Urban Arrow Family Cargoline

ENJOY THE RIDE -

velohouse

42,790.00 DKK

Ryd
Urban Arrow Must Have accessories
urban arrow kaleche
2,490.00 DKK
Urban arrow bagagebærer
699.00 DKK
urban arrow poncho
790.00 DKK
690.00 DKK
Urban Arrow bænk
1,390.00 DKK
Urban Arrow family Boxcover
790.00 DKK
ABUS Bordo Big 6000
995.00 DKK
Du kan betal over 10,20 eller 30 måneders RENTEFRIT!

GRATIS FINANSIERING

Ingen Rente – Ingen Gebyr – Ingen Oprettelse – Hurtig svar

GRATIS LEVERING

Vi levere gratis og fuld monteret på Hele Sjælland

30 DAGES 100% RETUR RET

Vi tager gerne retur inden 30 dage hvis du fortryder

GRATIS FINANSIERING

Ingen Rente – Ingen Gebyr – Ingen Oprettelse – Hurtig svar

30 DAGES 100% RETUR RET

Vi tager gerne retur inden 30 dage hvis du fortryder

GRATIS LEVERING

Vi levere gratis og fuld monteret på Hele Sjælland

Urban Arrow Family Cargoline

Verdens sikreste familie ladcykel

Urban Arrow Family cargoline – Den moderne families daglige transport middel. Urban Arrow cargoline, gør myldretid til sjov tid. Dine børn vil ELSKE, når du henter dem i familiens urban Arrow Cargoline ladcykel. I vil som familie opleve transport tid bliver til Kvalitets tid. Urban Arrow family, er midlet til at bilen vil stå i garagen, og i vil opleve en hverdag med Lethed i trafikken, uden problemer med trafik kaos og myldretids trafik. I vil være herre over egen tid og fleksibilitet, idet Urban Arrow family, giver dig frihed på cykelstien og bytrafikken.

Grøn Transport – God Økonomi – Kvalitets Tid – Sund Motion

Med valget af Urban Arrow Family, som familiens transport middel, vælger du den grønne, sunde og billige familie løsning.
Det kan føles , som en stor investering, at købe en Urban Arrow Family, men pengene og glæden kommer hurtigt tilbage. Vi garantere dig, at lykken ved at hente dine børn, købe ind, og køre på arbejde i din Urban Arrow Family, langt overstiger savnet af din bil. Din eneste udgift er opladningen af dit batteri og et service check 1. gang om året.
INGEN dyre forsikring, driftsudgifter, Benzin, grøn ejerafgift, myldretidstrafik, dyre service, og Co2 udledning……
KUN sund motion, billig transport, egen tid, børneglæde og kvalitets tid, og ikke mindst uafhængig af trafikken og GRØN samvittighed…. En Urban Arrow Family er kort og Godt, den moderne families transport løsning – og jeres perfekte familie glæde.

De karakteristiske hollandske ladcykler med ladet foran rytteren – i Danmark går de ofte under navnet “long john” eller “ladcykler”. – En ting er fælles for dem alle, de er praktiske til transport af varer og børn – ulempen ved de fleste er at de har tendens til at være temmelig tunge at køre med og deres lad er hårdt og “ubøjelig” – måske ikke det mest ideele til at køre rundt med dine børn på. De hollandske designer har haft alle disse ting i tankerne da de designede, Urban Arrow Family Performance CX Disc 500Wh. El-cyklen har en polstret, regn-beskyttet lastboks til at holde de små guldklumper komfortable og tørre – en center motor der sikrer at Urban Arrow’s 45-kg (99-lb) vægt også er nemme at køre med. – og så har de fundet på en række andre “små” smarte funktioner

Urban Arrow Family – Danmarks sikreste El-ladcykel

Urban Arrow Family Performance Cargoline, har en lastboks, lavet af high-density skum (ekspanderet polypropylen -> EPP). Materialet er fast nok, til at opretholde den strukturelle integritet. Det stødabsorberende materiale sikre børn for skader under transporten.  Kassen kan selvfølgelig afmonteres så din Urban Arrow El-ladcykel, kan benyttes som en almindelig “long john” eller monteres med et toplåg, der kan låses.
Alternativt kan du omdanne den til en “short john” ved at udskifte hele forenden af ​​cyklen til en meget kortere forreste sektion.
Urban Arrows nyudviklet EPP kasse, indeholder kopholdere, mulighed for at montere et “cargo net” til sikring af dagligvarer.
Det aftagelige regnslag med en klar plast forrude, kan let pakkes ned i kassens ramme, så det ikke fylder, når det ikke anvendes.

