VeloHouse | Danmarks største Ebike Center | Danmark bedste cykelværksted

Speed-Pedelec Kategorier

alt="Speed-Pedelec Kategorier"
Høj Indstigning
alt="Speed-Pedelec Kategorier"
Lav Indstigning

Speed-Pedelec er begrebet for el-cykel, der assistere op til  45 km/t. De første modeller blev produceret for 12 år siden af Stromer, og er efterfølgende blevet en del af de store cykelmærkers udvalg.

Hvorfor en Speed-pedelec

Speed-pedelecs er hovedsagligt benyttet af pendlere eller commuters, som bruger Speed-pedelecs til daglig transport. Den primære årsag til Speed-pedelec el-cyklens store popularitet, skal ses i lyset af cyklen yder en fart af 45 km/t med assistance fra el motoren. Dermed kommer cyklisten hurtigt afsted på cykelstien, til og fra arbejde. Pendleren undgår myldretid og trafik køer, men kommer alligevel hurtigt frem.

Geartype og Kædetype

En anden faktor, i valget af El-cykel, er spørgsmålet om Remtræk eller udvendige gear. I Danmark, gør vores vejrlig, det særdeles velegnet at vælge din El-cykel med remtræk. Det betyder at du har indvendige gear og kæden, erstattes af et remtræk.
Produceret i et carbon materiale, er den meget slidstærk og der er næsten ingen vedligeholdelse, ved systemet.
Udvendige gear, giver en mere sporty kørsel, og hurtigere acceleration, men det kræver osse lidt mere smøring og justering.

Trafik regler for Speed-Pedelecs i Danmark

Trafik reglerne for Speed-pedelecs i Danmark, er de mest liberale i hele verden, og det betyder, at cyklisten kan køre på cykelstien, og ikke skal gøre brug af nummerplade. se link her : Speed-pedelec regler for Danmark

Test af Speed-Pedelec er altafgørende.

Når du skal købe en Speed-Pedelec, er en test altafgørende for dit valg af Mærke og model. Hos Velohouse har vi el-cykler du kan teste og vi har naturligvis osse hjelm du kan låne. Når du har testet en Stromer eller HNF Nicolai, så er du ikke i tvivl, om den fantastiske ændring i din hverdag en Speed-Pedelec vil give dig.

Læs alt du skal vide om Speed-Pedelecs HER

Speed-Pedelec Kategorier

0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top

Book tid