Speed-Pedelec og El-cykler

Speed-Pedelec 45 km/t og El-cykler 25 km/t

Speed-Pedelec og El-cykler

El-Cykler opdeles i to katagorier: El-Cykel 45 km/t (Speed-Pedelecs), og El-Cykel 25 km/t.

El-Cykel 45 km/t (Speed-Pedelec)

I bund og grund er Speed-Pedelecs el-cykler der har motorassistance op til 45 km/t. De kræver ansvarsforsikring, har påbud på brug af hjelm og du skal være over 18 år for at køre dem. (Personer mellem 15-18 må dog køre Speed-Pedelec hvis de har knallertkørekort)

Grønt Alternativ til Pendleren

De er fantastiske alternative transportmidler, til dig som pendler en længere tur til arbejde. I myldretidstrafik vil du ofte nå hurtigere frem på en Speed-Pedelec end du går i en bil. De kan også bruges som touringcykler, så kan du komme på alvorligt lange fornøjelsesture i weekenden gennem by og land. De fleste Speed-Pedelecs er skabt til at brillere på cykelstier og vej. Andre er dog designet til at føre dig væk fra asfalten og ud i landskaberne. De tager dig på cykelture som du aldrig har oplevet dem før .

Speed-Pedelecs i Danmark

Grundet den høje fart på 45 km/t, kommer du hurtigt frem til dit bestemmelses sted. I Danmark, må du kører på cykelstien, og skal IKKE indregistrere køretøjet. Det betyder altså at du ikkeskal have en  nummerplade på cyklen, som i andre lande. Speed-Pedelec el-cykler, er som udgangspunkt en knallert, bare med batteri og pedaler. De har som standard et kraftigere stel og bredere dæk, og er særligt designet fra start til slut som Speed-Pedelecs. Speed-Pedelecs udmærker sig altså ved at kører op til 45 km/t og henvender sig i højere grad til pendleren. Til dig der gerne vil have turen til arbejde overstået uden stress og jag, og uden at skulle sidde fast i trafik og os. En Speed-Pedelec er et moderne og grønt alternativ til bilen. Det er ulovligt at tune en el-cykel 25 km/t til 45 km/t. 
alt=

Speed-Pedelecs i Velohouse

Velohouse er Danmarks største forhandler af Speed-Pedelecs. Vi lægger ære i at give vores kunder den bedst mulige oplevelse. Og i at finde den helt rigtige cykel, til dig. Vi forhandler et enormt bredt sortiment, med modeller fra Stromer, HNF Nicolai, Gazelle og Trek. Skal du bruge din cykel til at pendle længere distancer, fx over 20 km, er Speed-Pedelecs vejen frem. Se hele vores brede sortiment af Speed-Pedelecs HER.

For Speed Pedelecs gælder andre regler end for almindelige el-cykler, de falder under en særlig forsøgsordning her i Danmark.
Du kan læse mere forsøgsordningen HER og se vores sortiment af  Speed-Pedelecs HER.

El-cykel 25 km/t (Pedelec):

El-cykler med motor assistance op til 25 km/t, har samme lovgivning som almindelige cykler. El-cyklerne fåes i alle cykel modeller: Ladcykler, bycykler, racercykler, Mtb, og touringcykler. Motoren kan ligeledes fås i mange udgaver og fra forskellige producenter. De mest udbredte er fra Bosch, Mähle, Shimano og Stromer.
Den ekstra motorkraft hjælper i modvind, op ad bakker eller når du har brug for et ekstra skub for at nå frem til tiden. Over 25 km/t, vil motoren slå fra og du cykler med egen kraft.

Vælg den rigtige el-cykel:

Med et så stort et udvalg, kan det måske virke svært at finde ud af hvor man skal starte. I Velohouse står vores dygtige medarbejdere klar til at give dig professionel vejledning i øjenhøjde. Alligevel kan det være en god ide, at gøre dig lidt overvejelser om hvor du vil bruge cyklen og hvad dine behov er:

alt="Speed-Pedelec og El-cykler"
Klassiske El-Cykler:

Cykler i klassisk og stilrent design, typisk med en mindre motor og batteri indbygget i stellet. De kan give dig et ekstra skub i din daglige færden og på kortere ture. Det er svaret for dig der vil have en el-cykel, der opfylder både dine krav til funktionalitet og udseende. Mærket Schindelhauer har specialiseret i netop denne type af el-cykler, i smukt og elegant design.

alt=""
El-Citybikes:

Praktiske og funktionelle, det beskriver de fleste elektriske citybikes. De kommer for det meste fuldt udstyret med alt du skulle få brug for i hverdagen, såsom skærme, integrerede lygter, støtteben, bagagebærer og kontroldisplay på styret. Batteriet vil oftest være enten integreret i stellet, eller placeret under bagagebæren. De har centermotorer der giver dig naturlig motorassistance. 

alt="Speed-Pedelec og El-Cykler"
El-Ladcykler:

El-ladcykler er fantastiske, hvis du skal du transporte mere , eller flere, end dig selv. Moderne elektriske ladcykler der kan tage pladsen for familiebilen, som et fantastisk alternativt grønt transportmiddel, eller som leveringplatform og kørende reklamesøjle for dit firma. Ladcyklerne fra Urban Arrow og Triobike er ikke bare blandt de mest alsidige af sin slags, med flere modeller til ethvert behov. Om du skal bruge en cykel til familien eller firmaet er er det helt sikkert en for dig. Alt fra børnesæder til kølerum og pick-up lad kan monteres og ladcyklen kan også bruges som fremragede reklame for dit firma.

El-Racercykler:

Er du altid den de andre må vente på, eller kunne du bare godt bruge et skub på vej op af bjerge og bakker så skal du ikke kigge længere. Ved første øjekast adskiller de sig ikke voldsomt fra deres traditionelle modparter, men har pedal-assist eller en centermotor. Aerodynamik betyder utroligt meget for racercykler og både motor og batteri er derfor indtænkt og integreret i stellet helt fra start. Det er cykler til dig der gerne vil bruge cyklen til motion, men vil nå endnu længere ud og se nye horisonter på dine ture.

El-Mountainbikes:

Er du en eventyrer på cykel og elsker turene på små stier gennem skoven? Har du et særligt behov for det sus der følger med når man dykker ned af skrænten eller udfordringen i at klatre op ad stejle skråninger på to hjul? El-mountainbikes giver der ikke bare den ekstra hjælp når terrænet er udfordrende. Du får også et ekstra kick, når tempoet ryger i vejret og du sætter fart over feltet, på cykelstien, gennem skoven eller gennem den vilde natur. Du får en sjovere oplevelse og bliver i stand til at presse lige det ekstra ud dig selv, og din cykel.

alt="Hvad Er En Speed-Pedelec"
0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top

Book din test tur