Schindelhauer Friedrich XI - Nougat Edition

ENJOY THE RIDE -

velohouse

20,995.00 DKK

Ryd

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Velohouse tilbyder vi at dele betaling op helt rente -og gebyrfrit. Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Du kan betal over 10,20 eller 30 måneders RENTEFRIT!
Varenummer Ikke mulig Kategorier , Mærke

GRATIS FINANSIERING

Ingen Rente – Ingen Gebyr – Ingen Oprettelse – Hurtig svar

GRATIS LEVERING

Vi levere gratis og fuld monteret på Hele Sjælland

30 DAGES 100% RETUR RET

Vi tager gerne retur inden 30 dage hvis du fortryder

GRATIS FINANSIERING

Ingen Rente – Ingen Gebyr – Ingen Oprettelse – Hurtig svar

30 DAGES 100% RETUR RET

Vi tager gerne retur inden 30 dage hvis du fortryder

GRATIS LEVERING

Vi levere gratis og fuld monteret på Hele Sjælland

Schindelhauer Friedrich XI – Nougat Edition

Friedrich XI – Stil | Komfort | Kvalitet

Schindelhauer Friedrich XI – Kun Begrænset Parti – Graveret /Nummereret Schindelhauer special udgave.
Hver eneste udgave af Friedrich XI i Nougat er individuelt graveret med hver sit nummer.

Schindelhauer

Schindelhauer fra Berlin, er cykel mærket der ikke går på kompromis. Siden 2009, har Schindelhauer cykler, sat sit stempel i cykelbranchen, som førende indenfor lethed, innovation, kvalitet og design. Vi er stolte over at præsentere deres flotte cykler i vores butik. Vi anderkender deres bestræbelser på at opnå det ypperste, indenfor dagligdags cykler, og deres ambitiøse målsætning om at være den førende i branchen.

ingen kompromis

Der gåes ikke på kompromis, på opbygningen af en Schindelhauer cykel. Alle dele, materialer og design er udvalgt efter de hårdest krav og standarder. Denne tilgang er ikke tilfældig, da alt i det tyske firma oser af høj kvalitet. Deres stræben efter det perfekte, ses tydeligt i cyklerne, både visuelt og fysisk. Besidder du som kunde, de samme idealer, vil du på skønne de mange flotte detaljer og løsninger på cyklerne.

Det bedste af det bedste

Schindelhauer har siden 2009 designet cykler, der er teknologisk avancerede og i enkelt design. Schindelhauer værdsætter godt design og praktisk anvendelighed. Derfor bygger Schindelhauer minimalistiske cykler til daglig brug. Alle vores komponenter såsom remtræk fra Gates Carbon Drive med lav vedligeholdelse, en aluminiumsramme af høj kvalitet og dele i rustfrit stål er designet til lang levetid. Du kan forvente at køre på den letteste cykel, takket være en kompromis løs søgen på de bedste materialer.

Fri leg I vores R&D afdeling

Vores ingeniører og designere har fri leg, når det gælder udvikling og design af vores cykle modeller. Der er højt til loftet og frit spil, når vores R&D afdeling nytænker, og udvikler fremtidens dagligdags cykler. Vi ved vores kunder værdsætter, alt det arbejde der er lagt i hele processen, fra design til færdig produkt. Vi ved osse vores kunder passer på deres Schindelhauer cykel, at de har den i mange år, og de påskønner deres smukke cykel.

Se & Test i Velohouse

Vi ved at en Schindelhauer, skal ses og testes. Kom ned i Danmarks hyggeligeste cykelbutik, og få en snak og rådgivning. Vi tilbyder desuden Click & Collect og Gratis Finansiering og Levering.

Start 2021, med en Schindelhauer cykel, og nyd dine cykelturer allerede idag.

Størrelse

, , ,

Customer Reviews

DET SIGER VORES KUNDER

EXCLUSIVE DEALS, PROMOTIONS & DISCOUNTS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Scroll til toppen