Danmarks største TREK Ekspert

TREK | verdens hurtigeste racercykel

Trek el-cykler | racercykler | Mtb | ladcykler

ALLE TREK MODELER

TREK historien

TREK

TREK – Waterloo – Wisconsin – USA

TREK cykler – indbegrebet af Amerikansk håndværk og kvalitet.  TREK mærket blev grundlagt, i en lade, beliggende i Waterloo, Wisconsin, USA.

Firmaet havde fem ansatte på lønningslisten, da de slog dørene til laden op i 1976. I løbet af det første år producerede Trek 904 stel til turcykler. Stålrør, slagloddede med muffer, håndbyggede og håndlakerede med stor omhu.

I dag er Treks hovedsæde beliggende et par kilometer fra laden længere oppe ad vejen under forhold, der er meget større. Selvom Trek er vokset fra laden, vidner hver eneste cykel, stadig om Treks oprindelige filosofi.

TREKBIKES, er idag 2021, et internationalt anderkendt cykelmærke. Cykelsponsor på Proteams, og en stor synlighed i de tre store etapeløb, som Tour De France, Giro Italia, og Vuelta Espana.

Cykelmærket er repræsenteret, i de fleste lande, og har en grundig selektiv forhandler politik. Det har stor betydning for mærket, at en Trekforhandler, forstår mærkets DNA og ånd. Formidlingen af produktet, og forståelsen af kunden, er vigtige parameter for udvælgelsen af forhandleren.

Cykelmærket har op bygget et TREKWORLD begreb, som bygger på den individuelle verden vi lever i. Det har resulteret i begreber som, Project One, hvor forbrugeren kan designe sin egen racercykel eller MTB. Ligeledes har forbrugeren stor fleksibilitet, i valg af størrelser og gearspecifikationer, samt længde på frempind, styr og sadelpind.

Idag er mærkets produktion og samling, forgrenet i hele verden. Mærkets spidskompetence er stadig lakering af stel, og denne funktion, varetages stadig i Waterloo, Wisconsin.

Trek er idag 2021 et topbrand indenfor racercykler og Mountainbikes.

Velohouse er stolt topforhandler af dette fantastiske mærke. Kom i butikken og få en snak om din næste Trekbike.

Scroll to Top

Book din test tur