TrioBike

TrioBike – Hele Familiens Cykel:

Der er ingen grænser, når du vælger Triobike. Du kan køre overalt og parkere, hvor du vil, alt sammen med af grønt aftryk. Det er den ideelle familie cykel.

TrioBike lægger stor vægt på at lave klimavenlige ladcykler der er gode for miljøet. Både når du bruger dem og under produktionen. Alle deres cykler er derfor bygget med materialer fri for tungmetaller, ftalater eller andre skadelige stoffer. De har nemlig deres tanker på både din, og vores alle sammens fremtid.

Cyklerne fra TrioBike er i konstant udvikling, det skyldes mærkedets ønske om at levere cykler i højeste kvalitet hvor hver mindste detalje er velovervejet, og hvor perfektion er en selvfølge.

Kvalitet og Sikkerhed kommer først:

Kun det bedste af det bedste er godt nok TrioBike. Derfor gennemgår alle materialer og komponenter grundige test og forsøg før de bliver brugt til din cykel. Alt fra gear og dæk til bremser og seler, prøves nøje efter, så du får en god og ikke mindst sikker cykeloplevelse. Netop for at sikre kvaliteten af deres ladcykler er det kun godkendte mekanikere der får lov til at samle og teste hele systemet. Når du køber en TrioBike som familie cykel kan du være tryg..

Sikkerhed er hvad der betyder mest når du skal transportere dig selv og din famile. TrioBike deler disse samme værdier, deres ladcykler er derfor testet af Forbrugerstyrelsen, og de er de første i verden til at introducere 5-punkts selen – den sele, der er mest sikker for dine børn.

TrioBike er utroligt holdebare og bygget i høj kvalitet. Helt fra starten er alle prototyper tilpasset og testet under alle vejrforhold gennem flere år. Hver en cykel bliver også i dag testet og justeret inden den får lov at rulle ud af værkstedet. Det er denne kvalitetskontrol og sans for detaljer der garanterer at du for den perfekte ladcykel med hjem.

Viser alle 9 resultater

Scroll til toppen

Book tid

..