Sale!
-13%

Trek Domane SL 7 Gen 4

ENJOY THE RIDE -

velohouse

49.999,00 kr.

Bliv Forhåndsgodkendt til Finansiering 

Du kan betal over 10,20 eller 30 måneders RENTEFRIT!
Varenummer Ikke mulig Kategorier , , , Mærke

GRATIS FINANSIERING

Ingen Rente – Ingen Gebyr – Ingen Oprettelse – Hurtig svar

GRATIS LEVERING

Vi levere gratis og fuld monteret på Hele Sjælland

30 DAGES 100% RETUR RET

Vi tager gerne retur inden 30 dage hvis du fortryder

GRATIS FINANSIERING

Ingen Rente – Ingen Gebyr – Ingen Oprettelse – Hurtig svar

30 DAGES 100% RETUR RET

Vi tager gerne retur inden 30 dage hvis du fortryder

GRATIS LEVERING

Vi levere gratis og fuld monteret på Hele Sjælland

Trek Domane SL 7 Gen 4

Hvem burde købe Trek Domane SL 7 Gen 4 ?

Efter vores mening er, Trek Domane SL 7 Gen 4, den absolut mest alsidige Racer/Gravel cykel på markedet. Der er ingen cykel rute, ingen stier, eller stigninger denne trek racercykel ikke ville kunne overkomme.
Med Trek Domane SL 7, har du den perfekte racercykel til alle dine udfordringer. Den i særklasse mest komfortable racercykel på markedet, giver dig mulighed for længere træningsture, end andre racercykler.
Alle motionister med store ambitioner, burde eje en Trek Domane SLR 9, som deres eneste racercykel. Du vil bruge den som en fantastisk sommer racercykel, og når efteråret kommer til en fuldgod Gravelcykel.
Kort sagt : 90% af alle cykel motionister vil Elske denne ekstreme komfortable og alsidige Top racercykel.

Hvorfor er Trek Domane SL 7 Gen 4 så Alsidig ?

For at svare på dette spørgsmål, skal vi kigge på Hvorfor Trek valgte at bygge Domane rammen.
Svaret ligger i den store frigang i forgaffel og bagstellet. Dette giver rytteren mulighed for at vælge mange dæktyper og størrelser, til forskellige ruter.
Dermed bliver Trek Domane, både en fantastisk hurtig sommer racercykel, men osse en terrængående vinter gravel cykel, til grusstier.
Konklusionen på disse egenskaber, er at du kun har brug for een racercykel, og ikke de efterhånden obligatoriske to. En racercykel og Gravel cykel samlet i en helårs landevejscykel.

Kan vi retfærdiggøre prisen på Trek Domane SL 7 Gen 4 ?

Igen et godt spørgsmål, og til det må vi være ærlige og transparente i vores svar. Som mange cykel test indikere, er  den vejledende pris for Trek Domane SL 7 Gen 4, meget høj.
Osse i forhold til konkurrenter med de selv samme specifikationer. der er ingen tvivl om at Trek ikke er gået på kompromis, med noget som helst, på denne drømmer racercykel.
Men alt har sin pris og topkvalitet koster. Ingen over eller ved siden af denne endurance landevejscykel. Køreegenskaberne er uovertrufne, og ja måske de bedste af alle konkurrenter.
Vi har dog valgt at give en stor rabat på denne model, således den kommer i et meget fornuftigt leje, i forhold til andre mærker.
Så helt enkelt er denne topmodel prisen værd ?. Ja til 89.999, er det bare med at slå til. Helt oprigtigt verdens bedste racercykel til en rigtig god pris.

Vores garanti for en 100% god oplevelse på Trek Domane SL 7 Gen 4 ?

Intet i denne verden er 100%, det ved vi. Men skulle vi argumenetere for, hvorfor du skulle købe denne fede racercykel, har vi følgende liste :

  • 100% tilfreds eller dine penge retur. Er du ikke overbevist efter de første ture, at dette er din bedste racercykel nogensinde ?, Ja så tager vi den tilbage.
  • Har vi fejlet med denne fantastiske Trek racercykel og ikke formået at give dig et stort smil ?. Ja så tager vi den tilbage.
  • Mærker du ikke umiddelbart en klar forbedring i din kørsel og komfort og fart ?. Ja så tager vi den tilbage.
  • Vi elsker at sælge racercykler, og vil dig det allerbedste, så hvis vi gør noget forkert ?. Ja så gør vi det ALTID godt igen. Med denne racercykel, tror vi ikke på vi fejler !
Overskrifter for Trek Domane SL 7 Gen 4

Trek Domane SL 7 Gen 4, er Treks bedste og ultralette endurance-landevejscykel af kulfiber. Trek racercyklen er bygget af  topkomponenter til proffesionel race med høj fart.
Du får Treks bedste kulfiberstel af OCLV Carbon med IsoSpeed kontrol. Trek SLR 9 er med trådløs elektronisk Shimano Dura-Ace Di2-geargruppe med præcist gearskift.
Stive OCLV Carbon-kulfiberfælge understøtter overførslen af dine Watt, direkte til vejen. Carbon rammen har et indbygget opbevaringsrum med nem adgang til de uundværlige  cykeltilbehør.
Vigtigst af alt, er den store frigang i stellet. Dette giver plads til brede Gravel dæk, op til 38mm, til brug, hen over ujævne veje og på lette grusstier.

Trek Domane SL 7 Gen 4, er det rigtige valg for dig, hvis…

Du vil have den bedst præsterende endurance racercykel på asfalt. Trek domane er den perfekte racercykel til lange seje ruter, hvor komfort betyder alt for din krop.
Du går efter Treks mest avancerede landevejscykel til endurance. med de yderligere fordele af en trådløs elektronisk Shimano Dura-Ace Di2-geargruppe til hurtigt og præcist gearskift under alle forhold.

Teknologien bag, Trek Domane SL 7 Gen 4

Ultralet og avanceret kulfiberstel og forgaffel af 800 Series OCLV Carbon med IsoSpeed bagest. Med indbygget opbevaringsrum i stellet og studser på overrøret.
Landevejs cyklen har en trådløs elektronisk Shimano 2×12 Dura-Ace Di2-geargruppe.
Stærke Flat Mount-skivebremser og Aeolus Pro 37-kulfiberfælge, give sikkerhed på vejen.
Et lækkert Bontrager Pro IsoCore-styr, der dæmper vibrationer fra vejen 20% bedre end almindelige kulfiberstyr.

Kort sagt om, Trek Domane SL 7 Gen 4

Treks bedste Domane-kulfiberstel med det Super præcise gearskift, man kun får med trådløs Shimano Dura-Ace. Du får teknologi, der gør en reel forskel, når det gælder komfort.
Sidst men ikke mindst får du pålidelighed og fart til heldagscykling. Nyd dit overskud på gruppeture med konstante føringer eller lange trænings pas.

Hvorfor du vil elske, Trek Domane SL 7 Gen 4
  1. Det helt nye strømlinede kulfiberstel af 800 Series OCLV Carbon reducerer vægten. konstruktionen giver mere fart på grund af de optimerede Kammtail-rørformer.
  2. Med topmodellen af Shimanos geargrupper skifter Dura-Ace Di2 letgående og knivskarpt. Samtidig bidrager  geargruppen til den lave vægt.
  3. Det vibrationsdæmpende IsoSpeed bagest absorberer trættende ujævnheder i vejen. til optimal komfort på de længste kilometer og de hårdeste løbsdage.
  4. Det smart indbyggede opbevaringsrum er en fleksibel løsning til værktøj og småting. I  studserne på overrøret kan der monteres en touring på cyklen til heldagscykling.
0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
Størrelse

, , , , , , , ,

Customer Reviews

DET SIGER VORES KUNDER

EXCLUSIVE DEALS, PROMOTIONS & DISCOUNTS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Scroll to Top

Book din test tur