 2009 grundlagde de mærket Pelago ( Pedal – Laugh – Go ) Deres DNA og signatur i mærket kan beskrives med få ord : glæden ved at cykle – smukke ting og smukt design – kvalitet og lethed i materialer.

Brooklyn og Bristol

Pelago Brooklyn og Pelago Bristol er de to Københavner modeller. Perfekte til Bylivet og den daglige transport til og fra arbejde, med indkøb og cafeliv. De er perfekte til cyklisten der har max 10 km frem og tilbage til arbejde eller uddannelses instituition. Begge modeller udemærker sig i en klassisk oprejst køre position, med et godt overblik over trafikken. Der kan monteres Yepp Barnestol på begge modeller, og sammen med den originale Rasket eller bagagebærer, kan der transporteres det daglige indkøb. Modellerne fåes i følgende farver : Sort, Helengrey, Dapper Red for Brooklyn, samt Sort og trafik grey for Bristol.

VELOHOUSe

5 stjernet anmeldelser

Køb din næste Pelago Cykel i Velohouse

PELAGO 2020 modeller

Pelago typen

Velohouse

Den studerende fra Århus der er flyttet til København, og cykler hver dag fra kollegiet til uddanelsesstedet. Forretningsmanden der har møder i byen, og ønsker at komme frem klassisk og med stil. Den modne kvinde der har sluppet børn og endelig kan få sin egen lækre klassiske flotte cykel. Den unge fyr, der lige er flyttet hjemmefra, og er afhængig af en singlespeed Bristol, til at komme rundt i byen.

Prøv og test en Pelago

Kom ind til Velohouse og prøv en Pelago. Vi garantere dig, at du ikke bliver skuffet. Velohouse vil guide dig igennem de forskellige Pelago accessories, du kan tilkøbe. Vi designer gerne din helt egen Pelago Vi glæder os til at hjælpe dig med din nye Pelago.

Pelago Brooklyn og Pelago Bristol

Velohouse

Pelago Brooklyn og Pelago Bristol, er vores foretrukne cykelmodeller til Københavns gader og stræder. Pelago laver klassiske letvægts cykler, til den æstetisk bevidste cyklist. Det største Pelago udvalg finder du hos Velohouse. Kom ind i en ægte Pelago butik og få en test tur og en snak om din nye Pelago.

EXCLUSIVE DEALS, PROMOTIONS & DISCOUNTS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev