Our Score

RIDLEY

Ridley blev grundlagt i 1997 af Joachim Aerts. Med sin ekspertise indenfor rammebygning og lakering, begyndte han i 1990, at bygge rammer for Belgiske cykelmærker.
I løbet af få år, blev Ridley markedsførende indenfor racercykler i Belgian.

Ridley´s R&D

RidleyBikes har viderudviklet sit speciale i rammebygning og lakering, via R&D (research and development). Det ses bl.a. i investering i en højteknologisk vindtunnel på fabrikken, som bruges til aero og vindmodstands analyser. Ridley´s vindtunnel, bliver iøvrigt brugt af andre cykelmærker, og kan lejes i forbindelse med Bikefit og anatomi for ryttere, der ønsker at optimere deres position på cyklen.

RIDLEY Customizer – Speciallakering til dig

Ridley har opbygget en top moderne lakeringe enhed på fabrikken i Beverlosesteenweg 85, 3583 Paal-Beringen-Belgium. Ridley har udviklet CUSTOMIZER

https://www.ridley-bikes.com/customize-your-bike/#/

Customizer service tilbyder kunden , at specialdesigne sin egen lakering på en Ridley ramme.
Processen foregår ved at kunden vælger rammetype, og efterfølgende kan designe lakeringstype og farvesammensætning på Ridley-bikes.com. Derefter sendes designet til Velohouse og cyklen bestilles i den rigtige størrelse.
Leveringstid kan variere fra 4-6 uger.

Hvor det hele begyndte

Mærket blev grundlagt i 1997 af Jochim Aerts. Han voksede op i den lille by Balen, der ligger i Flandern, Belgien.
Ligesom mange børn, der bor i et land, hvor cykling er en naturlig del af kulturen, havde Aerts cykel ambitioner. Ridley´s grundlægger havde drømme om at, blive den næste Merckx. Inspireret af hans ældre bror, der konkurrerede på højt niveau som en lovende ungdomsrytter, starteded Aerts sin cykel karriere med debut som 14 årig. Da han blev 19, kom han til erkendelsen, at hans drøm om at skabe en karriere i cykel sporten ikke var realistisk. Aerts skulle en anden vej med cykler.

Fra Racer til Skaber

Efter sin passion for cyklen tog Aerts et job hos den belgiske baserede Bio Racer. Han startede som cykel maler før han gik på svejsning. Efter at have masteret ins og outs af cykelbygning, lavede han den dristige beslutning om at gå ud på egen hånd for at bygge sine ideelle cykler. Hans ultimative mål var at skabe brugerdefinerede cykler, der passer perfekt til hver enkelt persons ridestil og mål, og afspejler også deres unikke personlighed.

Ridley innovation

I 1990 grundlagde Aerts sit første cykelfirma kaldet NV Race Productions. De lavede brugerdefinerede cykler til lokale belgiske cykelbutikker. Syv år senere, i 1997, tog Aerts det sidste skridt i retning af at realisere sin drøm ved at oprette Ridley Bikes. Han hedder det efter hans yndlings engelske filminstruktør Ridley Scott.

Siden starten har Ridley været i spidsen for produktinnovation. Virksomhedens første dristige skabelse var den af en konisk hovedtube, som blev introduceret i 2001 på Ridley´s Damocles cykelmodel. Denne koniske hovedtube blev ved at blive industristandarden.

Hvad angår materielle nyskabelser, har Ridleybike ikke kun kreativt hentet nye materialer til at bygge lette og pålidelige cykler, men har markant hævet stangen i brugen af disse materialer. Dens patenterede FAST-teknologier er banebrydende når det kommer til aerodynamisk fordel. FAST er inspireret af naturen, grundigt testet i laboratoriet og perfektioneret i marken.

Succesfuld “In-the-field test”

Ridleys innovationer er blevet sat til den ultimative test siden 2002, da de først blev involveret i sponsring af professionelle cyklister. Tom Vannoppen var Ridleys første proff. Han scorede en sølvmedalje på Cyclocross World Championships (2002 Zolder, Belgien) oven på sin Ridley-maskine. Mario de Clercq var også en tidlig Ridley-adapter tilbage i 2002 og tog vinderen lige foran Vannoppen ved VM det pågældende år. Hidtil har Ridley samlet 15 verdenstitler, en for hvert år siden dets engagement i professionel sponsorering.
Ridley er nu et husstandsnavn med topspillere, der rider deres cykler som den nuværende europæiske mester Marianne Vos, som er ti-time verdensmester og to-time olympiske mester. De har også powerhouse hold som belgisk-baserede Lotto-Soudal gøre ekspert brug af deres cykler.

Ridley´s udvikling

Med Aerts ‘konkurrencedygtige ånd, perfektionisme og drev, der fører afgiften, fortsætter Ridley med at skubbe grænser for skabelse og forbedringer. Mens Ridley-cyklerne i de tidlige år kan afvige fra de nyeste modeller, forbliver virksomhedens mission det samme – at levere banebrydende maskiner, der afspejler hver rytters individualitet.

https://www.ridley-bikes.com

https://en.wikipedia.org/wiki/Ridley_Bikes

Ridley Customizer –  genvejen til din personlige racer cykel


START DESIGN NU

DESIGN DIN DRØM

CUSTOMIZER – VÆRKTØJET TIL DIN DRØMME CYKEL

 

DESIGN

CUSTOMIZER – din drømmer racer cykel har aldrig været tættere på

 

PRODUKTION

DIT DESIGN – Vi producere dine drømme til perfektion

 

LEVERING

VELOHOUSE – Montere og sikre, at din drømme cykel er perfekt i udseende og mål

KONGEN AF AERO

INTEGRATION

Ingen synlige ledninger

LUFT TUNNEL

Hurtigeste og mest erodynmiske racercykel på mrkdet

HURTIGHED

Testet som hurtigeste cykel bl. alle  mærker.