Urban Arrow Family Cargoline – Motor og Batteri.

Urban Arrow Family Cargoline ladcykel, er monteret med en Impulse Center motor fra Tyske Derby Cycle Werke, som bl.a. står bag de populære Kalkhoff modeller.
På Urban Arrow ladcyklen, kan du med det 10Ah/360Wh store lithium-ion-batteri, køre op til 50 km uden last. Svarende til omkring 40 km med to børn og dagligvarer.
Urban Arrow Family har – afhængig af løsningen du vælger – en fragtkapacitet på 110 kg.

 Urban Arrow Family, er udstyret med rullebremser for og bag og nav-dynamo så du altid har lys på.
Gearet er det intelligente trinløse NuVinci N360 gear. Desuden har den højkvalitets SKS skærme.
Dens aluminiumsramme fås i sort eller hvid.

NuVinci 360 – det geniale trinløse gear system.

NuVinci 360 er et intelligent gear og er det første trinløse gearskifte system, der selv skifter gear helt automatisk.
Fra det øjeblik du starter din NuVinci-elcykel, fornemmer du straks, at du bruger et helt specielt gearsystem.
Et system der regulerer gearet efter din kadence (tråd) – og efter forholdene – helt uden at du mærker det.

Ønsker du selv at styre gearet, trykker du blot på en knap, så kan du nemt selv vælge gear ved at dreje håndtaget som på et almindeligt gear.
Benytter du det fuldautomatiske gear, justerer NuVinci automatisk og kontinuerligt “gearet” for at bevare din valgte kadence .
NuVinci-systemet leveres som standard med det prisbelønnede N360 CVP gearskifte.
Gearskiftet foregår glat, let og perfekt for cyklister i alle aldre

Hvorfor en URBAN ARROW FAMILY elektrisk ladcykel ?

Hvis man, som de fleste familier går op i sikkerhed, tryghed og robusthed, så investere man i en Urban Arrow familie ladcykel. At lade sine børn transportere i en ladcykel med 25 km/t, stiller store krav til sikkerhed.

Netop sikkerheden er Urban Arrow´s varemærke. Der findes billigere alternativer til Urban Arrow, men ingen kommer i nærheden af sikkerheden i en ladcykel.

Det dyrebareste du ejer…dine børn, bliver transporteret på den sjoveste og sikreste måde, på en Urban Arrow Family.

Utallige crashtest påviser Urban Arrow, som den sikreste ladcykel på markedet, takket være den specialdesignet kasse og det robust aluminiums stel.

Vi kalder det ladcyklens Volvo – Sikkerhed er vores varemærke og Grøn transport vores profil.

5 argumenter : Miljø, økonomi, tid ,motion og SJOV FOR BØRN

MILJØ

Miljødelen giver næsten sig selv. Ingen benzin eller Diesel udledning. Kun dine ben og et opladet batteri.Tanken om at transportere sig igennem byen eller landet, miljø rigtigt, giver rigtig god mening for mange familier. Den politiske dagsorden, om reduktion af Co2, giver Urban Arrow ladcyklen en  god berettigelse i det pulserende byliv.

Ejere af en urban Arrow family, signalere grøn energi og afspejler fremtidens måde at transportere familien på, i et samfund der er nød til at tænke grøn energi.

 

ØKONOMI

Det økonomiske aspekt er også ligetil. Urban Arrow ejere sparer ca. 10.000 om året i forsikring og vægtafgift på bilen, samt 6.000 om året på p-licens. Desuden sparer man brændstof og dyrt slid på bilen. Utallige værkstedsbesøg og dyre dækskift, bliver osse fjernet fra familien budget.

