Kongen af speed - pedelecs 45 km/t

Verdens bedste 45 km/t pendler Elcykel

STROMER 2023 MODELLER

Stromer Speed Pedelecs

Stromer – Markedsledende Speed Pedelecs

Stromer Speed Pedelecs, er den ubestridte leder indenfor Hurtige elcykler. Den hurtige Elcykel fra Stromer, bliver kaldt Speed Pedelec, eller 45 km/t elcykler.
Stromer er absolut markedsledende, indenfor segmentet Speed Pedelecs, som samtidigt er den eneste type Elcykel de producere. Branden er født, som speed pedelec brand, og de producere kun speed Pedelecs.

Stromer – produceret i Schweiz

Stromer har hovedsæde i den lille by Obervangen, tæt på Bern i Schweiz. Det er her, produktionen af de hurtige Elcykler foregår, og det mærkes tydeligt, at mærket er Made in Schweiz.
Stromer speed Pedelecs, samles på fabrikken i Obervangen, og kvalitetskontrollen, sikre ensartethed og stabilitet i alle samleled.
Stromer mærkets DNA, er overlegen fart og acceleration op til 45 km/t.
Det mærkes specielt ved store stigninger, og lange lige strækninger, hvor en Stromer bolter sig, med stor overlegenhed.

Stromer Speed Pedelecs – Pendlerens favorit

Pendleren med lange afstande, til og fra arbejde, har naturligvis behov for en hurtig og stabil Elcykel. Det naturlige Elcykel valg for mange pendlere , falder i mange tilfælde på en Stromer Speed Pedelec.
Dette skyldes den hurtige elcykel, har en stor motor, med et højt moment, samt en batteristørrelse, til lange afstande.
En Stromer er skabt til pendlerens behov for hurtig fart over lange afstande, i alt slags vejr.
Den store motorkraft, gør det muligt for Pendlere at møde frisk frem til arbejde eller møder, uden fugtig sved og udmattelse. En Speed pedelec fra Stromer, giver Pendleren magt til styring af sin egen tid, og uden trafikale udfordringer.

Hurtig Elcykel – 45 km/t og overlegen kontrol

Speed Pedelecs er hurtigt gået fra en niche elcykel model, til at være dominerende inden for Elcykel transport. Netop Stromer, har vist vejen for mere end 10 år siden, med ensidigt at satse på Speed Pedelec segmentet. Der har været en del modvind, med regulativer og politisk modstand mod de hurtige Elcykler. Men Stromer blev ved med at tro på ideen, med at få pendlere væk fra bilen, og op på elcyklen.
Det har idag båret frugt, ved at Speed Pedelecs idag er det hurtigst voksende segment indenfor cykelbranchen.

Grøn Elcykel transport på en grøn planet

Hele filosofien bag Stromer mærket, er at få pendlere væk fra bilen og over på cyklen. Fremtiden ligger i grønne kilometer og frihed til din egen tid. Disse argumenter er hovedårsagen til at Speed Pedelec mærket, har opnået anderkendelse, for tilskyndelse og bidrag til den grønne omstilling.
Værktøjet til den grønne omstilling, er Stromers Speed Pedelec modeller, der giver den fornødne motivation til at undvære bilen. Friheden til selv at vælge sin egen tid, og svæve afsted på cykelstien, udenom bilkøer og trafik, er lykke for mange pendlere. Vi er glade i Velohouse, for at kunne bidrage med den formidling til mange danske Pendlere.

Stromer Speed Pedelec pakkeløsning

I Velohouse, gør vi det nemt, at beslutte sig for en Stromer Speed Pedelec. Vi tilbyder naturligvis grundig rådgivning, i den indledende fase af din beslutningsproces. Vi diskutere din Stromer interesse, med dine egentlige behov, og får dig over på testture på en Stromer, så du kan mærke farten og kvaliteten. Til at hjælpe dig med beslutningsprocessen, tilbyder vi 0% rente finansiering og en billig ansvars og tyveriforsikring. Desuden er vi friske med en samlet pakkeløsning, med Stromer speed pedelec og hjelm og forsikringsgodkendt lås.
Vi gør det med andre ord nemt, at træffe den store beslutning, det er at blive pendler på en Speed Pedelec.

Vi bærer dig igennem hele processen, og er hos dig hele tiden. Præcis som din Stromer vil være, for dig på cykelstien, på vej mod et nyt sted, med 45 km/t.

Herunder er links, der kan hjælpe dig med at beslutte dig for, en Ny Stromer Speed Pedelec :

Stromers hjemmeside

Resursbank finansiering og ansøgning

Billig cykel forsikring til din Speed Pedelec

speed pedelec regler og regulativer

STROMER

Stromer Speed-pedelecs

Elcyklens konge - med 45 km/t på vej til din destination

STROMER | Verdens bedste Speed-pedelec

Stromer er den ubestridte leder og fører inden for Speed-pedelec, også kendt som el cykel til 45 km/t. Det højteknologiske Schweiziske mærke er overlegen i digital brugerflade og valget af de ypperste komponenter. Vi kan kalde den el cyklens Ferrari, men i virkeligheden er Stromer sin egen herre, der går sine egen veje. Bagom den fuldendte Speed-pedelec, ligger der inspiration fra TESLA, GOOGLE og APPLE. Netop disse brands er Stromer bikes DNA og vision, i design, teknologi og brugervenlighed.

Stromer | Kongen af Pendlercyklen

Stromer Bike blev startet i 2009 af Thoms Binggeli. I Marts 2013, åbnede Stromer deres hovedkvarter i Obervangen, nær Bern i Schweitz. Hele firmaets DNA udmønter sig i egen produktion af strøm via sol celler på taget i hovedbygningen. Hvert batteri brugt til en Stromer cykel, er bygget med hjælp fra sol energi. Hovedkvarteret i Obervangen huser Ledelse, ingeniør , udvikling og forskning, montering, logistik og kunderservice. Firmaet har osse en monterings afdeling i Riedstadt i Tyskland.

STROMER

Stromer - Kongen af Speed-Pedelecs

#heretochange

VELOHOUSE

vi elsker cykler

STROMER | Danmarks Største Forhandler

At investere i en Stromer speed-pedelec, er en stor beslutning. Det ved vi i Velohouse. Vi kender dig og dit behov. Du ønsker at frigøre dig for bilen og bilkøer – du ønsker mere frihed og mere motion. Du ønsker at være herre over din egen tid.Kun en Stromer vil give dig drømmen om Frihed til at pendle fra hjem til arbejde.Med 45 km/t giver Stromer dig overskud og frihed til at pendle fra hjem til arbejde.Du vil elske din Stromer, når du dagligt,bruger den, til din transport, som pendler.
Stromer er ubetinget kongen af Pendler cyklen. Speed-pedelec med 45 km/t, der bringer dig frem på vejen, med en fart du vil elske.

 

Scroll to Top

Book din test tur