Danmarks største TREK Ekspert

TREK | verdens hurtigeste racercykel

Trek el-cykler | racercykler | Mtb | ladcykler

ALLE TREK MODELER

TREK historien

TREK

Trek Cykler – 50 år med kvalitets cykler

Amerikanske Trek, er idag vokset til en af verdens førende cykelmærker. Trek, har produceret kvalitets cykler, siden 1975 hvor mærket blev født. Trek mærket udsprang fra et behov, for at bygge Amerikanske kvalitetscykler, i en tid hvor Europa var Markedsleder. Idag, 50 år senere er Trek cykler markedsledende og respekteret for deres innovation og stræben efter det perfekte.

Hvordan Startede Trek Mærket ?

Treks grundlægger, Dick Burke og Bevil Hogg, fødte deres ide om en cykelmærke, over en øl, tilbage i 1975. Det skete i den Amerikanske by Waterloo i staten Wisconsin. De var begge ivrige motions cyklister, men kunne ikke finde kvalitets cykler, i USA.
De blev enige om at de kunne gøre det bedre.

Trek´s samarbejde med Lance Armstrong

I 1997 valgte Trek at skrive en kontrakt med Verdensmesteren fra 1993, Lance Armstrong, og dennes hold US Postal. Da Armstrong to år senere begyndte sit dynasti i Tour de France var det på en Trek 5500. Samtlige Armstrongs 7 Tour de France-sejre blev vundet på Treks cykler – dog måtte man enkelte gange ty til Litespeed-enkeltstartsrammer, da Trek på daværende tidspunkt ikke kunne levere den nødvendige kvalitetsstel til enkeltstarterne. Man lakerede dog Litespeed-rammerne om med Trek-logo, så de lignede Trek cykler.

Hvorfor hedder Trek racercykel modeller Madone – Emonda – Domane ?

Lance Armstrong er indirekte ophavsmand til navnet, der siden 2003 har prydet Treks dyrere rammer, nemlig Madone. Madone-navnet stammer fra Col de la Madone, Armstrongs foretrukne træningsbjerg nær Menton i de Franske Alper.
Trek valgte at bruge bogstaverne i Madone, som et Anagram, til  model navnet Emonda og Domane. Samme bogstaver bliver brugt til et nyt ord, med ny betydning.

Trek idag

Siden starten tilbage i 1975, har mærket udviklet sig, til at være en global markedspiller indenfor cykelverden. Trek har fokuseret på udvikling og R&D ( research and development ), i deres stræben efter at være nr. 1 cykelmærke. Dette DNA, som kendetegner Trek, går igen i deres profil på Protouren. Trek´s Protour hold TREK-SEGAFREDO, er ligeledes førende indenfor professionel cykelsport.
For Trek brandet er der ingen genvej til succes. Du bliver kun den bedste ved hårdt arbejde, og grundighed. En egenskab der kendetegner trak i alle led, fra tegning til færdigt produkt.

Vi elsker at sælge Trek cykler

Hos Velohouse elsker vi at sælge Trek cykler. Det gør vi af den simple grund, at kunderne elsker deres Trek cykler. Vores sælgere er eksperter i hele programmet fra Trek. Torben er vores Racercykel ekspert, som har solgt Trek racercykler i 40 år. Klaus er elcykel eksperten, som rådgiver dig i Treks elcykler.

Har du spørgsmål til Trek cykler er du altid velkommen til at kontakte os på telefon : 41372100 og mail : info@velohouse.dk, hvor vi sidder klar alle ugens dage til at hjælpe dig godt på vej. Er der enkelte modeller du ønsker at se eller prøve, er du ligeledes også velkommen til at give os et kald. 
Scroll to Top

Book din test tur