Tilbage står en ladcykel der skal oplades hver anden dag, for den typiske transport distance. 2 service check om året hos Velohouse, samt udskiftning af bremseklodser og eventuelt dæk.

Familiens bil nummer 2 spares helt væk, til fordel for en betydeligt billigere og sjovere løsning.

 

TID

Køber du en Urban Arrow Family, så køber du tid.

Kvalitets tid, med dine kære børn. Ingen myldretid og lange bilkøer, når du snor dig igennem byen på cykelstien, med dine glade børn i allerforreste linie.

Tiden bliver din egen, og du bliver herre over din egen tid. Fleksibiliteten med din Urban Arrow er uendelig, og transporten bliver en leg for din familie.

Nu er der ikke mere tale om, en nødvendig og udmattende daglig transport. Nu er det myldretid – der bliver til SJOV TID.

 

MOTION

Med en Urban Arrow, vælger du selv, hvor meget motion du får af din daglige transport. 4 Niveauer gør centermotoren fra Bosch til en ren fornøjelse at bruge – de fire forskellige niveauer af hjælp, giver dig magt til selv at vælge imellem : Eco, Tour, Sport og Turbo. De hjælper med faktorer på henholdsvis 40%, 100%, 150% og 250%. Jo højere niveau af hjælp, jo mere strøm bruger cyklen naturligvis, og jo mindre motion får du. Du vælger selv på en Urban Arrow.

 

SJOV FOR BØRN

Måske det vigtigeste argument, for at købe en Urban Arrow Family.

Dine børn ELSKER det, og det kan vi sige med 100% oprigtighed…Fordi vi ser det hver dag hos vores kunder. Børne elsker den nærhed, tryghed og udsigt, som en Urban Arrow giver. Dine børn sidder i forrest række til at skue ud over den store verden, når du kører dem i institutionen eller skole. Søndagsturen med familen bliver den store ugentlig oplevelse, med picknic kurven pakket med mad og drikke, og køreturen ud til store oplevelser og familie kvalitet.

Den daglige transport bliver til SJOV transport, og du vil elske smilene og latteren hos dine børn, når de sammen med dig nyder jeres Urban Arrow Family.

TO ELLER TRE HJUL

De fleste kvinder, og de færreste mænd bryder sig ikke om ideen om 2 hjulet ladcykel. Denne forudindtagelse, bliver i de fleste tilfælde omvendt efter en længere test tur. Det tager ikke mange minutters testkørsel, før de fleste Mødre, kvinder bliver solgt og foresleket i den letkørende, smidige og luksus kørsel, som cyklen præstere.
Bredden på en to-hjuler bestemmes udelukkende af bredden på kassen. Det er cyklens bredeste punkt. En tre-hjuler vil altid være minimum 20 cm bredere end kassen, da der skal være plads til hjulene. Det gør, at man faktisk kan overhale almindelige cykler på cykelstien på en to-hjuler, og oven i købet uden at skulle tænke for meget over det.
Sving er virkelig rare på en to-hjuler – de er næsten lige så nemme som på en almindelig cykel. Tre-hjulere vil være tungere at få placeret rigtigt, og skal også oftere længere ned i fart for at tage de skarpe sving.
Kørsel på cykelstier der hælder ser ikke sjovt ud på en tre-hjuler. Føreren er nødt til at kompensere ved at sidde skævt i forhold til cyklen.

URBAN ARROW ELLER ANDRE LADCYKEL MÆRKER :

Sikkerheden på Urban Arrow Family i forhold til Babboe, Christianiabike, triobike,Bullit, Nihola og andre mærker er markant. Alle komponenter, stel, kasse, seler, og samlet konstruktion, er lavet udfra parameteret : SIKKERHED I HØJSÆDET.

