Verdens sikreste familie ladcykel i Test

URBAN ARROW

Danmarks største urban arrow forhandler

URBAN ARROW MODELLER

 • Urban Arrow Tender 2500

  75.000,00 kr.122.495,00 kr. Vælg muligheder
 • Urban Arrow Tender 1500

  72.695,00 kr.164.895,00 kr. Vælg muligheder
 • Urban Arrow Tender 1000

  69.495,00 kr.160.195,00 kr. Vælg muligheder
 • Urban Arrow Cargo L Performance Hvid

  47.499,00 kr.52.999,00 kr. Vælg muligheder
 • Urban Arrow Cargo L Performance

  47.499,00 kr.52.999,00 kr. Vælg muligheder
 • Urban Arrow Flatbed XL Performance

  50.999,00 kr.58.499,00 kr. Vælg muligheder
 • Urban Arrow Flatbed L Performance

  47.499,00 kr.52.999,00 kr. Vælg muligheder
 • Urban Arrow Craft Cargo Line

  78.999,00 kr.92.298,00 kr. Vælg muligheder
 • Urban Arrow Craft Performance Line

  73.999,00 kr.82.499,00 kr. Vælg muligheder

Test Urban Arrow family el- ladcykel

Test din Urban Arrow family el-ladcykel hos Velohouse og du vil ikke fortryde denne oplevelse et sekund.
Vi garantere du kommer tilbage med et smil på dit ansigt efter første test tur.
BOOK din test tur allerede idag – Start dit nye liv med en Urban Arrow el-ladcykel.

Bosch e-bike rækkevidde assistent

Bosch E-bike rækkevidde assistent

Check BOSCH e-bike motors rækkevidde til forskellige E-bike modeller

VELOHOUSE

til den Grønne moderne familie

Urban Arrow Family fremtidens transport middel til den moderne familie.

Urban Arrow Family Ladcykel

Urban Arrow family ladcykel, fra Amsterdam i Holland, er ubetinget konge cyklen til den moderne urbane familie. El-Ladcyklen er med sin høje sikkerhed og kvalitet den perfekte erstatning for familie bilen, til den moderne familie der lever i byen.

Fra Myldretid Til Sjov Tid

Urban Arrow family, giver dig flexibilitet og smidighed i din dagligdag. Urban Arrow family, klarer alt din praktiske transport. Lige fra kørsel af børn til institution, til indkøb, og pendling. Urban Arrow family er med sin kraftige motor, en stor hjælp til din transport udenom myldretids køer, og trafik kaos.
Urban Arrow family, giver dig et smil på læben, når du lydløst og let kommer rundt i byen, uden sved på panden. Når først Urban Arrow family ladcykel, bliver en del af familien, bliver bilen i garagen og solgt på længere sigt.

URBAN ARROW

til den moderne familie

Fremtidens El-Ladcykel

Urban Arrow family el ladcykel er fremtidens transport løsning, for den moderne familie i byen. Den øgede biltrafik, forårsaget af en større befolknings koncentration i byen, giver stadig større udfordring for familien. El Ladcyklen løser alle transport problemer, ved sin løsning af rumlighed, lethed, og flexibilitet. Urban Arrow family, giver dig mulighed for at komme hurtig frem på en grøn og sund måde. Gå fremtiden i møde med en Urban Arrow family el- ladcykel.

Fra Myldretid Til Sjov Tid

Vi kender det alle…Ulvetimen mellem 16-17 i hverdagen. Du er sent fra job og instituitionen lukker.der er myldretid og trafik kaos og alt står stille. Du når ikke institutionen , inden den lukker og du er presset og stresset. Du tænker “hvorfor er jeg ikke herre over min egen tid”

Det er her vores stærkeste salgsargument giver mening : Urban Arrow Family bliver din løsning, til at blive herre over egen tid og liv.

En Urban Arrow Family el ladcykel, vil sikkert og stabilt sno dig igennem trafikken. Udenom trafik køer og aflyste tog, udenom bil os og venten på en tog perron. Udenom mange mennesker i metroen eller i bussen. udenom alt det der forhindre dig i at blive din egen herre.

Start dit nye liv IDAG – Bliv herre over dig egen tid og Liv, med en Urban Arrow family el-ladcykel.

Velohouse står klar med demo tur og gratis levering. 5 stjernet anmeldelser og Luksus service er en del af oplevelsen.

VELOHOUSE

Gå fremtiden i møde med en Urban Arrow Family Caroline El-ladcykel

Start dit nye liv med Urban Arrow family el-ladcykel

Urban Arrow Family, er udtænkt efter tre præmisser : Sikkerhed – sikkerhed – Sikkerhed. Familiens sikkerhed under transport var den vigtigst egenskab for produktets udvikling. Alle dele og beregninger, er udtænkt af ingeniører, for at give dig den maksimale sikkerhed. Ingen billige hasteløsninger eller nødløsninger er brugt i produktionen af en Urban Arrow. Kun de bedste materialer og designere har udtænkt denne geniale el-ladcykel, som vi med rette kalder ” ladcyklens VOLVO “. En Urban Arrow Family er ikke billig, men den kongen af Ladcykler, når det gælder sikkerheden for dine børn….Og det mener vi er den vigtigste egenskab, når du bevæger dig ud i trafikken med dine kæreste eje.

Køb en Urban Arrow Family fordi du vil have det bedste og sikreste, for dig og din familie.

Urban Arrow Family Boksen

Når sikkerheden skal være i højsædet.

Transporten af din familie og børn, har været den vigtigst faktor for udviklingen, af transport boksen. Urban Arrow, har brugt mange ressourcer og research and development, på udviklingen af den sikreste transport boks til din Urban Arrow ladcykel.

NuVinci 360 gear system

Urban Arrow

NuVinci 360 er et intelligent gear og er det første trinløse gearskifte system, der selv skifter gear helt automatisk. Fra det øjeblik du starter din NuVinci-elcykel, fornemmer du straks, at du bruger et helt specielt gearsystem. Et system der regulerer gearet efter din kadence (tråd) – og efter forholdene – helt uden at du mærker det. Ønsker du selv at styre gearet, trykker du blot på en knap, så kan du nemt selv vælge gear ved at dreje håndtaget som på et almindeligt gear. Benytter du det fuldautomatiske gear, justerer NuVinci automatisk og kontinuerligt “gearet” for at bevare din valgte kadence . NuVinci-systemet leveres som standard med det prisbelønnede N360 CVP gearskifte. Gearskiftet foregår glat, let og perfekt for cyklister i alle aldre.
Scroll to Top

Book din test tur