Sale!
-5%

Seaside ladcykel Champagne

ENJOY THE RIDE -

velohouse

37.999,00 kr.

Bliv Forhåndsgodkendt til Finansiering 

Du kan betal over 10,20 eller 30 måneders RENTEFRIT!

GRATIS FINANSIERING

Ingen Rente – Ingen Gebyr – Ingen Oprettelse – Hurtig svar

GRATIS LEVERING

Gratis levering af tilbehør til pakkeshop ved køb over 600 kr. Altid gratis afhetning.

30 DAGES 100% RETUR RET

Vi tager gerne retur inden 30 dage hvis du fortryder

GRATIS FINANSIERING

Ingen Rente – Ingen Gebyr – Ingen Oprettelse – Hurtig svar

30 DAGES 100% RETUR RET

Vi tager gerne retur inden 30 dage hvis du fortryder

GRATIS LEVERING

Vi levere gratis og fuld monteret på Hele Sjælland

Seaside Ladcykel Champagne

Er du til minimal vedligeholdelse ?

Så er Seaside Ladcykel Champagne svaret. Med remtræk og automatisk gear, giver det dig praktisk talt ingen vedligeholdelse. Alle dele og tekniske installationer, er valgt udefra devisen om minimal vedligeholdelse, for brugeren.

Ønsker du en ladcykel med masser af plads ?

Seaside ladcykel Champagne, er udtænkt og designet til børnefamilien, med behov for plads til børn og indkøb. Som tre hjulet ladcykel osse kaldet trike, føles den sikker og tryg i trafikken. Der er ikke gået på kompromis, med pladsen til børn og indkøb. Det store lad, har rigeligt plads til 4 børn og indkøbsposer.

Seaside ladcykel er for dig som ønsker…
 • en ladcykel med lav vedligeholdelse
 • stabil centermotor og automat gear
 • ladcykel med plads til 4 børn
 • Stort batteri og overskud til længere ture
 • trehjulet ladcykel med stor tryghed i stop and go situationer
 • Svensk bygget kvalitets ladcykel med bafang motor
 • stabilt transport til daglige gøremål.
 • at blive grøn i den daglige transport.
 • At give dine børn, den største oplevelse på første parket.
Specifikationer på Seaside Ladcykel Champagne :
 • trehjulet el ladcykel
 • Centermotor fra BAFANG
 • automatisk gear fra ENVIOLO
 • Carbon remtræk fra GATES
 • Plads til 4 børn
 • Kaleche og Puder og Y seler inklusiv.
Seaside Ladcykel til børn og indkøb.

Seaside Ladcykel, er løsningen på mange familiers daglige transport behov.Vi kender det alle sammen, at transport i byen og logistikken med  børn og indkøb er et dilemma. Med en Seaside Ladcykel, bliver din dagligdag, nemmere og mere fleksibel.

Ladcykel er løsningen på familien transport.

Først og fremmest gælder det om at finde en løsning, der indebærer stort fleksibilitet, og enkelthed i at komme fra punkt A til B. Dernæst skal løsningen være billig i drift og ladcyklen nem at parkere. Transporten skal kunne rumme indkøb og Børn, og sikre at man kommer tørskoet hjem efter et dansk regnvejr. sidst men ikke mindst skal driften af ladcyklen være billig og nem at vedligeholde.

Seaside ladcykel til den moderne familie.

Med en Seaside ladcykel, kombinere vi alle disse faktorer, og samler dem i en Seaside ladcykel, der opfylder alle disse krav, til en moderne families transport behov. Du kører sikkert rundt i byen, med plads til 4 børn og indkøb. Ladcyklen fra Seaside er fuldt af overskud og styres nemt rundt i svingene. Alle formål og distancer klares let, med denne flotte elektriske ladcykel fra Seaside.

Alt er inklusivt

Alle Seaside Ladcykler, bliver leveret, fuldt udstyrede med kaleche, puder, Y-seler på alle fire pladser, godkendt Abus lås, LED Lygter for og bag. Montering af alle dele er selvfølgelig altid inkluderet og cyklen leveres 100% samlet.

GPS som standard. Nyhed for 2023 modeller!

Alle Seaside Ladcykler leveres med indbygget GPS tracker, der er den bedste måde at lokalisere ladcyklen ved tyveri. I Seaside ladcyklens egen udviklet iPhone og Android app kan du aktivere alarm der fortæller dig hvis nogen prøver at stjæle cyklen. Selv hvis cyklens egne batteri ikke er til stede  eller hvis nogen bryder strømmen så kan du spore cyklen i realtid. Udover sikkerhed så får du direkt i mobilen interessante informationer om dine cykelture, support och nyheder. *Kræver abonnemang ved BikeTrax GPS

Bafang Centermotor med remtræk.

Seaside har udstyret ladcyklen med en kraftig centermotor, der sammen med det trinløse gear og remtræk er en uovertruffen kombination. Hverken bakker, modvind eller tung last bliver en hindring – du vælger selv hvor meget hjælp du har brug for med et simpelt tryk på en knap.

Trådløs automatgear. Standard på modellen fra 2023.

Seaside Ladcykel model 2023 har trådløst automatgear fra Enviolo. Nu behøver du ikke længere skifte gear manuelt. Du er altid i det rigtige gear, uanset om du er stoppet for rødt lys, eller kører ned af en bakke i medvind. Automat gearet er indbygget i navet,og er trinløst og bliver ikke nedslidte. Du får maksimum komfort med minimal vedligeholdelse.

Vedligeholdelsesfrit remtræk.

Den nyeste 2023 model af Seaside Ladcykel har ikke længere kæde men derimod remtræk. Det giver en blødere og mere stille pedal tråd, og du slipper for at skulle påføre olie. Sidst men ikke mindst er det fuldstændigt vedligeholdelsesfrit.

Smart display.

Det baggrundsbelyste farvedisplay viser hastighed, tid, batteri og distance. Det regner oveni ud hvor lang tid du kan cykle inden batteriet skal oplades. Med en knap ændrer du nemt graden af assistance i seks trin. På indersiden af displayet findes et USB-stik til opladning af din mobiltelefon under turen.

Effektive Hydraliske bremser.

Det er meget vigtigt, at bremserne på en ladcykel er effektive og bremser stabilt for at undgå en farlig slingren i trafikken. Bremser med wire bliver ofte ru med tiden så af denne årsag har vi udstyret Seaside Bike med kraftige, hydrauliske bremser på samtlige hjul. Bremserne kan låses, hvilket er praktisk ved parkering.

Sikker og smidig tre hjulet El ladcykel.

Af hensyn til børnenes sikkerhed er påstigning og kalechens åbning placeret på fortovssiden og der er Y-seler på alle fire pladser. Vi har valgt store hjul med brede, dæmpede dæk og ekstra stærke gasfjedre, hvilket betyder, at en Seaside Bike er meget stabil og nem at cykle på. Cyklen er lidt over 80 cm bred og kan derfor komme ind af de fleste porte.

Plads til fire børn – og lidt mere.

Du får nemt plads til fire børn, picnickurv, madkasser eller sportsudstyr i den store kasse. Det ene sæde kan bruges til opbevaring og det andet foldes op. Kassen er lavet af krydsfiner, der har fået en vandfast belægning og den vandafvisende, slidstærke bund betyder at sand og sne aldrig bliver et problem.

Nem opbevaring og vedligeholdelse.

Seaside Ladcyklen, er næsten helt vedligeholdelsesfri, men ligesom med de fleste ting, har den behov for lidt pleje engang imellem i form af rengøring og gennemsyn. Den opbevares stående på næsen og fylder mindre end én kvadratmeter, hvilket også praktisk, når cyklen skal rengøres eller tjekkes.

Ladcyklen har skjulte kabler i stellet.

Da vi designede Seaside Ladcykel, var det vigtigt for os, at der ikke hang en masse kabler henover hele cyklen. Dette løste vi ved at lade alle kabler løbe indeni stellet. Dette ser smukkere ud, er nemmere at holde rent, og gør, at der ikke er kabler i vejen, når du cykler.

Automatisk belysning.

Den automatiske belysning drives af det store batteri. Det sørger for at lyset automatisk tænder om aftenen og slukker igen, når det er blevet lyst. Forlyset er integreret i den nedre kant af kassen, og baglyset er monteret på bagagebæret.

Biketrax GPS Sporing

Seaside Ladcykel, har valgt som standard at sætte Biketrax GPS sporing i Ladcyklen så du kan spore din Ladcykel.

BikeTrax GPS-Tracker til E-cykler er Smartere end en mekanisk lås.

BikeTrax er installeret i Ladcyklen´s motor og ikke fastgjort på ydersiden, så den er usynlig for tyve.

Biketrax GPS-sporing med fuld netværksdækning, både indendørs og udendørs. BikeTrax bruger det største og mest stabile mobilnetværk i Europa.

BikeTrax GPS-Tracker har sit eget ekstra holdbare batteri som sikre et pålideligt GPS-signal også selvom el-cykelbatteriet er fjernet

Umiddelbar alarm i tilfælde af tyveri. Signal- og push-besked hver gang cyklen flyttes uden din tilladelse.

Du kan overvåge din Ladcykel hvor som helst med PowUnity-appen. Gratis app og gratis GPS-pakke for det første år! efterfølgende koster det 3,95 euro om måneden. Du kan altså efter det første år for ca. 1 kr. om dagen sikre at din ladcykel forbliver din og du kan nemt spore cykeltyven hvis cyklen skulle blive stjålet.

Biketrax GPS,  har desuden, Automatisk log af dine daglige ruter, så du kan se, hvor Ladcyklen har været. Denne feature kan være nyttig for politiet hvis de skal spore hvor Ladcyklen har kørt.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
Farve

,

Quick start guide

Quick start guide :

 

Tillykke med dit køb af en familiecykel fra Seaside Bike!
Din Seaside Bike leveres 100% samlet og cykelklar, men for at få mest muligt ud af din cykel, anbefaler vi, at du læser vores guide før du tager den første tur.

Start med at oplade batteriet, enten ved at koble opladeren direkte til batteriet på cyklen, eller ved at fjerne batteriet og oplade det et andet sted. For at fjerne batteriet bruges den medfølgende nøgle, og bagefter trækkes batteriet til siden og kan så løftes ud. En opladning tager cirka 4-6 timer, og når indikatoren skifter fra rød til grøn på opladeren er batteriet fuldt opladet.

Imens batteriet oplader anbefaler vi, at du tager en prøvetur på cyklen, afprøver bremser, gear og følelsen af at cykle med tre hjul – særligt hvis det er første gang. Læg mærke til, at kassen er designet til fragt af børn og en maksimal last på sæderne er 25kg på hver plads, ikke 50kg i midten af sædet, og totalt 100kg.

Når batteriet er opladt og du er klar til en prøvetur med el-assistance, fjernes opladeren, eller batteriet sættes tilbage på plads, på samme måde som det blev fjernet.

Handkontroll för display

Nu er det tid til at tage en prøvetur. Du starter displayet ved at trykke på ON/OFF og holde inde i ca. 2 sekunder. Displayet starter altid i hjælpeniveau 1, og vi anbefaler, at du tager din første tur i dette niveau. Hjælpeniveauet skiftes fra 0 til 5 med + og -, hvor 0 er uden hjælp og 5 er maksimal hjælp.

Når cykelturen er færdig, slukkes displayet ved at trykke på ON/OFF, som holdes inde i ca. 2 sekunder.

Lysene tændes automatisk ved tusmørke og slukkes i dagslys. Lyset kan også tændes og slukkes manuelt, ved at trykke på lysknappen på displayet og holde inde i ca. 2 sekunder.

Vi håber, at du får megen glæde af din familiecykel fra Seaside Bike.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)

Vedligeholdelse

Vedligeholdelse :

Disse råd vedrørende vedligehold er en forudsætning for, at garantien gælder.

Manglende vedligehold kan udgøre en fare i trafikken, og medføre at cyklens konstruktion svækkes eller ældes før tid.

Hvis du derimod vedligeholder din cykel, kommer den til at vække glæde i mange år.

 • Gør det til en vane regelmæssigt at kontrollere og spænde alle skruer, eger, møtrikker, og pedaler.
 • Eventuelt slør i hjul-, krumtap, styrlejer, samt mellem kassen og stel (centrumbolt) skal straks udbedres af et cykelværksted.
 • Sørg for at have velpumpede dæk, da det giver lavere friktion og reducerer risiko for punktering og beskytter fælgene mod stød.
 • Hvis egerne føles løse, eller der kommer en konstant tikkende lyd fra hjulene, er det tid til at indlevere cyklen til efterspænding af egerne og/eller opretning af fælg.