Hvis du ønsker sikkerhed – Køber du en Urban Arrow.
Hvis du ønsker fart og fleksibilitet – Køber du en Urban arrow
Hvis du ønsker stabilitet og høj genbrugsværdi – Køber du en Urban Arrow
Hvis du ønsker grøn energi og kvalitets tid med dine børn – Køber du en Urban arrow.

Urban Arrow – Active –  Performance – Cargo Line
Urban Arrow Family, fås i tre forskellige versioner – Active Plus, Performance og Performance CX.
Der er forskel på bremser, batteristørrelse, motorstørrelse og computer, men grundlæggende er de tre modeller ens.

Active Plus – Performance – Cargoline
Motor  – 250w 50Nm –  250w 65Nm –  250w 75Nm
Batteri – 400Wh – 500Wh  – 500Wh
Bremser  – Rullebremser – skivebremser –  Skivebremser
Deore – Skivebremser – Zee skivebremser
Computer – Bosch Purion –  Bosch Intuvia – Bosch Intuvia

Egenvægt – 51 kg –  51 kg –  51 kg
Max vægt –  200 kg –  275 kg –  275 kg

https://www.urbanarrow.com/en/dealers

https://www.urbanarrow.com/en/family

Test af Urban arrow family : https://www.youtube.com/watch?v=md_KqW9FTB4

Benefits

Safety first

No compromise. The lowered children’ seating position makes for an overall lower center of gravity. This has a positive effect on the way in which the Family adheres to the road. A sturdy and adjustable three-point belt provides safety during the ride. And the expanded polypropylene (EPP) box protects your most precious cargo all around.

Are you an Urban Arrow owner and do you still have a bike with red seat straps? In that case we would urge you to make an appointment with your local authorized Urban Arrow dealer to get them replaced with black seat straps.

Urban Arrow cargobike Family

Supreme agility

Confidently zig-zag your way through traffic. The light frame, electric pedal assistance and stepless gear shifting guarantee a very pleasant riding experience. It is cycling the way you are used to, with agility and comfortable stability.

Urban Arrow family bike in nature

Say goodbye to the car

We thought of everything. We put our accessory range together by carefully listening to our riders. With the optional extra front bench, rain cover or Maxi-Cosi adapter you can tune your bike to match your family’s needs. Your bike will be so versatile that you might find yourself leaving that car in the driveway.

Urban Arrow cargobike with raincover

An investment in freedom

Meet the newest member of your tribe. One that takes you and your children wherever you want to go. No more worries about your busy schedule, kids needing to be places, fetching groceries or shopping trips. Zip through the city effortlessly, or enjoy a trip to the woods or the beach. One ride and you’ll be hooked!

Family cargobike picknick

 

ALL WINNER 2020 URBAN

Urban Arrow Family Performance CX Disc ZEE 500 Wh

Whether you’re embarking on an exciting adventure with the kids or just dropping them at school in your daily routine, the Urban Arrow Family E-Load allows you to travel pretty much everywhere with your little ones and always keep an eye on them. The cargo box is made of EPP foam and comes with integrated adjustable three-point belts to ensure top safety for up to three kids. The wide range of optional accessories includes a rain cover, an additional battery, pannier racks and a Maxi-Cosi adapter – at Urban Arrow they really care about families! The optimised geometry and low position of the cargo box ensure intuitive handling, even with a full load. The slack seat angle makes it easy for riders to reach the ground with their feet and provides a more balanced weight distribution at a standstill. While the electric Bosch Performance Line CX motor always pushes powerfully, the stepless hub gear runs on a low-maintenance belt drive. With its ingenious overall concept and good riding characteristics, the Urban Arrow Family convinced the entire jury and could replace a car for everyday family life and holidays.

Weight: 51 kg | Price: € 5,390
urbanarrow.com

 

 

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Urban Arrow
Product Name
Urban Arrow Family cargoline
Price
DKK 42790
Product Availability
Available in Stock
Farve

,

urban Arrow family specifikationer 2020

Download

Urban Arrow Prisliste

Download

Urban Arrow prisliste

Customer Reviews

DET SIGER VORES KUNDER

EXCLUSIVE DEALS, PROMOTIONS & DISCOUNTS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev