TREK E-Caliber 9.9 XX1 AXS BL Smoke/Radioactive Coral

ENJOY THE RIDE -

velohouse

103.999,00 kr.

Bliv Forhåndsgodkendt til Finansiering 

Du kan betal over 10,20 eller 30 måneders RENTEFRIT!

GRATIS FINANSIERING

Ingen Rente – Ingen Gebyr – Ingen Oprettelse – Hurtig svar

GRATIS LEVERING

Gratis levering af tilbehør til pakkeshop ved køb over 600 kr. Altid gratis afhetning.

30 DAGES 100% RETUR RET

Vi tager gerne retur inden 30 dage hvis du fortryder

GRATIS FINANSIERING

Ingen Rente – Ingen Gebyr – Ingen Oprettelse – Hurtig svar

30 DAGES 100% RETUR RET

Vi tager gerne retur inden 30 dage hvis du fortryder

GRATIS LEVERING

Vi levere gratis og fuld monteret på Hele Sjælland

TREK E-Caliber 9.9 XX1 AXS BL Smoke/Radioactive Coral

TREK E-Caliber 9.9 XX1 AXS BL Smoke/Radioactive Coral

E-Caliber 9.9 XX1 AXS er en let, sjov, og hurtig e-MTB i kulfiber. Den er bygget til at køre som en traditionel cross country-cykel, og den har endda den samme løbsklare støddæmpningsteknologi som Supercaliber. Det slanke og diskrete Fauza motorsystem giver et boost uden at kræve ekstra plads, og du får en specifikationsliste fyldt med topkomponenter.

Den er det rigtige valg for dig, hvis…

Det eneste du vil er at give den gas på en let e-MTB, der kværner singletrack som en traditionel XC-cykel, men også kan give dig et boost, når du har behov for det. Du vil også have formidable komponentspecifikationer smækfyldt med kulfiber og banebrydende teknologi, som fx 100% trådløs elektronisk geargruppe og vores IsoStrut støddæmpning.

Teknologien bag E-Caliber

Et ultra let kulfiberstel i 100% OCLV Mountain Carbon med 60 mm affjedringsvandring, 120 mm RockShox SID Ultimate forgaffel med en Charger Race Day-dæmper, lockout på styret og Treks patentbeskyttede lette IsoStrut FOX Factory støddæmper. En Fazua Ride Trail 50 motor og et 250 Wh batteri, der kan assistere med op til 25 km/t når den er slået til, og som giver minimal vindmodstand, når den er slået fra, og ydermere en Fazua Ride Remote FX controller monteret på styret. En SRAM XX1 Eagle AXS trådløs elektronisk geargruppe, FOX Transfer SL dropper-sadelpind og Kovee XXX 30 kulfiberhjul.

Kort sagt

Vores E-Caliber fra øverste hylde er let, hurtig og bygget til ren ræs. Den kører som en XC racercykel – ja, faktisk som en Supercaliber – lige indtil du bestemmer dig for at bruge et lille boost for at flyve op ad en stigning eller tage nogle ekstra omgange.

Hvorfor du vil elske det
  1. SRAM XX1 Eagle AXS-gearet er intelligent, letskiftende og 100% trådløst
  2. Du får en hjælpende hånd fra motoren på stigningerne og de lange ture, men det er en assistance, der føles helt naturlig, og som giver dig en oplevelse, der er tættere på følelsen af at køre på en analog cykel end med en typisk e-MTB
  3. Hele systemet med motor og batteri er nemt at afmontere. Du tager det bare ud, trykker på det tilhørende dæksel, og du har en standard-mountainbike, der vejer 2,9 kg mindre end før
  4. IsoStrut giver dig lige præcis nok affjedring bagpå til at give komfort og trækkraft til cross country med mere effektivitet og mindre vægt
  5. Baggaflen uden vippeled er vægtbesparende og bøjer aktivt for at dæmpe vibrationer

 

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
Størrelse

, , ,

Farve

, , ,

Størrelse og tecknologi

Størrelse & teknologi

Figurerne nedenfor viser vores anbefalede størrelser baseret på højde, men der er også andre faktorer, såsom arm- og benlængde, der afgør en god pasform. Derfor vil du se lidt overlap i vores anbefalinger. Det er ikke alle, der er f.eks. 172 cm høje, som passer til samme størrelse cykel. Den bedste måde at finde ud af, hvad der passer dig bedst, er at tage en snak med eksperterne hos din lokale forhandler.

Personens højde

Skridtlængde

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)

Customer Reviews

DET SIGER VORES KUNDER

Spændende Nyheder & Tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Scroll to Top

Book din test tur