Dette bør altid kontrolleres indenfor nogle uger fra du har taget din nye cykel i brug.

 • Opbevaringen af cyklen skal helst ske i et regnfrit rum. Hvis dette ikke er muligt, skal kaleche og overtræk bruges.
 • Ved skader i lakken på stel eller kasse bør man reparere med lakmaling for at forhindre, at der opstår rust eller fugt.

En ren cykel er nemmere at vedligeholde og de fleste komponenter på din cykel fungerer bedre og holder længere, når de ikke er dækkede af snavs, olie, salt, etc.

 • Vask derfor cyklen regelmæssigt. Ved vask bør du undgå at vand og rengøringsmiddel trænger ind i cyklens lag – som f.eks. pedaler, nav og styrleje – eftersom rengøringsmiddel opløser det fedt, der er i lejerne.

Batterier til elcykler må ikke udsættes for ekstrem varme eller vand gennem længere tid. Hvis cyklen ikke bruges i en længere periode, skal batteriet opbevares i et tørt og køligt rum.

Hvis batteriet ikke bruges i en længere periode, skal der foretages en vedligeholdelsesopladning a ca. 2 timer per måned.

Efter rengøring er det meget vigtigt at man smører alle bevægelige dele (gear, wire og pedalfæste).

OBS!

Husk at cykle med varsomhed. Kraftige stød fra f.eks. fortov kan skade cyklen, specielt hvis man kører med tung last. Hvis det sker gentagende gange, kan der ske skader på stellet.

Dette gælder også ved overlastning (max last i kassen er 100 kg).

Cyklen er beregnet til normal kørsel på vejene, og er ikke et terrænkøretøj.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)

Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar :

Under tekniske specifikationer på hovedsiden finder du de fleste mål, men hvis det er noget du mangler, er du velkommen til at kontakte os.

Selerne skal krydses i ryggen, så de ikke glider ned over skuldrene. Så vender spændet også den rigtige vej.

De bruges som parkeringsbremse. Det er meget praktisk, når cyklen skal parkeres. Brems hårdt og bevæg så grebet for at låse bremsen. Du kan se et kort klip i vores video.

Dette er afhængig af mange faktorer, men generelt kan man sige, at batteriet rækker til ca.: 5-700 opladninger før det kan være tid til udskiftning. For mere information om vedligehold af batteriet, se Vedligehold

Ca. 50-80 km ved normale forhold*

*Cyklens rækkevidde kan svinge meget afhængig af forholdene. Modvind, tung last, kraftige bakker etc. vil reducere rækkevidden.

Vi anbefaler, at du køber vores Seaside Bike originaldæk.

Hvis du vil købe andre dæk passer 24×1,75 (47-507) fortil og 26×1,9 (50-559) bagtil, men vi kan så ikke garantere samme komfort.

En Seaside Bike er bygget med henblik på minimalt vedligehold og det meste kan du klare selv, men har du behov for service kan du altid besøge en af vores forhandlere.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)

Komponenter

Komponenter :

Gear: Enviolo Automatiq trådløs gear.
Drivline:
 Gator Carbon Drive CDX remtræk.
Bremser: Radius Twin (for), Radius (bag) hydrauliske 160mm skivebremser. Generation 2!
Motor: Bafang Max Drive 250W, 36V, 80Nm.
Batteri: Litium-jon 17.5Ah eller 630Wh ved 36V.
Stel: Kraftigt og stabilt stel i pulverbelagt aluminium.
Hjul: 24″ foran og 26″ bag. 2 graders negativ cambervinkel på forhjulene.
Dæktype: Punkteringsbeskyttelse nivå 5 af 7 CST Zeppelin extra brede.
Fordæk: 24×2,0 (53-507)
Bagdæk: 26×2,1 (54-559)
Sadel: Selle Royal med håndtag bagpå.
Belysning: Spanninga Pimento foran og Lineo XD bag med automatisk funktion.
Lås:
 AXA Solid Plus forsikringsgodkendt lås.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)

Customer Reviews

DET SIGER VORES KUNDER

Spændende Nyheder & Tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Scroll to Top

Book din test tur