VeloHouse | Danmarks største Ebike Center | Danmark bedste cykelværksted
Danmarks Smukkeste Familiecykel

Seaside Bike

Kvalitet, sikkerhed, performance

Seaside Bike

En Seaside Bike er en cykel af høj kvalitet, hvor hver cykeltur er en fornøjelse. Tænk engang at blive fri for trafikpropper og støj, og i stedet stille og rolig suse gennem byen eller naturen. 

En kvalitetscykel

Seasides familiecykel er bygget af komponenter fra velkendte producenter og af nøje udvalgte materialer med fokus på kvalitet, sikkerhed og performance. Hver Seasidebike monteres, justeres og testes før den leveres klar til dig med et fuldt opladt batteri – helt klar til eventyr!

Centermotor med remtræk

Seaside ladcyklen er udstyret med en kraftig centermotor, der sammen med det trinløse gear og remtræk er en uovertruffen kombination. Hverken bakker, modvind eller tung last bliver en hindring – du vælger selv hvor meget hjælp du har brug for med et simpelt tryk på en knap.

Fokus på detaljerne

Udover valget af komponenter, har Seaside også lagt meget arbejde i detaljerne. For eksempel ved påstigning fra fortov med fokus på børnenes sikkerhed, lys, der automatisk tændes når det bliver mørkt, stel, der læner lidt ind i svingene, det ekstra kraftige batteri, der er skjult i kassen under den ene bænk og enten kan oplade på sin plads, eller tages med ind. Alt sammen for at give dig den bedst mulige cykeloplevelse.

Kom forbi VELOHOUSE, og få en prøvetur. Måske Seaside er din nye ladcykel!

Læs Mere om Finansiering i VELOHOUSE her.

0/5 (0 Reviews)
Scroll til toppen

Book tid

..