VeloHouse | Danmarks største Ebike Center | Danmark bedste cykelværksted

Speed-Pedelec

Speed-pedelec med Lav Indstigning 

Speed-Pedelec med lav Indstigning

alt="Speed Pedelec Lav Indstigning "

Speed-Pedelec Lav Indstigning

Speed-Pedelec er begrebet for el-cykel, der assistere op til  45 km/t. De første modeller blev produceret for 12 år siden af Stromer, og er efterfølgende blevet en del af de store cykelmærkers udvalg.

Hvorfor en Speed-pedelec

Speed-pedelecs er hovedsagligt benyttet af pendlere eller commuters, som bruger Speed-pedelecs til daglig transport. Den primære årsag til Speed-pedelec el-cyklens store popularitet, skal ses i lyset af cyklen yder en fart af 45 km/t med assistance fra el motoren. Dermed kommer cyklisten hurtigt afsted på cykelstien, til og fra arbejde. Pendleren undgår myldretid og trafik køer, men kommer alligevel hurtigt frem.

Trafik regler for Speed-Pedelecs i Danmark

Trafik reglerne for Speed-pedelecs i Danmark, er de mest liberale i hele verden, og det betyder, at cyklisten kan køre på cykelstien, og ikke skal gøre brug af nummerplade. se link her : Speed-pedelec regler for Danmark

Hvilken El-cykel type passer til dig

Når du skal investere i en El-cykel, er det vigtigt at du finder den rette type. Assistance op til 25 km/t, også kaldet Pedelec, eller assistance op til 45 km/t, kaldet Speed-Pedelec. Det er typisk afstanden/distancen du skal køre hverdag, der afgør hvilken type El-cykel du har brug for. Jo længere distance, jo mere har du brug for Speede-Pedelec frem for almindelig el-cykel.

Geartype og Kædetype

En anden faktor, i valget af El-cykel, er spørgsmålet om Remtræk eller udvendige gear. I Danmark, gør vores vejrlig, det særdeles velegnet at vælge din El-cykel med remtræk. Det betyder at du har indvendige gear og kæden, erstattes af et remtræk.
Produceret i et carbon materiale, er den meget slidstærk og der er næsten ingen vedligeholdelse, ved systemet.
Udvendige gear, giver en mere sporty kørsel, og hurtigere acceleration, men det kræver osse lidt mere smøring og justering.

Batteri størrelse betyder alt

Dit største issue, ved brug af El-cykel og i særdeleshed Speed-Pedelecs er distancen du kører på et opladet batteri. Igen er distancen du skal tilbagelægge hver dag en vigtig faktor for valg af batteri størrelse. De færreste ønsker at kigge nervøst på displayet, hver dag og frygter at de ikke kan komme hjem, på den energi der er i batteriet. Derfor anbefale Velohouse altid at tage det størst mulige batteri, der er tilgængeligt for din El-cykel. Dermed opnår du det overskud og nydelse det er at benytte din Speed-Pedelec, uden bekymringer for om du når frem til tiden.

Test af Speed-Pedelec er altafgørende.

Når du skal købe en Speed-Pedelec, er en test altafgørende for dit valg af Mærke og model. Hos Velohouse har vi el-cykler du kan teste og vi har naturligvis osse hjelm du kan låne. Når du har testet en Stromer eller HNF Nicolai, så er du ikke i tvivl, om den fantastiske ændring i din hverdag en Speed-Pedelec vil give dig.

Læs mere om Speed-Pedelecs HER.

Find din næste Speed-Pedelec, i Velohouse.

0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top

Book tid